Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje dziewczyny za pocieszenie, wyjatkowo nie przejmuje sie negatywnym testem, wiadomo ze czekam na II ale teraz akurat dobrzer ze ich nie ma bo nie musze sie marwtwic o endo wiec pelen luz:)
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobryyy
Wpadaj Moris wpadajciasto zaczęłam robić, ale qrna czarno to widzę....najwyżej będzie serek homogenizowany z galaretką do picia
ale jako, że ojciec przytargał mi sprite to może zanim się rozpłynę to zdążę zebrę jeszcze upiec...
dziś raczej Wam nie potowarzyszę za bardzo , chlip, chlip....roboty w cholerę a aura niesprzyjająca...
ale jeden plus od rana - dzwonił kumpel mechanik, że w aucie pożyczonym od wujka poszła tylko jakaś gałka w skrzyni biegów, więc może bankruta nie ogłoszę... -
No kurde rodzinka mi się zwala, a w domu sajgon....no i właśnie się dowiedziałam, że ogłaszam jednak bankruta...pompa i pasek rozrządu do mojego auta już jest + naprawa wujka auta - 2700 zł....QRWA....muszę wykombinować 800 zł .... hehehe idę pożyczyć od wujka (tego od auta )
później do Was zajrzę :* -
Mnie rzadko kiedy głowa boli ale wczoraj zdychałam, dziś ciut lepiej ale posejrzewam, że dopiero się rozkręci jak z klimy z samochodu wyjdę.
Ciri dzięki, po urlopie sobie obczaje te kolczyki
Klaudia :*
Morisek mój brat pracuje w kostnicy w szpitalu, zaczynał od zera od noszenia trumny w zakładzie pogrzebowym. Teraz robi sekcje, maluje i jest w tym zajebisty.. ostatnio faceta spod pociągu tak poskładał i wymalował, że wow..
A ja właśnie jadę do dietetyczki.. tiaa -
Moris ja Ci powiem balabym sie takiej pracy, odwage to Ty masz nie ma co:D co do podejscia do negatywnego testu to w sumie czekam 9 miesiecy to jeszcze miesiac czy dwa mnie nie zbawi chyba;) jak sie w koncu uda za jakis czas moze, to Robert zostanie ojcem w wieku 30 lat tak jak moj tata kiedy sie urodzilam
-
i oczywiscie na ytanie co chce na urodziny odpowiedz grzechotki trzy (w sensie klucze) wpisuje na allegro grzechotka i wyskakuja mi wiadomo jakie rzeczy
wazka kiedy testuujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 11:03
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo ja chce wysterylizować ale musze czekac na ta pierwsza ruje, a Fione wychowalam troche bo tak chciala przejac pozycje samicy alfa w domu, a teraz wie ze ja na pierwszym miejscu i jak tule sie do G to ona musi sobie znalezc miejssce gdzies nizej bo ja jestem wazniejsza
podobnp nawet lepiej przed.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyWlasnie bylam na konsultacji u 3 weterynarzy, jedna babeczka zaufana wszystkie koty u niej leczylam taka po 40, drugi chlopak nowy jakis weterynarz taki 20pare lat i trzeci taki juz pani blizej emerytury to wszyscy mowili ze trzeba czekac, bo teraz sluszalam ze niektorzy robia wczesniej, ale ze ta moja zaufana mowi zeby czekac to juz poczekam... skoro 2 innych weterynarzy powiedzielo to samo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny