Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra czika wrote:AnaAna wiem że mnie nienawidzisz bo wdałam sie w romans z jeszcze wtedy mezatym ale nie wszystkie histotie się konczą jak Twojej Mamy. my sie naprawde kochamy
Ja nie napisałam że Cię nienawidzę za to. Po prostu musisz myśleć głową! Obudź się dziewczyno! Zrobisz sobie krzywdę zachodząc teraz w ciążę. Jak już tak bardzo tego chcesz, to poczekaj aż rozwiedzie się z tą kobietą. Na wszystko potrzebny czas. W twoim przypadku, potrzebujesz tego czasu by samej dorosnąć do pewnych decyzji. -
Ana nie odpisuj jej to nie ma sensu
pytalam wczesniej o plany na weekend i przez ten caly ambaraas nie wiem nawet czy ktoras mi odpisala:)
jutro piekna pogoda ma byc trzeba korzystac! -
Ajka wrote:Klaudia tak sobie pomyślałam, że powinnaś się nad nasze morze wybrać...jodu się na wdychasz...
no powinnam ale juz inaczej mamy zaplanowane wakacje:) nie moge sie doczekac wyjazdu do babuni mojej. po drodze moze Moriska bym nawiedzila? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia, my mamy zamiar jutro jechać nad jeziorko, może jakiś grill
Do wyjazdu jeszcze tydzień, ale chyba w niedzielę zacznę już się pakować
Niedługo będę mężatką! Jeeeeeej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 18:35
D-dawna, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:My mamy zamiar jutro jechać nad jeziorko, może jakiś grill
Do wyjazdu jeszcze tydzień, ale chyba w niedzielę zacznę już się pakować
Niedługo będę mężatką! Jeeeeeej
a kiedy dokladnie ten dzien?
ja rok temu o tej porze plazowalam sobie w Grecji na naszej podrozy poslubnej a tu juz rok!
wsdzystko gotowe na wielki dzien? suknia podwiazka garnitur i te inne?ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:a kiedy dokladnie ten dzien?
ja rok temu o tej porze plazowalam sobie w Grecji na naszej podrozy poslubnej a tu juz rok!
wsdzystko gotowe na wielki dzien? suknia podwiazka garnitur i te inne?
Klaudia, to ślub cywilny, ale i tak będzie pięknieKościelny zamierzamy wziąć w 2017r. Aaaa...pytałaś o datę, tydzień po Dominice, 08.08.2015!!!
ciri22, ciri22, Ajka, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja to nigdy jakos nie chcialam jakos moze ze wzgedow rodzinnych wszyscy skloceni i w ogole.. Zreszta jakos szkoda mi kasy. Ostatnio bylismy swidkami (znaczy moj G ale ja robilam tak samo duzo jak swiadkowa) I stwierdzilismy ze to nie dla nas jak ogladalismy co oni robia i co trzeba zrobic.
-
Ana na pewno bedzie pieknie, kazdy slub jest piekny:) niewazne czy cywilny czy koscielny:) mnie zawsze sie marzyl konkordat Robertowi tez wiec tak zrobilismy