Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri powtarzam pytanie ile masz lat?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahahah Nie zle :D ale to grupowa tak od razu wspolnie i w ogole ? :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Czytam Was codziennie robaczki moje kochane.

I nie chce Ci się z nami gadać....ta ??!! :D

(Kurde, takie basowe, boskie "Nie che mi się z tobą gadać" to Boguś Linda w jakimś filmie, nie ? )

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Ciri powtarzam pytanie ile masz lat?
    Noo 25 w grudniu koncze a poglady moje byly z wieku 16-18 lat jak ja jeszcze o powaznie o dziecku nie myslalam. I to wydawalo mi sie takie odlegle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Ciri, ja tak miałam ;) Syn płakał, a ja z bezsilności ryczałam razem z nim. I bardzo żałuję, że dopiero po 7 miesiącach zebrałam tyłek do psychiatry.

Btw, Ty też grudniowa - środek, początek czy końcówka ;)?
    Ja 19 grudnia jestem :D Noo mam nadzieje ze tak nie bede miala jak Ty ale rzeczywiscie mam to w zanadrzu gdyby jednak tak sie stalo ze nie dam rady. Ale mam nadzieje ze jednak nic sie nie wydarzy takiego :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze w ogole pamietam jak z poprzednim facetem tak planowalismi ze slub kolo 23 roku zycia dziecko 24-25 lat... to tak mi sie wydawalo ze tak dluuugo jeszcze i w ogole... a to tak szybko minelo...

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam wam pokazac ten test ranny, w ogole dziwny byl, robil sie nieskonczenie dlugo ;p
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fd54748eb2f.jpg

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O chyba się zdrzemnąłem chwile, a Wy tu normalnie 1,5 strony postów... za gorąco, nie nadążam dzis

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    mialam wam pokazac ten test ranny, w ogole dziwny byl, robil sie nieskonczenie dlugo ;p
    Dziwny troche jakby mocz byl rozwodniony albo on jakis trefny... ale ja sie w sumie nie znam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:23

Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    I nie chce Ci się z nami gadać....ta ??!! :D

(Kurde, takie basowe, boskie "Nie che mi się z tobą gadać" to Boguś Linda w jakimś filmie, nie ? )
    Chce tylko nie zawsze jest jak się wtrącic, ale codziennie jestem z Wami

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtrącaj się wtrącaj ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pamietam jak mnie na tabletkach spoznial okres, mialam wtedy 21 lat... albo jeszcze nie skonczone... tak sie balam ze powiedzialam ze testu nie zrobie... w koncu sam okres przyszedl ale potem mi lekarz powiezial ze jest szansa ze bylam w ciazy... jak o tym pomyslalam najpierw placz ze jak to ja ktora nigdy nie chciala sluchac o usunieciu ciazy ze cos takiego i to przez moja glupote moglo sie stac, a potem mnie naszla ulga, nie ten facet nie ten moment ja jeszcze nie chce... A teraz wiedzialam ze chce z nim ze chce sie postarac i mi zalezy, zaczelam juz czuc ze sie kleje do dzieci (a wczesniej to mialam dzieciowstret) ze placze na widok maluszkow... A decyzja nie byla taka chop siup bo i w pracy musialam troche pozmieniac i odstawic tabletki wiec to bylo takie po rozmowach po przemysleniach i milionach innych rzeczy...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:

Zdjęcie mi się na komórce nie wyświetla... wiec nie mam pojecia co napisać...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę na radary meteo...i się wściekam...miały iść w naszą stronę burze i deszcz, a jak zwykle dupa z tego będzie....

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, jakiś trefny test...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj w kurierze warszawskim slyszalam ze w przyszly weekend minimalne ochlodzenie a potem znow to samo....A ja jak nie dostane zwolnienia bede musiala do pracy wrocic...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziecko chciałam mieć od kiedy byłam nastolatką... pewnie jakbym została przedwcześnie mama to bym się specjalnie nie przejela... Tylko się cieszyła... No ale nie bylo takiej opcji, chyba ze niepokalane poczecie:P

Morisek28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Klaudia ja mam zazwyczaj takie testy.

ciri powiem Ci ze wkurwiłas mnie okrutni i jakbys stała obok to nie wiem co bym Ci zrobiła. Mowie całkiem powaznie. Bo dwa lata slyszalam od teściowej ze po 30 jak kobieta rodzi to cos z psychiką jej sie dzieje.
    także NIGDY więcej tutaj na tym temacie nie pisz tak. Bo nie po to tu wracałam żeby ktoś mi humor zjebał

Kena to co,ja spadam z zimniusia wódeczka
    Morisku przepraszam jak mowilam to byly moje dawne poglady i nie wracamy juz do tego tematu :* Wiec jeszcze raz chylę czoła w przeprosinach.

‹‹ 589 590 591 592 593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ