X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr. Quinn( czy jakoś tak ).....ta od rumaka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:07

Morisek28, Ajka lubią tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    o i Bill Cosby Show też zawsze oglądałam

no właśnie czegoś mi brakowało :)

Ajka lubi tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy serial ever to Przyjaciele ♡ dzień bez odcinka dniem straconym :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    i kiedyś dawno dawno dawno temu http://www.filmweb.pl/serial/Domek+na+prerii-1974-108199
    O matko! faktycznie też się oglądało...
    ale i tak nic nie pobije mojej śp. babci, która nie ominęła ani jednego odcinka mody na sukces...jak przestali grać w tv...to się śmialiśmy, że jakby dożyła tego dnia...to i tak by nam zeszła...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:12

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, małż skończył robotę...to teraz ktoś ten bajzel musi ogarnąć...

• kamka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej kena moja babcia przezywa ze juz niema mody na sukces a te tysiace by bi w 5 min strescila hehehe

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa.. moda na sukces.. u mojej św Babci i Cioci było traktowane na równi z wiadomościami.. nawet nie można było się odezwać :)

Zbuntowanego Anioła zdarzało się oglądać ale czasem, aż tak mnie nie wciągnęło. Ostry dyżur z Matką, która oglądała tzecz jasna dla Clooneya, dr Quinn też czasem, świat wg Bundych, Sabrina.. Jezu jak teraz na to patrzę to w dzieciństwie/ młodości sporo tego oglądałam :)

Karmelkuuuu jak tam po badaniach?

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba jak wroce dzis do domu... zabiorę się za któryś z klasyków...

D-dawna lubi tę wiadomość

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za pytanie? Masz bejbika cziki i nasze dzieci :P A tak serio tez by sie znalazlo te ktore poczely naturalnie, te ktore maja inseminacje czy tez in-vitro no i te ktore sie nie staraly i zaszly na imprezie.
    albo na te staraczki co zaszly w pierwszym cyklu i sie madrza odnosnie staran i te ktore musza sie starac :P
    Wiesz ile ludzi tyle grup sie natworzy

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam niezły baw z tych postów tam. I często komentarzy właśnie jak trafiają nawiedzone matki polki - terrorystki laktacyjne i wojowniczki o zakaz cesarek.. baby są gorsze od niejednego faceta.. ja nie ogarniam zupełnie jak można kogoś wyzywać czy mówić, że nie jest matką bo nie nie rodziła siłami natury czy nie karmi cycem.. kurna no..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja nie trafilam nigdy na ta strone i w sumie sie ciesze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą czytając czasem tamte posty mam wrażenie, że bezmózgi naprawdę nie mają problemów z romnażaniem.. a szkoda..

• Ajka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka

ehhh mam koleżankę, która na studiach miała 2 skrobanki, a teraz ma 2 córki... mnie bardziej niż rozmnażająca się patologia i debilizm, chyba wkurza, że takie kobiety mogą i mają dzieci, a ja, my...

W sumie nie wiem czemu akurat teraz mi to przyszło do głowy, może dlatego, że właśnie umieściła zdjecie swoich córek na FB, a mnie zazdrość zżera... bo to cholernie niesprawiedliwe jest....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna na pewno nie :* ja bralam 6 lat, w tym czasie najpradopodobniej bylam w ciazy (okres przy antykach mi sie spozial a potem gin powiedzial ze najprawdopodobniej bylam) po odstawieniu dosc szybko zaszlam, ale w pamietniku mam opisane swoje perypetia z chlopem ktory nie chce seksu.. chce dziecka ale seks nie... myslalam ze w ciaze to moze za 10 lat zajde z jego libido i zacieciem... a jednak trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno... mimo ze moj to nie dosc ze libido zerowe, byly kurier rowerowy (wiec ucisk na jadra) tera po 10 godzin w samochodzie, laptop na kolanach po kilka godzin.... naprawde nie wierzylam ze moze mi sie udac...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawna :) a ja już się zaczęłam martwic, że takie smęty na forum wypisuje... widać nie ma tego złego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ajka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie musi moze to byc tylko blokada, nie mysl od razu ze cos jest nie tak z Toba szczegolnie ze jedno dzieko juz masz, prawda?
    Mam w rodzinie przypadek gdzie przez 5 lat sie starali i nic, do tego rozne badania i nic diagnozy i dalej nic, jedn wyjazd za granice i 35 lat i pierwsze dziecko wreszcie :P
    A moja mama o moja siostre 4lata sie starala i tez nic, tez diagnozy nie diagnozy i nic, poszla oddac raz krew dla kogos bo akurat uslyszla w radiu.. pyk od razu zaszla w tym samym miesiacu...

‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ