Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Ja bym siknęła nie na paskowy, ale jakiś lepszy teraz
Nie dałabym rady wytrzymać
No i na pewno jeszcze wtedy z rana jutro.
no to mam same ''lepsze'' ten co na zdjeciu to bona 10ka z apteki, tylko rozebralam zeby lepej bylo widac -
Klaudia rób, a nie tam będziesz trzymać na nie wiadomo kiedy i po co
Dawna, a boróweczki z synem bardzo lubimyAktualnie zajadam się Activią z borówkami
Na banana też mam od kilku dni ochotę, ale wiem, że brzuch mnie będzie bolał potem i jakoś się wstrzymuję
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:jaka ja glupia, myslalam ze mam 1 test no i racja 1 mam ale o czulosci 10 a tak to mam jeszcze pink i facelle od ciri, ale facele na specjalna okazje trzymam:D
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Eh nie zdarzylam napisac zebys tego badziewia nie robila
jutro rano wykorzystam jeszcze ta moja bonei zobacze, Twoj facele najwyzej bedzie na niedziele lub poniedzialek zeby sie upewnic:D
zakocona wrote:powtórz z rana z czulszymja robiłam pre-testy chyba.
norweskie leśne hoduję
o czizas one sa piekne!! zdjecie chcem zobaczyc! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezzu nie miałam dziś czasu wejsc na forum, dopiero Was nadrobiłam bo siedzę w samochodzie i czekamy na tel od babki z dirmy rozliczeniowych K. No dostał pismo ze skarbówki, że jakieś deklaracji brakuje..
Norweskie leśnekoocham, miałam przez niecały tydzień w zeszłym roku jak kolega z pracy nie miał komu zostawić. I Maine coon, one też są cudowne
Klaudia mam nadzieję, że jutro zobaczę piękne zdjęcie z dwoma krechami, trzymam kciuki
No gorąc jest straaaaszny.. mnie naprawdę rzadko boli głowa ale dziś co wyjdę z samochodu to mnie momentalnie zatoki zaczynają napierdzielać.. jak ta temp się nie zmieni to my pojedziemy w te bieszczady i będziemy siedzieć na dupie bo mój w taką pogodę się nigdzie nie ruszy.. ja z resztą chyba też bo też mi za gorąco jednak..
dobrze, że jak dziś z piesełem wyszłam to jeszcze nie było aż tak strasznie.. nazbierałam po drodze w lesie maaaaaase jeżyn. Jakbym była bez niego to byłoby jeszcze więcej bo się biedak niecierpliwił
Morisku wyślij mi na priv (obojętne gdzie) adres to postaram się coś wysłać, a na pewno wyślę jak już się urwę "za gramanice" znowu.. patrzac na te loty (jak wczoraj pisałam - Bolonia za 100 czy ostatnio Bergamo za też coś koło tego to może mi się uda choć na 2 dni, nawet samej) -
Morisek28 wrote:Klaudia ty nie denerwuj mnie ze zapomnisz, bo musisz zrobić rano test! Przynajmniej ze względu na to tsh!
wiesz ze w ciąży rosnie.
Kena, na 5rocznice zycze Tobie żebyś 6 spędziła w czwórkę! Tak tak kochana, a niechaj Ci sie bliźniaki urodzą
no ale nawet jak jutro beda II to w sobote nic nie zdzialamwiec w niedziele tez moge zrobic ale dobrze dobrze bede pamietac ;p
TAK TAK MAINE COONy tez sa cudowne:) -
hahaha jak zobacze II jutro to chyba obudze Roberta i mu powiem no pieknie, zrobilismy dziecko w krzakach
D-dawna, monia30, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Klaudia, tylko się nie nakręcaj za bardzo, żeby w razie w niebyło zbytniego rozczarowania..
MCO do mnie nie przemawiająnam się jeszcze abisyńczyki podobają, jeśli kiedyś wejdę w kolejną rasę, to tylko z nimi
NFO nie dość, że są przepiękne, to są super kochane