Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
D-dawna wrote:O, Morisek, jestem za! Mogłoby wytopić tłuszcz tak samo z siebie
A porównywanie objawów to mi się kojarzy tylko z tym, co wczoraj pisałam: sn vs. cc, kp vs. mm
Oj tak, jestem za, taki pręcik jak do kurczaków z grilla bym sobie chyba powiesiła na balkonie
coś w tym jest.. dziwię się, że te, co tak rzygają całą ciążę itp. nie próbują jeszcze wmawiać reszcie, że jak nie rzygały w ciąży, pracowały do końca itd to nie mogą się nazywać matkami.. ale już mnie nic nie zdziwi chyba..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:45
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wam mówię dziewczynki puchnace, że jak działają na was te historie z bbf z pierwszego trymestru (na mnie działały) to nie wchodzić tam do drugiego trymestru kiedy zaczyna się tematy wyprawę, poznawania płci i czucie ruchow. Oczywiście też zdarzają się przykre tematy ale dużo rzadziej. To moje pierwsze dziecko więc dużo się od nich dowiedziałam.
Ps ja chcę frytki!!! To moja zmora ciążowa, ciągle mam na nie ochotę a mam nieźle gazy potem ale i tam jemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:51
Befff lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ello! Ja tak tylko krótko - z pociagu;-) lekarz nie został pobity - przeżył wizytę,za którą oddano mi pieniądze. Dzwonił przy mnie do Krakowa...ale o tym później;-) tak więc szukam pilnie lekarza we Wrocku-dobrego operatora,który zrobi mi laparoskopie i nie spieprzy roboty. Mój lekarz zaproponował mi lekarza w Kędzierzynie-Koźlu...mam nadzieję,że to będzie ostateczność...
-
ja dopóki nie zaczęłam zaglądać na ovu to nawet nie wiedziałam, ze jest coś takiego jak beta, jak poczytywałam po trochu to nie ogarniałam na początku o czym mowa
Kena1983, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój brat straaaasznie chciał dziewczynkę.. jak się dowiedział, że chłopak to obydwoje - rozpacz.. jak zadzwonił to usłyszałam tylko "eee, nie dzwoniłem bo nie ma się czym chwalić, chłopak będzie".. i mam nadzieję, że też im się odwidzi i nie będzie żalu, ze chłopak a nie dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja na to fazę mam od dawna
-
Nymeria wrote:Ja wam mówię dziewczynki puchnace, że jak działają na was te historie z bbf z pierwszego trymestru (na mnie działały) to nie wchodzić tam do drugiego trymestru kiedy zaczyna się tematy wyprawę, poznawania płci i czucie ruchow. Oczywiście też zdarzają się przykre tematy ale dużo rzadziej. To moje pierwsze dziecko więc dużo się od nich dowiedziałam.
Ps ja chcę frytki!!! To moja zmora ciążowa, ciągle mam na nie ochotę a mam nieźle gazy potem ale i tam jemNymeria lubi tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Ja wam mówię dziewczynki puchnace, że jak działają na was te historie z bbf z pierwszego trymestru (na mnie działały) to nie wchodzić tam do drugiego trymestru kiedy zaczyna się tematy wyprawę, poznawania płci i czucie ruchow. Oczywiście też zdarzają się przykre tematy ale dużo rzadziej. To moje pierwsze dziecko więc dużo się od nich dowiedziałam.
Ps ja chcę frytki!!! To moja zmora ciążowa, ciągle mam na nie ochotę a mam nieźle gazy potem ale i tam jem
Nymeria za mna tez chodza frytki, takie z ziemniaków nie zadne paczkowane z piekarnikaciagle nieprzerwanie chce mi sie frytek
DO tego galaretek i lodow na deser
D-dawna, Nymeria lubią tę wiadomość
-
ostatnie minuty w pracy, jeeeeeeeejejejejej sasasasasasa
morda mi się cieszy jak nie wiem
pomimo tego, że dziś zostałam wrobiona na wrześniowy wyjazd na targi do Bielska.. a bardzo nie chce jechać :pNymeria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny