Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Musze się chyba cofnąć o kilka stron co się komu z psychika robi... po 30...?
Co za bzdury... Rozumiem, ze aktualnie juz tak nie myślisz Ciri...
PS depresja poporodowa częściej zdaza się u młodych matek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:49
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ktoś wie o której nasza druga piekna Panna Młoda powie/ powiedziała sakramentalne tak?
Nie wiem - ale życzenia od nas stronę wcześniej już są
Moris, wpadaj - ja też mam jedną taką małą, zimną, która jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła.. -
nick nieaktualnyAjka wrote:Musze się chyba cofnąć o kilka stron co się komu z psychika robi... po 30...?
Co za bzdury... -
zostawmy juz ten temat najlepiej, bylo minelo Ciri nie chciala nikogo urazic tylko podzielila sie swoimin wspomnieniami
D-dawna lubi tę wiadomość
-
D-dawna wrote:Dzisiaj słyszałam jakieś komunikaty, żeby nie podlewać ogródków, nie chłodzić piwa w zimnej wodzie itd, bo studnie wysychają i jest obawa, że gdzieniegdzie może wody zabraknąć
A tu jeszcze tydzień taki, przynajmniej na Ślunsku...
Ja w Ząbkach jak tylko zrobi się ciepło (czytaj teraz non stop), od koło 20 nie mam wody.. czasem w ogóle, czasem tylko ciepłej a zimna ciut ciut.. niby kurna XXIw., cywilizowany (powiedzmy) kraj, prawie Wawa a wpdy brak jakby to był afrykański busz..
-
m oj malz mi wlasnie zapowiedzial ze jedziemy dzisiaj do jego babci i wrocmy jutro wiec jutro testu robic nie bede, z reszta podejrzewam ze jutro bedzie @ bo temp juz leci w dol
-
nick nieaktualnykr0pka wrote:Ja w Ząbkach jak tylko zrobi się ciepło (czytaj teraz non stop), od koło 20 nie mam wody.. czasem w ogóle, czasem tylko ciepłej a zimna ciut ciut.. niby kurna XXIw., cywilizowany (powiedzmy
) kraj, prawie Wawa a wpdy brak jakby to był afrykański busz..
-
Morisek28 wrote:Kena oj nie kuś
Klaudia nie wiem co znaczy,powtórzyć test by wpadało. A czujesz ze cos jest na rzeczy?
no tak jakbym czula, przy czym chyba wczesniej tez tak czulam i nicnie wierze w objawy ani przeczucia juz:d
-
Jak ja się cieszę, że mamy lodówkę z kostkarką.. przyssałam się do wody i lodu, nawet pieseł sobie parę kostek popodgryzał.. zrobiłam z nim jeszcze krótszy spacer niż rano a i tak padło mi biedactwo i zdycha w przedpokoju bo tam najchłodniej
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:matko! Kropka!!! Wspolczuje... Ja na wiosce zawsze mam, nawet ze studni
jakby co pisz!!! Wyśle Ci trochę
Przydałoby się czasem. Ostatnio 2 dni gary niepozmywane stały bo nie było jak.. rano kilka dni temu miałam farta bo udało mi się wstrzelić w czas jak woda była. Umyłam się, kłaki i jakieś 15 min później już nie było -
nick nieaktualny
-
Wanne i wczoraj jak mojemu K się zmarzyła kąpiel to jak wyszedł z psem to zaczęłam mu wody napuszczać, po jakiś 2 min przestała lecieć
na szczęście potem zaczęła na nowo, o dziwo.
Zapamiętam Ciri -
nick nieaktualny