X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo z Twoja to roznie moze byc, choc moja to tez baba bezposrednia ze wsi. Jak mnie pierwszy raz zobaczyla zapytala G czy ja na jedna noc czy na stale (to bylo nad ranem jak przemykalam z jego pokoju w samej koszulce i majtkach do kibelka), a potem jak bym u nich na obiedzie, nastepnego dnia tekst "A Ty to sraczki nie mialas bo G tak i ja tez", a potem jeszcze jak przytylam teks najpierw do G czy ja taka gruba jestem od zawsze czy moze w ciazy, ale ma szczescie ze potem mi to w prost powiedzial :P
    Ale nie wiem mnie to odpowiada jak na razie, przynajmniej jest szczera nie tak jak ta moja poprzednia nie doszla, niby milutka niby cos tam a za plecami kurde dupa obrobiona, wole ta bo przynajmniej jak ma cos do mnie to mi to mowi wprost.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak wiadomo, ja swoja jeszcze troche za krotko znam zeby wiecej cos powiedziec, troche ponad rok wiec jeszcze moze mi zalezc za skore ale na razie jest w porządku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:15

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Ja uwielbiam sex:) i to bardzoooo hehe Moze dlatego, że mój pierwszy chłopak, z którym miałam 1 raz był świetnym kochankiem i to on zaraził mnie miłością do sexu, do zabaw, do pieszczot i innych przyjemności :) Potem wcieliłam to ze swoim obecnym wybrankiem i było tylko lepiej. Od zawsze mamy ciekawe pomysły do miejsc, do pozycji i pomimo tego, że mój mąż to 140kg miłości naprawdę sobie radzi i to on cześciej ma wiecej siły i energii na igraszki, a ja po 15min wymiękam!! I nikt nie powie, że facet czy kobieta z nadwagą nie uprawiają dzikiego sexu. Czasem zdarzały sie pyt.ze str koleżanek jak ja z nim? Normalnie!!!
    Kiedyś pojechałam z nim w trasę i na autostradzie w Niemczech robiłam mu, wiecie co;) jak prowadził auto :D Ostra jazda była haha Ostatnio nad morzem robiliśmy to na plazy w nocy:) Lubimy czasem się tak zabawić , a kajdanki to chyba z 8 lat temu już używałam. Nie wspomnę , że często się przebieram w gorsety, szpile i podwiązki . Czuje się wtedy też seksowniej, dodaje mi to jakies kokieterii :) A tak na 1 rzut oka wyglądam raczej na spokojna :D Pozory;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:27

nick nieaktualny, zakocona, Kena1983, Nymeria, Klaudia N. lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• kr0pka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez Was nigdy tej magisterki swojej nie ogarnę.. szefa nie ma, luz w pracy, magisterka otwarta a ja skrobie i czytam na forum :D

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to ja tej historii nie znam :P

A ja mam pytanko z innej beczki, ciotka w prezencie imieninowym zafundowala mi usg prenatalne, najpierw mnie zapisala na 31 sierpnia do luxmedu do jednego faceta to bedzie 13t3d, a potem powiedziala ze ten facet ma wlasny gabinet i w tej samej cenie normalna wizyte z usg mi zrobi 27 sierpnia (12t6d) i mam sobie wybrac gdzie pojde i w sumie nie wiem ktory lepszy termin. Doradzicie?
    TO podaje tygodnie z usg (i tak jak z owulacji mnie wyszlo) bo ja mam pozniejsza owu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:16

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, chyba wiem co masz na myśli i ja tego tez nigdy nie zrobie :D

Morisek28 lubi tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie tez sie tak zastanawim z jednej strony tam w luxmedzie to podobno on tylko zrob usg i tyle a ja licze jeszcze na jakies zwolnienie i w sumie nie wiem a zeby dwa razy po 200zl placic jesli w 12 bedzie za wczesnie to tez mi sie nie usmiecha wiec mam rozkmine...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Powiało tajemnicą i grozą :D
    O Tym samym pomyslalam :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, brakowało tu ciebie <3!!

ja na plaży to i w dzień miałam sex nie raz :D Ale my wybieramy takie plaże, gdzie nie ma ludzi prawie, raz jakiś creep nas przyłapał i potem chodził za nami, więc w końcu poszliśmy do domu :/
    lubimy też grać w makao na zadania, jak ktoś przegra, to musi zrobić to i to.. :D
    w samochodzie loda i ja robiłam, jak prowadził. super sprawa :D i raz miałam ja robioną palcówkę, jak staliśmy w korku :D
    w lesie to mnóstwo razy było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:05

Morisek28, Karmelek211 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo podczas jazdy sie nie odwazylam robic loda :P moj to jezdzi jak wariat to moglo by sie dla niego zle skonczyc ale palcowka byla, a kiedys z bylym to w drodze w gory na tylnym siedzeniu byla a przed nami jego rodzice :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my też bez takich przebojów, mój K to by bardzo chciał.. nie wiem, moooże kiedyś i mi się odwidzi :)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Nie żebym pruderyjna była czy coś, ale mnie nawet takie potoczne słownictwo o seksie razi :P
    serio??

ja nie lubię tych tutejszych "przytulanek/serduszkowania itp", dla mnie to jak rozmowa dzieciaków z podstawówki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:42

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    serio??

ja nie lubię tych tutejszych "przytulanek/serduszkowania itp", dla mnie to jak rozmowa dzieciaków z podstawówki :P

ja szczerze powiedziawszy też nie za bardzo :) najlepszy jest jakiś złoty środek pomiędzy tym a tym jak wyraża się Teściowa Moriska :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mojej magisterki D-dawna to piszę o wpływie niskokosztowych linii dla rozwój turystyki :) Sama sobie wybrałam ale idzie mi gorzej jak krew z nosa..

‹‹ 560 561 562 563 564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ