WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Befff Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zapraszam Was do Norwegii w takim razie ;-)

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie porobilo, jeszcze kilka godz temu pytalam sie o miejscowosc nadmorska, a teraz pakuje walizke do grecji. matko niewiecie jak ja sie boje, lotniska (co tam sie robi itd), samego lotu, potem zameldowania itd :(

Nymeria lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę lat temu byłam w Oslo przez 2 dni. Matko boska jakie ceny tam były i jakie dziwne to miasto było :P

Ja zdycham. Jest taka duchota, że już nie daję rady :/

Domi, gdzie lecicie? I super!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:48

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Befff wrote:
    To zapraszam Was do Norwegii w takim razie ;-)

Oj nie kuś, nie kuś ;)
    Czasem są tak tanie loty, że żal nie korzystać. Swoją drogą z Katowice - Bolonia - Katowice 98 zl z WZD

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa-dominika wrote:
    sie porobilo, jeszcze kilka godz temu pytalam sie o miejscowosc nadmorska, a teraz pakuje walizke do grecji. matko niewiecie jak ja sie boje, lotniska (co tam sie robi itd), samego lotu, potem zameldowania itd :(

Zazdraszczam :D

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Oj Kochana co ja bym dała, żeby też się gdzieś do jakiejś Grecji pakować...nie masz się czego bać - ręce masz?nogi masz? to się dogadasz ;)

ok, Laski, ja lecę pod zimny prysznic i spróbuję zasnąć dziś o jakiejś normalnej porze...to może małżowi urodzinowe śniadanie zrobię...choć jak znam siebie to rano pomyślę..."pieprzyć śniadanie" i śpię dalej ;)

• Befff Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceny dla turysty moga rzeczywiscie byc kosmiczne ;-) jesli sie tu zarabia to juz nie wyglada to tak tragicznie ;-)

Morisek28 lubi tę wiadomość

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, myślałam że Was dziś nie doczytam, ale nie jest tak źle.
    Co do adopcji, to troche się tym interesowałam, bo marzy mi się zaadoptować jakiegoś szkraba i podobno w tym stażem małżeńskim to jest jakaś ustawa czy coś, że musi być 5 lat. Oczywiście, testy psychologiczne, metraż, kasa wywiad środowiskowy i tona papierów a później oczekiwanie. Najczęstszą przyczyną tych długich oczekiwań są nierozwiązane sytuacje rodzinne dziecka. Chodzi o to że do adopcji, rodzice muszą się całkowicie zrzec lub muszą im być odebrane prawa rodzicielskie a najczęsciej to jest problem, bo np. nie można znaleźć rodziców czy jednego nawet, albo te patologie ( bo nie oszukujmy się, rodziny bez problemów nie oddają dzieci, ani nie są im odbierane) nie widzą potrzeby zrzeknięcia się praw. Taka mamuśka sobie żyje jak gdyby nigdy nic, dziecko ma w dupie ale się nie zrzeknie. A że nie jest psychiczna to ani jej ubezwłasnowolnić ani nic.

Co do teściowania...moja teściowa masakra, teściu ok, oboje mnie chyba lubią (ale na początku nie było lekko), a że mieszkamy z moimi rodzicami to też się dobrze dogadujemy. Mój M pracuje z moim tatą, więc weekendy niezbyt często razem spędzamy bo muszą od siebie odpocząć.

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Domi super będzie zobaczysz. Też się bardzo bałam a rok temu Warszawa-Barcelona-Porto-Bergamo takie sobie lotniska pozwiedzałam i naprawdę mi się podobało. To był pierwszy mój lot :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dzisiaj cały dzień przwlezalam, boli mnie brzuch małopowo i ten okropny ból w pachwinie. Zmykam do spania bo jutro o 5 pobudka. Spokojnej nocki i wspaniałego jutrzejszego dzionka.

• madlenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważka wykres masz obiecujący.

Moris gdybym gdzieś jechała to byś dostała pocztówke... chyba że z castoramy chcesz :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś też już miałam obiecujący, więc się nie nastawiam Madlenka
    Morisku a byłam w Korbielowie gdzieś mi umklo bo wysłałabymm Ci karteczke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:44

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona lecimy na zakynthos dokladnie do tsilivi

Nymeria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika super, też chcę. Może za rok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, nadrobilam :) wpadlam się przywitać...ostatnio nie mam na nic czasu. Wszystko z M robimy w biegu. Od zawsze farbowalam włosy na czarno...dzisiaj zaszalalam i zrobilam sobie ombre...taki tam eksperyment przed samym ślubem :D Myslalam że M mnie udusi haha, na szczęście mu przeszło:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:42

• kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek trzeba mowic to ci wysle tylko podaj ajres na priv:-* akurat za tydzien bedziemy zmoim wyjezdzac to napewno sie znajdzie chwilka zeby ci cos wtslac:-)

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ana dobrze, że się odezwałaś bo my tu się o ciebie martwimy. Przed slubem zawszw takie zamieszanie :) tez tak mialam ale zobaczysz jakie to niesamowite uczucie czuc sie tak wyjatkowo jak jutro. Cudne. A tak poza tym to widze ze ten sam cykl mamy. U mnie tez 11 leci. 3maj sie

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my coprawda nie daleko ale jak cie ucieszy to napewno wyśle:) szkoda że nie mówiłaś wcześniej to bym ci z gdańska wysłała:*

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my wg on zaczynamy 11 tydzień a na usg wczoraj maluch nam powiedział że chce sobie 3 dni dłużej u mamusi w brzuszku posiedzieć:)

Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bardzo szybko... może już 24 dowiem sie kto tam mieszka:D ale morisek ty też niedługo bedziesz swojego skarba tulić w ramionach:*

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ