X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka to daj znac co Ci powie :D

O to ja tez zobacze co to za muzyka:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:16

• kamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co stwierdzam ze znikam z fioletowej strony bo niemoge ciagle czytac smutnych wiad dzisiaj znowu wiadomosc ze jakoejs dziewczyny dziecko na koniec ciazy sie pepowina owinelo i udusilo... Normalnie ciagle jakies czarne scenariusze a ja sie chce maluszkiem cieszyc a nie ciagle bac...

ciri22 lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja juz wiem co to :D choc ja tylko w bajkowych wersjach slyszalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka wrote:
    Wiecie co stwierdzam ze znikam z fioletowej strony bo niemoge ciagle czytac smutnych wiad dzisiaj znowu wiadomosc ze jakoejs dziewczyny dziecko na koniec ciazy sie pepowina owinelo i udusilo... Normalnie ciagle jakies czarne scenariusze a ja sie chce maluszkiem cieszyc a nie ciagle bac...
    Ja dlatego tam nie wchodze i siedze tu z dziwczynami :D w ogole tam sie nie udzielam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:17

• kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Kamka, <hug> :(
    Ja w pierwszej ciąży w ogóle nic nie czytałam, właśnie po to, żeby się nie stresować, kiedy powinnam się cieszyć.
    W drugiej, co trwała kilka dni i do dziś nie wiem, czy w ogóle ciążą była, z góry sobie wmówiłam, że się źle skończy, nim jeszcze w nią zaszłam. Właśnie przez fora, przez blogi i smutne historie...
    Ja tez jedno dziecko stracilam ale nie chce sie ciagle zamartwiac ze cos jest nie tak...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i tak moglo byc ze psychicznie nie wytrzymal Twoj organizm i dlatego tak sie stalo :( Ja nie czytam choc zdaje sobie sprawe ze moze byc roznie, dlatego czasem gdy objawow brak a dziecka jeszce nie czuc zastanawiam sie czy ono na pewno tam jest i sobie bryka...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i tak moglo byc ze psychicznie nie wytrzymal Twoj organizm i dlatego tak sie stalo :( Ja nie czytam choc zdaje sobie sprawe ze moze byc roznie, dlatego czasem gdy objawow brak a dziecka jeszce nie czuc zastanawiam sie czy ono na pewno tam jest i sobie bryka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym miala wierzyc w przesady to juz bym musiala wozek inwalidzki kupowac i moja siostrzenica tez by musiala byc niepelnosprawna...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zaraz szlak trafi... 2 dzien nie ma wody zaczelam robic pranie pobralo proszek i od wczoraj czeka... Jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym to do tesciow zawiozla wyprac...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja w pracy uslyszalam ze na pewno cos zlego sie stanie skoro wszystkim powiedziaalam (Noo a powiedzialam bo wiedzieli ze sie staram, z powodu tego ze jako jedyna mam umowe ozusowana, i zaraz po tescie byla impreza pracowa pierwsza odkad tam pracyje czyli 5 lat wiec jak nie pilam to juz oczywiscie wszyscy rzucili ze jestem w ciazy wiec mowie z tak), ale ja tam nie wierze ze cos przez to moze sie wydarzyc.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja w pracy uslyszalam ze na pewno cos zlego sie stanie skoro wszystkim powiedziaalam (Noo a powiedzialam bo wiedzieli ze sie staram, z powodu tego ze jako jedyna mam umowe ozusowana, i zaraz po tescie byla impreza pracowa pierwsza odkad tam pracyje czyli 5 lat wiec jak nie pilam to juz oczywiscie wszyscy rzucili ze jestem w ciazy wiec mowie z tak), ale ja tam nie wierze ze cos przez to moze sie wydarzyc.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:00

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    posty mi sie dubluja... wrrrr....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:00

• Ajka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Amerykańska piosnka patriotyczna ;) Często się gdzieś przewija w różnych produkcjach, ale po tamtym odcinku "Black box" walczyłam z tym przez kilka dni.

Zamienił stryje siekierkę na kijek... i co teraz... :P

ehhh

D-dawna, Morisek28 lubią tę wiadomość

2020 :)
    2023 :)
  • kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To macie cos co mi chodzi po glowie:-p

http://m.youtube.com/watch?v=lBTbnUtDUFY

kr0pka lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
‹‹ 562 563 564 565 566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ