Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:O matko, Ajka, a co to?
Podobno tym co najbardziej uszkadza rezerwę jajnikową jest koagulacja, czytałam o tym w kilku miejscach:
http://www.medimedic.pl/index.php/nieplodnosc/ocena-plodnosci-zenskiej
http://wylecz.to/pl/ciaza/nieplodnosc/rezerwa-jajnikowa.html
lekarzem nie jestem i nie bardzo wiem na ile wiarygodne są te artykuły, ale ja bym dopytała dokładnie lekarza, który będzie potencjalnie robił laparoskopie, właśnie o to.
Edit:
i jeszcze to:
http://szpital.gameta.pl/zakres-us%C5%82ug/klinika-ginekologii-ma%C5%82oinwazyjnej/operacyjne-leczenie-niep%C5%82odno%C5%9Bci/torbiele-jajnik%C3%B3w
Ja miałam niestety koagulacje loży po torbieli... podejrzewam, że miałabym wyższe amh gdyby nie to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 16:47
Kena1983, Morisek28 lubią tę wiadomość
2020
2023 -
kamka wrote:powiem ci tak na mnie to nie działa a co do wyprawki to we wrześniu już bede miała wszystko z łóżeczkiem włącznie w spadku...
Na mnie niestety działało, nie mogę słuchać o poronieniach i chorobach dziec w ciąży, kiedyś jak dziecko nie było mi w głowie to mnie nie ruszyło.
Fajnie całą wyprawka w spadku... Ja zaczynam kompletowac, część dostanę ale mię dużo, a że jeździmy dużo nad jezioro to muszę niektórych rzeczy mieć po dwa bo nie będę z łóżeczkiem i wanienka jeździć co tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 16:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nymeria wrote:Na mnie niestety działało, nie mogę słuchać o poronieniach i chorobach dziec w ciąży, kiedyś jak dziecko nie było mi w głowie to mnie nie ruszyło.
Fajnie całą wyprawka w spadku... Ja zaczynam kompletowac, część dostanę ale mię dużo, a że jeździmy dużo nad jezioro to muszę niektórych rzeczy mieć po dwa bo nie będę z łóżeczkiem i wanienka jeździć co tydzień
Edit: ale u nas w śród znajomych jest prosta zasada twoje dziecko nie korzysta spakuj ładnie i przekaż kolejnej ciężarówce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:06
-
Morisek28 wrote:Zjadłam dwie kolby kukurydzy i pech chcial ze teściu zakupił dwa ananasy które poznały wnętrze mojej sokowirowki,później wnętrze brzucha i napotkały kukurydze. Ewidentnie nie lubia sie
To ja zapraszam dodatkowo na zupę z kiszonej kapusty
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uduszę Was!!! Która tu napisała coś o frytkach?!
Nawet dobrze nie zdążyłam doczytać, a już byłam w kuchni, odbieralam ziemniaki!!! Nie wierzę normalnie:D Taka nieodparta ochota na frytki, że nie wytrzymałam haha Właśnie się smażąSosik czosnkowy zrobiony, za chwilę będę szamać, aż uszy będą się trzęś
Nosz cholera, nigdy nie przepuszczę słowa "frytki" obojętnie;) To moja miłość hehe
A tak poza tym to chyba zdechnę od tego upału! Ja pierdole, niech te temperatury dadzą wreszcie spokój, bo nie wiem ile tak pociągne!! W domu wszystkie rolety opuszczone od chyba 4 dni, wiatrak chodzi 24/h i dalej nie da rady normalnie żyć. Dobrze, że jest zimna woda i mogę wbić się pod prysznic na minutę. Lubię słońce, ciepło, wiosnę, lato, ale takie temperatury to już przesadza. Jeszcze za granicą to znosiłam, bo pod nosem zawsze basen, więc można się schłodzić, ale u mnie w mieście basen stoi i niszczeje nieczynny, a do najbliższego trzeba jechać 20km:/ wrrrrD-dawna lubi tę wiadomość
-
Kena jeśli chodzi o pełny research internetowy (i nie tylko) zawsze możecie na mnie liczyć
Edit:
wyjaśniam, że to owy "research" nie jest ograniczony do pozycji internetowych, mogę też pogrzebać w książkach medycznych i popytać lekarzy w rodzinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:37
Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
2020
2023