X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:20

• Ajka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mu teściową podrzucisz, to pewnie zapłaci żebyś z powrotem zabrała...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:43

2020 :)
    2023 :)
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Kena jeśli chodzi o pełny research internetowy (i nie tylko) zawsze możecie na mnie liczyć :)

Edit:
    wyjaśniam, że to owy "research" nie jest ograniczony do pozycji internetowych, mogę też pogrzebać w książkach medycznych i popytać lekarzy w rodzinie
    i niech ci w dzieciach będzie wynagrodzone :)

Ajka lubi tę wiadomość

• Ajka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, miałam na myśli Twoją teściową :P

Moja mama chyba M. by za specjelnie nie przeszkadzała... no może poza tym że nie mógłby już w te upały w bokserkach po mieszkaniu chodzić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:20

• Ajka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek a Twoj jak się dogaduje z Twoja rodziną

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 20 sierpnia????? Nieeeeeeeee!!!!
    Nie dam rady! Chyba muszę wyjechać gdzieś w zimniejsze rejony świata, bo padnę!

Co do totka, to jak wygram też się podzielę:) Kiedyś sobie obiecałam, że jeśli tylko bym wygrała to dzielę się po połowie z potrzebującymi, trochę dla dzieci, dla chorych na raka, dla tych najstarszych i dla zwierząt. I choćby nie wiem co, to bym się podzieliła! Bo mieć dużo pieniędzy to też nie jest zdrowe, poza tym Bóg kazał się dzielić:)

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrde, ja to geniusz jestem...jutro małż ma urodziny i mamy rocznicę....
    miałam mu za karę, że zapomniał o rocznicy - kupić jakieś wredne gacie (bokserki)...no i w sumie tak trochę lekarz mnie udobruchał i humor mi się ciut poprawił to z racji okrojonego budżetu na rocznicę kupiłam bokserki supermana a na urodziny książkę....no i oczywiście poprosiłam w empiku o jakąś nowość fantasy....pani mi dała coś nowego...wzięłam...nie wnikałam...zobaczyłam tylko tytuł i podtytuł "Księga I" ...zapłaciłam...i teraz patrzę, że jest to kolejna (chyba z 8 )część jakiejś serii....no ja pier.....

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tam dobrze z tymi upalami, ogólnie mi gorąco ale wolę to niż jakieś chmury, deszcze i ziab :-D

U mnie np basen uruchomiony ale przez ten pęcherz nie mogę wejść...

201511211678.png
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama uwielbia mojego męża, od zawsze. Jak go tylko poznała to już widziałam jej sympatie. Ona dla niego zawsze jakieś smakołyki robi hehe On też ją lubi, pewnie za to dobre jedzonko:D
    Co do mojej teściowej to do czasu, do póki jej dobrze nie poznałam to też bardzo ją lubiłam, a teraz ją lubię, hmm albo toleruję. Ostatnio coraz mniej czasu z nią spędzam, bo mnie drażni i nie chciałabym się z nią kłócić, bo wyobrażam sobie jakby na mnie naskoczyła siostra męża. Ona ma 43lata i uważa, że jestem za młoda, żeby fikać ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 18:09

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Ajka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Qrde, ja to geniusz jestem...jutro małż ma urodziny i mamy rocznicę....
    miałam mu za karę, że zapomniał o rocznicy - kupić jakieś wredne gacie (bokserki)...no i w sumie tak trochę lekarz mnie udobruchał i humor mi się ciut poprawił to z racji okrojonego budżetu na rocznicę kupiłam bokserki supermana a na urodziny książkę....no i oczywiście poprosiłam w empiku o jakąś nowość fantasy....pani mi dała coś nowego...wzięłam...nie wnikałam...zobaczyłam tylko tytuł i podtytuł "Księga I" ...zapłaciłam...i teraz patrzę, że jest to kolejna (chyba z 8 )część jakiejś serii....no ja pier.....

No teraz będziesz musiała kupić wszystkie poprzednie części...

to albo zwróć tą która masz i bokserki będą musiały wystarczyć...

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mój mąż toleruje moja mamę i odwrotnie. Za to mój tatuś to by mnie na męża zamienił tak go lubi, a mąż też go dobrze odbiera więc jest spoko. Teściowa mam super babkę, ma swoje humory jak każdy i się spóźnia niemiłosiernie ale jest ekstra. :-D

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....tylko do empiku kawał drogi...damn...

• Befff Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam tych upalow troszke zazdroszcze;-) W Norwegi w tym roku piekna jesień tego lata ;-) tylko deszcz i szarucha, i doslownie kilka cieplejszych dni ;-)
    Jestem blada jak ściana bo nie ma gdzie złapać choćby troche słonca ;-)

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas upały a ja też blada jak ściana bo gin nie kazał się opalać. Zresztą jakoś mnie nie ciągnie do opalenizny tego lata zdobi mnie gumbasek :-P

201511211678.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie powinnam (naczynka) ale i tak to robię.. ;)

Jk ja bym się straaasznie chciała do Norwegii wybrać.. kiedyś w końcu polecimy :)

Ajka lubi tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym chciała do Norwegii i tez kiedyś to zrobię

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też blada jak córka młynarza, bo a. biała skóra, b. naczynka. c. uczulenie na słońce :)
    a jeżeli chodzi o lekarza to: rozmowę zaczęłam od tego, że ten wyjazd był bez sensu...bo a. pierwotniak. b. wodniak....na co lekarz...przecież wodniak się wchłonął i go nie było...więc jaka cholera...za tel. i dzwoni przy mnie do lekarza, u którego byłam....stanęło na tym, że nie będzie podejmował ryzyka jak zachowa się potworniak przy stymulacji - że ma mi znaleźć dobrego operatora, który go usunie i mam wrócić...
    tylko rezerwa będzie pewnie masakryczna...ale jeżeli będzie powyżej 0 trzeba się starać; gdy wspomniałam o tym, że wyjazd do Kędzierzyna teraz jest niemożliwy bo jesteśmy bez auta etc... powiedział coś, co mnie zatkało - że dziewczyny mają mi oddać to, co zapłaciłam za wizytę - i (tu do końca nie jestem pewna)ale u niego będę miała już wizyty tylko w ramach nfz. dodał : Ja na tobie i tak się nie wzbogacę - a tobie się teraz przyda. Aż mi się głupio zrobiło...
    finał był taki, że daje mi teraz wolną rękę - tzn. mam się pozbyć tego gówna i wracać do niego i działamy dalej.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.S. Osa jedna wredna jędzowata mnie użądliła....:/ ale napierdziela....

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde - schylałam się pogłaskać kota i nie wiem czy menda nadleciała czy siedziała na mnie w każdym bądź razie dziabła....

No jakby dziś coś zaczął furkotać to pewnie nie wytrzymałabym i usłyszałby parę ciepłych słów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 20:38

‹‹ 575 576 577 578 579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ