Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:i kiedyś dawno dawno dawno temu http://www.filmweb.pl/serial/Domek+na+prerii-1974-108199
ale i tak nic nie pobije mojej śp. babci, która nie ominęła ani jednego odcinka mody na sukces...jak przestali grać w tv...to się śmialiśmy, że jakby dożyła tego dnia...to i tak by nam zeszła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:12
-
Taa.. moda na sukces.. u mojej św Babci i Cioci było traktowane na równi z wiadomościami.. nawet nie można było się odezwać
Zbuntowanego Anioła zdarzało się oglądać ale czasem, aż tak mnie nie wciągnęło. Ostry dyżur z Matką, która oglądała tzecz jasna dla Clooneya, dr Quinn też czasem, świat wg Bundych, Sabrina.. Jezu jak teraz na to patrzę to w dzieciństwie/ młodości sporo tego oglądałam
Karmelkuuuu jak tam po badaniach? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo za pytanie? Masz bejbika cziki i nasze dzieci
A tak serio tez by sie znalazlo te ktore poczely naturalnie, te ktore maja inseminacje czy tez in-vitro no i te ktore sie nie staraly i zaszly na imprezie.
albo na te staraczki co zaszly w pierwszym cyklu i sie madrza odnosnie staran i te ktore musza sie starac
Wiesz ile ludzi tyle grup sie natworzy -
Ja mam niezły baw z tych postów tam. I często komentarzy właśnie jak trafiają nawiedzone matki polki - terrorystki laktacyjne i wojowniczki o zakaz cesarek.. baby są gorsze od niejednego faceta.. ja nie ogarniam zupełnie jak można kogoś wyzywać czy mówić, że nie jest matką bo nie nie rodziła siłami natury czy nie karmi cycem.. kurna no..
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą czytając czasem tamte posty mam wrażenie, że bezmózgi naprawdę nie mają problemów z romnażaniem.. a szkoda..
-
Kropka
ehhh mam koleżankę, która na studiach miała 2 skrobanki, a teraz ma 2 córki... mnie bardziej niż rozmnażająca się patologia i debilizm, chyba wkurza, że takie kobiety mogą i mają dzieci, a ja, my...
W sumie nie wiem czemu akurat teraz mi to przyszło do głowy, może dlatego, że właśnie umieściła zdjecie swoich córek na FB, a mnie zazdrość zżera... bo to cholernie niesprawiedliwe jest....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:53
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD-dawna na pewno nie :* ja bralam 6 lat, w tym czasie najpradopodobniej bylam w ciazy (okres przy antykach mi sie spozial a potem gin powiedzial ze najprawdopodobniej bylam) po odstawieniu dosc szybko zaszlam, ale w pamietniku mam opisane swoje perypetia z chlopem ktory nie chce seksu.. chce dziecka ale seks nie... myslalam ze w ciaze to moze za 10 lat zajde z jego libido i zacieciem... a jednak trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno... mimo ze moj to nie dosc ze libido zerowe, byly kurier rowerowy (wiec ucisk na jadra) tera po 10 godzin w samochodzie, laptop na kolanach po kilka godzin.... naprawde nie wierzylam ze moze mi sie udac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWcale nie musi moze to byc tylko blokada, nie mysl od razu ze cos jest nie tak z Toba szczegolnie ze jedno dzieko juz masz, prawda?
Mam w rodzinie przypadek gdzie przez 5 lat sie starali i nic, do tego rozne badania i nic diagnozy i dalej nic, jedn wyjazd za granice i 35 lat i pierwsze dziecko wreszcie
A moja mama o moja siostre 4lata sie starala i tez nic, tez diagnozy nie diagnozy i nic, poszla oddac raz krew dla kogos bo akurat uslyszla w radiu.. pyk od razu zaszla w tym samym miesiacu...D-dawna lubi tę wiadomość