X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo z Twoja to roznie moze byc, choc moja to tez baba bezposrednia ze wsi. Jak mnie pierwszy raz zobaczyla zapytala G czy ja na jedna noc czy na stale (to bylo nad ranem jak przemykalam z jego pokoju w samej koszulce i majtkach do kibelka), a potem jak bym u nich na obiedzie, nastepnego dnia tekst "A Ty to sraczki nie mialas bo G tak i ja tez", a potem jeszcze jak przytylam teks najpierw do G czy ja taka gruba jestem od zawsze czy moze w ciazy, ale ma szczescie ze potem mi to w prost powiedzial :P
    Ale nie wiem mnie to odpowiada jak na razie, przynajmniej jest szczera nie tak jak ta moja poprzednia nie doszla, niby milutka niby cos tam a za plecami kurde dupa obrobiona, wole ta bo przynajmniej jak ma cos do mnie to mi to mowi wprost.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak wiadomo, ja swoja jeszcze troche za krotko znam zeby wiecej cos powiedziec, troche ponad rok wiec jeszcze moze mi zalezc za skore ale na razie jest w porządku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:15

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Ja uwielbiam sex:) i to bardzoooo hehe Moze dlatego, że mój pierwszy chłopak, z którym miałam 1 raz był świetnym kochankiem i to on zaraził mnie miłością do sexu, do zabaw, do pieszczot i innych przyjemności :) Potem wcieliłam to ze swoim obecnym wybrankiem i było tylko lepiej. Od zawsze mamy ciekawe pomysły do miejsc, do pozycji i pomimo tego, że mój mąż to 140kg miłości naprawdę sobie radzi i to on cześciej ma wiecej siły i energii na igraszki, a ja po 15min wymiękam!! I nikt nie powie, że facet czy kobieta z nadwagą nie uprawiają dzikiego sexu. Czasem zdarzały sie pyt.ze str koleżanek jak ja z nim? Normalnie!!!
    Kiedyś pojechałam z nim w trasę i na autostradzie w Niemczech robiłam mu, wiecie co;) jak prowadził auto :D Ostra jazda była haha Ostatnio nad morzem robiliśmy to na plazy w nocy:) Lubimy czasem się tak zabawić , a kajdanki to chyba z 8 lat temu już używałam. Nie wspomnę , że często się przebieram w gorsety, szpile i podwiązki . Czuje się wtedy też seksowniej, dodaje mi to jakies kokieterii :) A tak na 1 rzut oka wyglądam raczej na spokojna :D Pozory;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:27

ciri22, zakocona, Kena1983, Nymeria, Klaudia N. lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• kr0pka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez Was nigdy tej magisterki swojej nie ogarnę.. szefa nie ma, luz w pracy, magisterka otwarta a ja skrobie i czytam na forum :D

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to ja tej historii nie znam :P

A ja mam pytanko z innej beczki, ciotka w prezencie imieninowym zafundowala mi usg prenatalne, najpierw mnie zapisala na 31 sierpnia do luxmedu do jednego faceta to bedzie 13t3d, a potem powiedziala ze ten facet ma wlasny gabinet i w tej samej cenie normalna wizyte z usg mi zrobi 27 sierpnia (12t6d) i mam sobie wybrac gdzie pojde i w sumie nie wiem ktory lepszy termin. Doradzicie?
    TO podaje tygodnie z usg (i tak jak z owulacji mnie wyszlo) bo ja mam pozniejsza owu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:16

ciri22 lubi tę wiadomość

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, chyba wiem co masz na myśli i ja tego tez nigdy nie zrobie :D

Morisek28 lubi tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie tez sie tak zastanawim z jednej strony tam w luxmedzie to podobno on tylko zrob usg i tyle a ja licze jeszcze na jakies zwolnienie i w sumie nie wiem a zeby dwa razy po 200zl placic jesli w 12 bedzie za wczesnie to tez mi sie nie usmiecha wiec mam rozkmine...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Powiało tajemnicą i grozą :D
    O Tym samym pomyslalam :P

D-dawna lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, brakowało tu ciebie <3!!

ja na plaży to i w dzień miałam sex nie raz :D Ale my wybieramy takie plaże, gdzie nie ma ludzi prawie, raz jakiś creep nas przyłapał i potem chodził za nami, więc w końcu poszliśmy do domu :/
    lubimy też grać w makao na zadania, jak ktoś przegra, to musi zrobić to i to.. :D
    w samochodzie loda i ja robiłam, jak prowadził. super sprawa :D i raz miałam ja robioną palcówkę, jak staliśmy w korku :D
    w lesie to mnóstwo razy było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:05

Morisek28, Karmelek211 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo podczas jazdy sie nie odwazylam robic loda :P moj to jezdzi jak wariat to moglo by sie dla niego zle skonczyc ale palcowka byla, a kiedys z bylym to w drodze w gory na tylnym siedzeniu byla a przed nami jego rodzice :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my też bez takich przebojów, mój K to by bardzo chciał.. nie wiem, moooże kiedyś i mi się odwidzi :)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Nie żebym pruderyjna była czy coś, ale mnie nawet takie potoczne słownictwo o seksie razi :P
    serio??

ja nie lubię tych tutejszych "przytulanek/serduszkowania itp", dla mnie to jak rozmowa dzieciaków z podstawówki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:42

D-dawna, ciri22 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    serio??

ja nie lubię tych tutejszych "przytulanek/serduszkowania itp", dla mnie to jak rozmowa dzieciaków z podstawówki :P

ja szczerze powiedziawszy też nie za bardzo :) najlepszy jest jakiś złoty środek pomiędzy tym a tym jak wyraża się Teściowa Moriska :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mojej magisterki D-dawna to piszę o wpływie niskokosztowych linii dla rozwój turystyki :) Sama sobie wybrałam ale idzie mi gorzej jak krew z nosa..

‹‹ 560 561 562 563 564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ