Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Qrde, i zaraz znów usłyszę, że siedzę na forum...
normalnie w kolejny nałóg wpadłam przez Was
ale nadrobiłam...
tak jeszcze wracając do tematów łóżkowych- w końcu mamy ciche łóżko z dobrą amortyzacją, ale dopiero raz przetestowane
małż walczy dalej z kinkietami...do wieczora może się uwinie
byłam zamówić pompę do auta....jedna pierdolona część - i cała wypłata poszła się kochać...jak się okaże, że nie to poszło to uduszę teścia...pobiję małża...a na koniec się popłaczę... -
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:Qrde, i zaraz znów usłyszę, że siedzę na forum...
normalnie w kolejny nałóg wpadłam przez Was
ale nadrobiłam...
tak jeszcze wracając do tematów łóżkowych- w końcu mamy ciche łóżko z dobrą amortyzacją, ale dopiero raz przetestowane
małż walczy dalej z kinkietami...do wieczora może się uwinie
byłam zamówić pompę do auta....jedna pierdolona część - i cała wypłata poszła się kochać...jak się okaże, że nie to poszło to uduszę teścia...pobiję małża...a na koniec się popłaczę...
A my mamy klasyczną sofe BEDDINGE z IKEI zamiast łóżka - sąsiedzi pewnie mają ubaw...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:17
2020
2023 -
trochę już zainwestowaliśmy razem z rodzicami w ich dom - więc póki nie ma żadnych jazd w rodzinie to mieszkamy....gorzej będzie kiedyś, gdy pewnie mój brat się upomni o jakąś spłatę...ale...pożyjemy...zobaczymy...jak nas będą chcieli wypieprzyć - teściowa przyjmie nas z otwartymi ramionami
-
nick nieaktualny
-
The Walkin Dead baaardzo wciąga.. ja się przed tym długo broniłam jak K. oglądał ale potem mnie prawie zmusił żeym z nim obejrzała.. noooo i się zaczęło
teraz próbuje tego samego z Grą o Tron
A u mnie w końcu rozkręciła się mała cholera.. -
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam, ale uciekam dalej sprzątać, to taki krótki przerywnik. Wzięłam się za ściąganie dywaników ze schodów i ten pieprzony klej nie chce puscić, a żeby było śmieszniej to jeszcze ześmy ciągle podklejali tasmą dwustronna bo odpadały no i sciągnęłam już trzy...zostało 13 wrrrr
A co do Frozen, to obczajcie tego giganta. Płakałam ze śmiechu:
https://www.youtube.com/watch?v=irqzjsh0we0Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Nasze skrzypi, ale jeszcze nie aż tak bardzo
jedna strona skrzypi mniej, więc tam działamy. Póki co Dziedzica nie budzimy, a ma swój tapczanik obok naszego wyrka, więc chyba nie jest źle
Kropka, Grę bardzo polecam ^^ Chociaż mogłabym elaborat napisać o tym, co polecam
no pierwszy odcinek w sumie mi się spodobał bo dałam się namówić, aczkolwiek nie aż tak, żeby od razu rzucać się na kolejne
możesz polecać jesli o mnie chodzi, z zagranicznych bo lubię sobie pooglądać w oryginale (i udawać, że coś rozumiem). Do tej pory w autobusach nadrabiałam Mamuśkę i 2 spłukane dziewczyny i w sumie tyle
-
nick nieaktualny