Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się niedzielnie! Ważka czekałam na zielonego groszka u Ciebie i od rana zerkałam na Twój wykres i to co tam widzę wcale mi się nie podoba.
Miało dzisiaj padać i już prognozy się zmieniły. Masakra, ja jeszcze jednego takiego tygodnia nie wytrzymam. A wczoraj się kiełbasy objadłam więc to też nie pomaga mi.
Ana ślicznie wyglądałaś wczoraj. Nie moge się doczekać większej ilości zdjęć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem pod namiotem od wczoraj po poludnia <gorąco mi>
jeśli chodzi o późne macierzyństwo,to ja rozumiem chyba o coo Ciri chodzi.Moja qmpela z bloku urodziła w wieku 34 wiosenek,odwaliło jej kompletnie< zdziwienie > jest nadopiekuńcza i w ogóle taka ze nie da dziecka dotknąć innym.
Morisek fajny ten drugi kot na zdjeciu? Czemu oddalas? <zaciekawiona > -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam nie rozumiem? Popieram Ciri. I podpisuje sie pod jej wpisem rękoma i nogami <przyklaskuje>
starsze macierzyństwo jest zaborcze.
to prawda ze starsze kobiety gorzej funkcjonują jako mamy niż mlodsze. Nawet na tlc kiedyś jakiś naukowiec mowił. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęsciara 26 wrote:Przepraszam nie rozumiem? Popieram Ciri. I podpisuje sie pod jej wpisem rękoma i nogami <przyklaskuje>
starsze macierzyństwo jest zaborcze.
to prawda ze starsze kobiety gorzej funkcjonują jako mamy niż mlodsze. Nawet na tlc kiedyś jakiś naukowiec mowił.sylwiaśta159, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny