Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęsciara 26 wrote:Dobra,Malo ważne.
wazka przepraszam. Źle mnie odebrałaś.
osobiście szanuje takie kobiety < wasze zdrowie!>
a ja staram się tolerować głupotę i ciemnogród...
<czy twoja mama przypadkiem nie urodziła ciebie po 30 - bo najwyraźniej masz deficyt w szarych komórkach....albo to może za dużo weed <jak wcześniej pisałaś>kr0pka, Marietta, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Szczęsciara 26 wrote:Nawet tu pisze ze najlepszy czas to 26 lat
http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/pozne-macierzynstwo-gdy-w-ciaze-zajdziesz-po-trzydziestce_35487.html
A ch... to kogoś obchodzi co piszą w jakichś poradnikach.
Każda kobieta jest inna i każda będzie zachowywać się inaczej. Jednej odwali, a innej nie-niezależnie od wieku.
Natknęłam się tu też na takie, co to pomimo braku stabilizacji życiowej w postaci pracy czy mieszkania MUSIAŁY mieć dziecko,koniecznie przed 26 rokiem życia, z obawy,że im odwali.
Czy to jest odpowiedzialne i lepsze?Nie. Wolałabym,żeby mi odwaliło,ale żeby mnie nikt z dzieciakiem na bruk nie wyrzucił.
Sorry dziewczyny, ale już od kilku dni nie chciałam nic pisać na Ovu bo jak czasem czytałam tu różne brednie to się we mnie gotowało, no ale kurna nastąpiła wielka kumulacja Lotto...
-
nick nieaktualnyTak pierwszy. Na innym temacie dziewczyny piszą o ziołach do picia! które pomagają! Jak teraz nie jestem w ciąży to kupie je . Poczytajcie o nich! Moze i wam pomogą < podekscytowana >
dzisiaj mam 3 po jajeczkowaniu dzień. Za 3 dni robie test, kupiam Bobo test. Pisze że 6 dni od stosunków wykrywa ciąże.
< ma nadzieję > -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęsciara 26 wrote:Mam nadzieję ze teraz się juz udało. Jak nie do 30 to juz nie będę miała. Bo boje się. Wszędzie mówią ze dzieci chore często po 30 + sie rodzą < wspolczuje >
No skoro grozi Ci,że po 30stym roku życia urodzisz dziecko tak upośledzone umysłowo jak ty- to też bym się na Twoim miejscu bała...Kena1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"Jestem 3 dni po jajeczkowaniu,bardzo mam bolace brodawki. pieka mnie i sa takie jakby gorace. wczoraj jak miałam seks to nawet nie mogłam sie nimi zabawiac przed facetem <smuteczek> tak bardzo bolały. czy to moze byc objaw? <zamyslona>"
Tak szczęsciara - jesteś w ciąży....ale uważaj bo to chyba świadczy o bliźniaczej pozamacicznej...rozwijającej się cyckach...madlenka, Ajka, kr0pka, Morisek28, Monikkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny