Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dojechaliśmy. Padam na ryj bo ledwo spałam, cieszę się, że nie ja prowadziłam. mój K. już zaczyna chrapać
Swoją drogą jak szliśmy z bagażami to wyglądaliśmy jak przygłupy - wiatrak zabraliśmy
W ogóle po drodze wypiłam pierwszą od prawie 5ciu miesięcy kawę.. żałuję.. przypomniało mi się czemu ją odstawiłam.
przeczytałam posty od rana.. muszę komentować czy mogę się powstrzymać a Wy będziecie wiedziały co chciałam napisać?
Swoją drogą ja chyba ze 2 dni temu dostałam też ciekawą wiadomość priv.. wyglądającą również na trollową..
Kurde szkoda tylko że moj małż postanowił zasnąc w poprzek łóżka -
Urlop urlopem ale od Was nie planuję odpoczywać, szczególnie, że mamy pokój tuż obok routera więc zajebisty zasięg
Jak ta pogoda się nie zmieni to my raczej będzoemy siedzieć większość czasu przy wiatraku i czytać książki itp. Ja zabrałam taki zapas, że w sumie zastanawiam się po co brałam laptopa i magisterkę -
nick nieaktualny
-
Wybacz, już czytałam..
-
nick nieaktualny
-
Różne, pochłaniam wszystko co mi wpadnie w łapy a przede wszysykimwszystko, czego akcja toczy się we Włoszech. Przez całe życie przewinęły mi się przez ręcę tylko 4 książki, których nie mogłam przetrawić do końca..
Jezu kurwicy dostanę ze swoją skórą, szczególnie tetaz w lato. Twarz - ok, ręce, nogi - jak nie posmaruje niczym to suche na wiór, posmaruję (balsamem, odżywką, czymkolwiek) - od razu mi się syfy robią, noszzzz kurna no.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny