Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjka wrote:A wiecie że ja i M. dopiero wybieramy sie w podróż poślubną... w zeszłym roku nie dało rady
ale teraz w końcu pojedziemy... na razie w planach jest madera
Mój M co chwilę pyta gdzie bym chciała się wybrać w podróż poślubną, tylko że nic nie przychodzi mi do głowy -
ciri22 wrote:Noo ja to nigdy jakos nie chcialam jakos moze ze wzgedow rodzinnych wszyscy skloceni i w ogole.. Zreszta jakos szkoda mi kasy. Ostatnio bylismy swidkami (znaczy moj G ale ja robilam tak samo duzo jak swiadkowa) I stwierdzilismy ze to nie dla nas jak ogladalismy co oni robia i co trzeba zrobic.
ja we wrzesniu bede swiadkowa (mojego taty) i sie zastanawiam o czym powinnam pamietac jako swiadkowa? cos zalatwic czy cos? -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Mój M co chwilę pyta gdzie bym chciała się wybrać w podróż poślubną, tylko że nic nie przychodzi mi do głowy
paszporty macie? bo nas ich brak troche ograniczał.
ja chcialam jakos egzzotycznie, indie, maroko ? zalezy ile kaski, ale Grecja tez pieknie polecamalbo hiszpania?
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Mój M co chwilę pyta gdzie bym chciała się wybrać w podróż poślubną, tylko że nic nie przychodzi mi do głowy
Zależy co lubisz... Ja uwielbiam zieleń, góry, morze i ogólnie taka rajską przyrodę... dlatego Madera
AnaAna lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ja we wrzesniu bede swiadkowa (mojego taty) i sie zastanawiam o czym powinnam pamietac jako swiadkowa? cos zalatwic czy cos?
-
Klaudia N. wrote:paszporty macie? bo nas ich brak troche ograniczał.
ja chcialam jakos egzzotycznie, indie, maroko ? zalezy ile kaski, ale Grecja tez pieknie polecamalbo hiszpania?
W aktualnej sytuacji kraje arabskie to chyba zły pomysł...2020
2023 -
Klaudia N. wrote:Ana nie odpisuj jej to nie ma sensu
pytalam wczesniej o plany na weekend i przez ten caly ambaraas nie wiem nawet czy ktoras mi odpisala:)
jutro piekna pogoda ma byc trzeba korzystac!
Klauduś....od tygodnia te same...remont...remont...remontewentualnie - może nazbieram wiśni i zrobię dżem - mama prosiła...
a swoją drogą coś mi teraz zaświtało - czy Ty nie masz babci gdzieś niedaleko mnie i Karmelka?
-
nick nieaktualnyTa...ługi bugi, ja dziewicą jeszcze jestem. Zero seksu do ślubu! Nawet nie wiem jak to się powinno ten tego...ale słyszałam czika że Ty jesteś dobra w te klocki, więęęęęc możesz dasz mi kilka cennych lekcji, co by tu faceta zatrzymać na dłużej przy sobie
Nie mogłam się powstrzymać, wybaczcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 18:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LAndrynka musisz koniecznie cos wiecej o sobie napisac ile staranke i te pe i te de:D
nie moge sie powstrzymac skumajcie ten ''pojazd''
http://allegro.pl/daewoo-tico-cabrio-idealny-prezent-i5549093815.html -
nick nieaktualny