Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Normalnie zostałam oszukana....
w trakcie odwiedzin u teściów przyjechali ich znajomi...z butelką...
jako, że małż wraca jutro do pracy - stwierdził, że nie pije....no to trudno...jak już muszę....flaszka...no zwykła żołądkowa gorzka....pierwszy kieliszek....fuj...jaka ciepła...obrzydlistwo....nie mijają 3 minuty....jak mi się cofnęło....zdążyłam tylko powiedzieć...bimber.....
mój żołądek nie przyjmuje choćby najlepiej zrobionych samogonów na świecie...nie toleruje...whisky i śliwowicy...
zagryzłam chlebem, ogórkami, kabanosem, żółtym serem i co....1 kieliszek odbija mi się jakby perfumami już od 3h.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pensjonat, połączony z karczmą.. wszędzie trolle (taaak..) - rzeźby, obrazy, piwo, ale w końcu nazwa zobowiązuje
Bimber, feeechoć zdarzało się pić.. no ale na Majorce to i 70% absynt zdarzało się pić. Bimber to przy tym nic, myślałam, że mi gardło wypali. W domu na pamiątkę mam małpkę takiego 90%. Bałabym się to polizać nawet
-
Morisek28 wrote:Absynt kiedys mnie znokautował,zle wspominam
Kropka a zwierzaków tam brać ze sobą nie można?
Morisku niestety nie, a przynajmniej nie teraz. Facet powiedział, że gdyby nie środek sezonu i pełne obłożenie to by nas przyjął z psem, chcieliśmy nawet dopłacić ale się nie dał
Ale pieseł ma się dobrze, wyspaceruje się za wsze czasy bo matka chodzi z nim na krótsze spacery niż ja ale częściej -
Haha Madlenka...przecież wiem...z samą sypialnią walczyliśmy dwa tygodnie
!
Jeszcze z 3 miesiące...powiesisz ostatni obrazek i odetchniesz
Tfu tfu tfu...żartuję oczywiście - mam nadzieję, że szybciej się uwiniecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 21:32
-
Madlenka zobaczysz jak Ci szybko minie
nam mieszkanie zrobili w miesiąc, co prawda zajebista ekipa, ale na osiedlu obok ostatnio jakaś ogarnęła w tydzień
Nie zapomnę tej codziennej ekscytacji co dziś zrobili, jak wygląda
Aa, czekaj Wy sami robicie czy ekipa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 21:34