Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co stwierdzam ze znikam z fioletowej strony bo niemoge ciagle czytac smutnych wiad dzisiaj znowu wiadomosc ze jakoejs dziewczyny dziecko na koniec ciazy sie pepowina owinelo i udusilo... Normalnie ciagle jakies czarne scenariusze a ja sie chce maluszkiem cieszyc a nie ciagle bac...
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamka wrote:Wiecie co stwierdzam ze znikam z fioletowej strony bo niemoge ciagle czytac smutnych wiad dzisiaj znowu wiadomosc ze jakoejs dziewczyny dziecko na koniec ciazy sie pepowina owinelo i udusilo... Normalnie ciagle jakies czarne scenariusze a ja sie chce maluszkiem cieszyc a nie ciagle bac...
w ogole tam sie nie udzielam
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Kamka, <hug>
Ja w pierwszej ciąży w ogóle nic nie czytałam, właśnie po to, żeby się nie stresować, kiedy powinnam się cieszyć.
W drugiej, co trwała kilka dni i do dziś nie wiem, czy w ogóle ciążą była, z góry sobie wmówiłam, że się źle skończy, nim jeszcze w nią zaszłam. Właśnie przez fora, przez blogi i smutne historie... -
nick nieaktualnyNoo i tak moglo byc ze psychicznie nie wytrzymal Twoj organizm i dlatego tak sie stalo
Ja nie czytam choc zdaje sobie sprawe ze moze byc roznie, dlatego czasem gdy objawow brak a dziecka jeszce nie czuc zastanawiam sie czy ono na pewno tam jest i sobie bryka...
-
nick nieaktualnyNoo i tak moglo byc ze psychicznie nie wytrzymal Twoj organizm i dlatego tak sie stalo
Ja nie czytam choc zdaje sobie sprawe ze moze byc roznie, dlatego czasem gdy objawow brak a dziecka jeszce nie czuc zastanawiam sie czy ono na pewno tam jest i sobie bryka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja w pracy uslyszalam ze na pewno cos zlego sie stanie skoro wszystkim powiedziaalam (Noo a powiedzialam bo wiedzieli ze sie staram, z powodu tego ze jako jedyna mam umowe ozusowana, i zaraz po tescie byla impreza pracowa pierwsza odkad tam pracyje czyli 5 lat wiec jak nie pilam to juz oczywiscie wszyscy rzucili ze jestem w ciazy wiec mowie z tak), ale ja tam nie wierze ze cos przez to moze sie wydarzyc.
-
nick nieaktualnyNoo ja w pracy uslyszalam ze na pewno cos zlego sie stanie skoro wszystkim powiedziaalam (Noo a powiedzialam bo wiedzieli ze sie staram, z powodu tego ze jako jedyna mam umowe ozusowana, i zaraz po tescie byla impreza pracowa pierwsza odkad tam pracyje czyli 5 lat wiec jak nie pilam to juz oczywiscie wszyscy rzucili ze jestem w ciazy wiec mowie z tak), ale ja tam nie wierze ze cos przez to moze sie wydarzyc.
-
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:00
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Amerykańska piosnka patriotyczna
Często się gdzieś przewija w różnych produkcjach, ale po tamtym odcinku "Black box" walczyłam z tym przez kilka dni.
Zamienił stryje siekierkę na kijek... i co teraz...
ehhhD-dawna, Morisek28 lubią tę wiadomość
2020
2023