Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale skoro juz powiedzialas ze sie znamy i pytasz o rozne rzeczy co sprawi ze raczej dlugo nie mamy ze soba kontaktu skoro nie wiesz co u mnie to moze by wypadalo powiedziec skad sie znamy? i imie podac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt dlugo nie widziałam cię mordko!
    looz Martuska o weeda nie pytam <sorry>
    harcereczko,wypiłyśmy swoje na barłożeniu nie ma co. Co wypiłyśmy i spaliłysmy to nasze .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie jestem harcerka :P to jedno drugie ze ja raczej z nikim nie pije poza najblizszymi a tym bardziej nie pale :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Głupia akcja, dlatego ja nie wklejam swoich zdjęć na takich forach bo potem takie wlasnie sytuację są:/
    Nooo a tatuaz bardziej rozpoznawalny niz morda :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 11:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie a kto ze mna harce odprawiał < rozbawiona wspomina>

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja też Marta :)

Właśnie wyszłam od dietetyczki. Fajna babka.. zobaczymy co z tego wyjdzie.. żeby jeszcze tylko trochę taniej było ;)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile placisz za wizyte? Tak z ciekawosci? Bo ja bylam w takim momencie kulminacji zalamki ze w koncu tez chcialam isc :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wiem Morisku ale mowie jak bylo za nim podjelam starania pol zycia tak myslalam naprawde i nie wstydze sie tego mowic, mam po prostu wiele przykladow z rodziny i znajomych gdzie dzieci sie pojawily po 30 roku zycia i potem wszyscy w rodzinie mowili bo jak jej odwalilo taka byla normalna i ja tak strasznie sie tego balam, naprawde.... powiedzialam sobie kiedys ze do 26 jak nie zajde to potem nie bedde sie starac, ale teraz wiem ze jednak jakby mi bardzo zalezalo a wiem ze by mi zalezalo to bym sie starala do skutku... Mowie jak bylo za nim tak naprawde zaczelam starania. Mojej mamie to powtarzalam, i calej rodzinie ze potem nie maja co liczyc na dziecko z mojej strony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wiem ze to glupie ale czlowiek sie uczy cale zycie, ja mialam takie podejscie do tego teraz to sie zmienilo, wiesz chociazby niewiedza sprawia ze tak sie mysli, kiedys myslalam tak boze jaka stara sobie dziecko zrobila ale nie bralam pod uwage tego ze ktos np o to dziecko staral sie latami, i to nie jest chociazby kwestia poznej decyzji o dziecku tylko wynik chorob czy innych rzeczy, myslam ze dziecko to takie hop siup noo bo tyle jest wpadek, dopiero z wiekiem zaczelam rozumiec ze o dziecko wcale nie tak latwo.. Noo ale co czlowiek mlody to glupi wiele musi sie w zyciu nauczyc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo bo mi sie nalezy za takie myslenie w morde strzelic, ale coz noo tak bylo, mialam takie przyklady ze az sie balam, i jakos nie myslam ze to tez od osoby zalezy i ze nie ma znaczenia czy to dziecko by miala w wieku lat 20 czy 40 czy ilu i tak pewnie by sie tak stalo... Noo ale jak mowilam wiele sie zmienilo, i teraz tak nie uwazam i to juz od dawna. I wiem ze jakbym nie mogla zajsc staralabym sie do skutku a nie do tej 26 lat czy do 30 tylko poki by sie nie udalo, albo srodki by mi nie pozwolily na wiecej, ale nie mowmy juz o mysleniu 16 latki czy 18 latki, ktora sama twierdzila ze ona sie na matke nie nadaje... A teraz mam w drodze dziecko i to nie z wpadki tylko przemyslane...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:53

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, 290 za pakiet miesięczny - 2x jadlospis 2 tyg, 2 kontrole. Najpierw pogadanka - wywiad, tryb zycia, stres, co lubię, czego nie lubię, wstępny plan jak to będzie wyglądało. Ustaliłyśmy pory posiłkó (bo koleżanka z pracy już ponad miesiąc u niej jest i się przyzwycziłam do jej pór posiłków), no to tak w skrócie. 12tego ma wysłać menu, zaczynam po urlopie, 17tego, 29tego kontrola. Jak nic się nie zmieni (w sensie nie spadnie ani waga ani poziom tłuszczu) to wyśle mnie na badania hormonalne i tolerancję glutenu.. no zobaczymy.. kuźwa ciężko będzie się ogarnąć ni ale kiedyś trzeba..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej kupa kasy ale w sumie wyglada to naprawde profesjonalnie z tego co piszesz, bo znajoma byla ale ona nie miala tak dokladnie dostala kurde jakis jadlospis taki jak "kazdy" dostaje bez jakiegos wywiadu, okazalo sie ze wlasnie polowe produktow wywoluje u niej mdlosci i nie moze isc jesc... to takie indywiualne menu specjalnie pod Ciebie bedzie wymyslac?

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tak, najpierw ustala 3 wagi: bodajże maksymalna jaką powinnam mieć, optymalną i najmniejszą, zapotrzebowanie kaloryczne i dopiero wysyła dietę z uzględnieniem tych produktów, których nie lubię. Ja o niej przeczytałsm przypadkiem na jednym z blogów, podesłałam koleżance i ona poszła wcześniej bo ja sie wstrzymałam właśnie ze względu na kasę. Koleżanka nie je mięsa, nabiału, ogranicza gluten, miała dietę dostosowaną pod siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :D Ja mam nadwage tak z 10 kg powinnam schudnac ale jakos jeszcze nie jestem tak zdesperowana zeby tyle kasy wydac, ale pozniej dobrze miec jakies namiary :) Wiec jak cos bede pisac do Ciebie :D Bo ja w pol roku 12 kg przytylam...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnoe 20 ale się uzbierało po trochu.. jak wyjechałam na 3m-ce na Majorkę to zeszłam bez problemów w ogóle nic nie robiąc do 60 a potem już tylko tendencja wzrostowa nie licząc kilku straconych kg przed ślubem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie i bym wiecej mogla ale ja mam taka dziewna budowe ze przy idealnej wadze dla swojego wzrostu wygladam jak gruszka z wielkimi biodrami i tylkiem zero biustu i morda szczura wiec chce wiecej troche wazyc w tej gornej granicy wagi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:23

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o co kaman z ta szczesciara, jebnieta czy co? wyjezdza tu z jakimis haslami, nawet jak sie zna kogos to nie trzeba wypisywac takich pierdol nie? normalnie powiedziec kim sie jest albo w ogole sie nie odzywac.

ciepelko dzisiaj fest, zimny prysznic i jestem nowonarodzona:D

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, a ja znów u teściowej w ogródku... Leżę sobie w cieniu wielkiego orzecha...

Widzę, ze zeszło na tematy odchudzaniowe... Ja tez 10 co najmniej powinnam zjechać, ale jakoś mi się juz nie chce...

W każdym razie jestem przeciwniczką gotowych diet... Trzeba przyjąć pewne wytyczne i w ten sposób się odrzywiac, a nie chodzić z kartka z jadłospisem...

2020 :)
    2023 :)
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja pewnie i bym wiecej mogla ale ja mam taka dziewna budowe ze przy idealnej wadze dla swojego wzrostu wygladam jak gruszka z wielkimi biodrami i tylkiem zero biustu i morda szczura wiec chce wiecej troche wazyc w tej gornej granicy wagi.

O to tak jak ja...

2020 :)
    2023 :)
‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ