X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka to daj znac co Ci powie :D

O to ja tez zobacze co to za muzyka:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:16

• kamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co stwierdzam ze znikam z fioletowej strony bo niemoge ciagle czytac smutnych wiad dzisiaj znowu wiadomosc ze jakoejs dziewczyny dziecko na koniec ciazy sie pepowina owinelo i udusilo... Normalnie ciagle jakies czarne scenariusze a ja sie chce maluszkiem cieszyc a nie ciagle bac...

ciri22 lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja juz wiem co to :D choc ja tylko w bajkowych wersjach slyszalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamka wrote:
    Wiecie co stwierdzam ze znikam z fioletowej strony bo niemoge ciagle czytac smutnych wiad dzisiaj znowu wiadomosc ze jakoejs dziewczyny dziecko na koniec ciazy sie pepowina owinelo i udusilo... Normalnie ciagle jakies czarne scenariusze a ja sie chce maluszkiem cieszyc a nie ciagle bac...
    Ja dlatego tam nie wchodze i siedze tu z dziwczynami :D w ogole tam sie nie udzielam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:17

• kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Kamka, <hug> :(
    Ja w pierwszej ciąży w ogóle nic nie czytałam, właśnie po to, żeby się nie stresować, kiedy powinnam się cieszyć.
    W drugiej, co trwała kilka dni i do dziś nie wiem, czy w ogóle ciążą była, z góry sobie wmówiłam, że się źle skończy, nim jeszcze w nią zaszłam. Właśnie przez fora, przez blogi i smutne historie...
    Ja tez jedno dziecko stracilam ale nie chce sie ciagle zamartwiac ze cos jest nie tak...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i tak moglo byc ze psychicznie nie wytrzymal Twoj organizm i dlatego tak sie stalo :( Ja nie czytam choc zdaje sobie sprawe ze moze byc roznie, dlatego czasem gdy objawow brak a dziecka jeszce nie czuc zastanawiam sie czy ono na pewno tam jest i sobie bryka...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i tak moglo byc ze psychicznie nie wytrzymal Twoj organizm i dlatego tak sie stalo :( Ja nie czytam choc zdaje sobie sprawe ze moze byc roznie, dlatego czasem gdy objawow brak a dziecka jeszce nie czuc zastanawiam sie czy ono na pewno tam jest i sobie bryka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym miala wierzyc w przesady to juz bym musiala wozek inwalidzki kupowac i moja siostrzenica tez by musiala byc niepelnosprawna...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zaraz szlak trafi... 2 dzien nie ma wody zaczelam robic pranie pobralo proszek i od wczoraj czeka... Jakbym wiedziala ze tak bedzie to bym to do tesciow zawiozla wyprac...

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja w pracy uslyszalam ze na pewno cos zlego sie stanie skoro wszystkim powiedziaalam (Noo a powiedzialam bo wiedzieli ze sie staram, z powodu tego ze jako jedyna mam umowe ozusowana, i zaraz po tescie byla impreza pracowa pierwsza odkad tam pracyje czyli 5 lat wiec jak nie pilam to juz oczywiscie wszyscy rzucili ze jestem w ciazy wiec mowie z tak), ale ja tam nie wierze ze cos przez to moze sie wydarzyc.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja w pracy uslyszalam ze na pewno cos zlego sie stanie skoro wszystkim powiedziaalam (Noo a powiedzialam bo wiedzieli ze sie staram, z powodu tego ze jako jedyna mam umowe ozusowana, i zaraz po tescie byla impreza pracowa pierwsza odkad tam pracyje czyli 5 lat wiec jak nie pilam to juz oczywiscie wszyscy rzucili ze jestem w ciazy wiec mowie z tak), ale ja tam nie wierze ze cos przez to moze sie wydarzyc.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:00

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    posty mi sie dubluja... wrrrr....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 15:00

• Ajka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Amerykańska piosnka patriotyczna ;) Często się gdzieś przewija w różnych produkcjach, ale po tamtym odcinku "Black box" walczyłam z tym przez kilka dni.

Zamienił stryje siekierkę na kijek... i co teraz... :P

ehhh

D-dawna, Morisek28 lubią tę wiadomość

2014... and so it begins...

👧 potworniaki jajników
    🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe

IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
    2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia

2019 rozpoczecie procedury w OA

2020 ❤️ naturalny cud córeczka
    2023 ❤️ naturalny cud córeczka
    2026 ?
  • kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To macie cos co mi chodzi po glowie:-p

http://m.youtube.com/watch?v=lBTbnUtDUFY

kr0pka lubi tę wiadomość

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
‹‹ 562 563 564 565 566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ