Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD-dawna wrote:Ciri, ja tak miałam
Syn płakał, a ja z bezsilności ryczałam razem z nim. I bardzo żałuję, że dopiero po 7 miesiącach zebrałam tyłek do psychiatry.
Btw, Ty też grudniowa - środek, początek czy końcówka?
Noo mam nadzieje ze tak nie bede miala jak Ty ale rzeczywiscie mam to w zanadrzu gdyby jednak tak sie stalo ze nie dam rady. Ale mam nadzieje ze jednak nic sie nie wydarzy takiego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:mialam wam pokazac ten test ranny, w ogole dziwny byl, robil sie nieskonczenie dlugo ;p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fd54748eb2f.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja pamietam jak mnie na tabletkach spoznial okres, mialam wtedy 21 lat... albo jeszcze nie skonczone... tak sie balam ze powiedzialam ze testu nie zrobie... w koncu sam okres przyszedl ale potem mi lekarz powiezial ze jest szansa ze bylam w ciazy... jak o tym pomyslalam najpierw placz ze jak to ja ktora nigdy nie chciala sluchac o usunieciu ciazy ze cos takiego i to przez moja glupote moglo sie stac, a potem mnie naszla ulga, nie ten facet nie ten moment ja jeszcze nie chce... A teraz wiedzialam ze chce z nim ze chce sie postarac i mi zalezy, zaczelam juz czuc ze sie kleje do dzieci (a wczesniej to mialam dzieciowstret) ze placze na widok maluszkow... A decyzja nie byla taka chop siup bo i w pracy musialam troche pozmieniac i odstawic tabletki wiec to bylo takie po rozmowach po przemysleniach i milionach innych rzeczy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziecko chciałam mieć od kiedy byłam nastolatką... pewnie jakbym została przedwcześnie mama to bym się specjalnie nie przejela... Tylko się cieszyła... No ale nie bylo takiej opcji, chyba ze niepokalane poczecie:P
Morisek28 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Klaudia ja mam zazwyczaj takie testy.
ciri powiem Ci ze wkurwiłas mnie okrutni i jakbys stała obok to nie wiem co bym Ci zrobiła. Mowie całkiem powaznie. Bo dwa lata slyszalam od teściowej ze po 30 jak kobieta rodzi to cos z psychiką jej sie dzieje.
także NIGDY więcej tutaj na tym temacie nie pisz tak. Bo nie po to tu wracałam żeby ktoś mi humor zjebał
Kena to co,ja spadam z zimniusia wódeczka