X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Befff Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zapraszam Was do Norwegii w takim razie ;-)

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie porobilo, jeszcze kilka godz temu pytalam sie o miejscowosc nadmorska, a teraz pakuje walizke do grecji. matko niewiecie jak ja sie boje, lotniska (co tam sie robi itd), samego lotu, potem zameldowania itd :(

Nymeria lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę lat temu byłam w Oslo przez 2 dni. Matko boska jakie ceny tam były i jakie dziwne to miasto było :P

Ja zdycham. Jest taka duchota, że już nie daję rady :/

Domi, gdzie lecicie? I super!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:48

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Befff wrote:
    To zapraszam Was do Norwegii w takim razie ;-)

Oj nie kuś, nie kuś ;)
    Czasem są tak tanie loty, że żal nie korzystać. Swoją drogą z Katowice - Bolonia - Katowice 98 zl z WZD

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa-dominika wrote:
    sie porobilo, jeszcze kilka godz temu pytalam sie o miejscowosc nadmorska, a teraz pakuje walizke do grecji. matko niewiecie jak ja sie boje, lotniska (co tam sie robi itd), samego lotu, potem zameldowania itd :(

Zazdraszczam :D

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Oj Kochana co ja bym dała, żeby też się gdzieś do jakiejś Grecji pakować...nie masz się czego bać - ręce masz?nogi masz? to się dogadasz ;)

ok, Laski, ja lecę pod zimny prysznic i spróbuję zasnąć dziś o jakiejś normalnej porze...to może małżowi urodzinowe śniadanie zrobię...choć jak znam siebie to rano pomyślę..."pieprzyć śniadanie" i śpię dalej ;)

• Befff Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceny dla turysty moga rzeczywiscie byc kosmiczne ;-) jesli sie tu zarabia to juz nie wyglada to tak tragicznie ;-)

Morisek28 lubi tę wiadomość

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, myślałam że Was dziś nie doczytam, ale nie jest tak źle.
    Co do adopcji, to troche się tym interesowałam, bo marzy mi się zaadoptować jakiegoś szkraba i podobno w tym stażem małżeńskim to jest jakaś ustawa czy coś, że musi być 5 lat. Oczywiście, testy psychologiczne, metraż, kasa wywiad środowiskowy i tona papierów a później oczekiwanie. Najczęstszą przyczyną tych długich oczekiwań są nierozwiązane sytuacje rodzinne dziecka. Chodzi o to że do adopcji, rodzice muszą się całkowicie zrzec lub muszą im być odebrane prawa rodzicielskie a najczęsciej to jest problem, bo np. nie można znaleźć rodziców czy jednego nawet, albo te patologie ( bo nie oszukujmy się, rodziny bez problemów nie oddają dzieci, ani nie są im odbierane) nie widzą potrzeby zrzeknięcia się praw. Taka mamuśka sobie żyje jak gdyby nigdy nic, dziecko ma w dupie ale się nie zrzeknie. A że nie jest psychiczna to ani jej ubezwłasnowolnić ani nic.

Co do teściowania...moja teściowa masakra, teściu ok, oboje mnie chyba lubią (ale na początku nie było lekko), a że mieszkamy z moimi rodzicami to też się dobrze dogadujemy. Mój M pracuje z moim tatą, więc weekendy niezbyt często razem spędzamy bo muszą od siebie odpocząć.

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Domi super będzie zobaczysz. Też się bardzo bałam a rok temu Warszawa-Barcelona-Porto-Bergamo takie sobie lotniska pozwiedzałam i naprawdę mi się podobało. To był pierwszy mój lot :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dzisiaj cały dzień przwlezalam, boli mnie brzuch małopowo i ten okropny ból w pachwinie. Zmykam do spania bo jutro o 5 pobudka. Spokojnej nocki i wspaniałego jutrzejszego dzionka.

• madlenka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważka wykres masz obiecujący.

Moris gdybym gdzieś jechała to byś dostała pocztówke... chyba że z castoramy chcesz :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś też już miałam obiecujący, więc się nie nastawiam Madlenka
    Morisku a byłam w Korbielowie gdzieś mi umklo bo wysłałabymm Ci karteczke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:44

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona lecimy na zakynthos dokladnie do tsilivi

Nymeria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika super, też chcę. Może za rok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, nadrobilam :) wpadlam się przywitać...ostatnio nie mam na nic czasu. Wszystko z M robimy w biegu. Od zawsze farbowalam włosy na czarno...dzisiaj zaszalalam i zrobilam sobie ombre...taki tam eksperyment przed samym ślubem :D Myslalam że M mnie udusi haha, na szczęście mu przeszło:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:42

• kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek trzeba mowic to ci wysle tylko podaj ajres na priv:-* akurat za tydzien bedziemy zmoim wyjezdzac to napewno sie znajdzie chwilka zeby ci cos wtslac:-)

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ana dobrze, że się odezwałaś bo my tu się o ciebie martwimy. Przed slubem zawszw takie zamieszanie :) tez tak mialam ale zobaczysz jakie to niesamowite uczucie czuc sie tak wyjatkowo jak jutro. Cudne. A tak poza tym to widze ze ten sam cykl mamy. U mnie tez 11 leci. 3maj sie

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my coprawda nie daleko ale jak cie ucieszy to napewno wyśle:) szkoda że nie mówiłaś wcześniej to bym ci z gdańska wysłała:*

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my wg on zaczynamy 11 tydzień a na usg wczoraj maluch nam powiedział że chce sobie 3 dni dłużej u mamusi w brzuszku posiedzieć:)

Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • kamka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bardzo szybko... może już 24 dowiem sie kto tam mieszka:D ale morisek ty też niedługo bedziesz swojego skarba tulić w ramionach:*

wg USG +2 dni
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ