X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha noo ja to swoja troche wychowalam, ale ogolnie to moj 7 kot ale pierwsza kotka i mam rozkmine, ona ma juz ponad rok i nie miala jeszcze rui... Co prawda byla najmniejsza w miocie i do tego jeszcze miala problem z pecherzem jak byla malutka. Ciekawa jestem kiedy wreszcie mi dojrzeje to moje kocie dziecko..

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja ma już 11 lat, jest wysterylizowana i genialnie nas sobie wychowała ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja chce wysterylizować ale musze czekac na ta pierwsza ruje, a Fione wychowalam troche bo tak chciala przejac pozycje samicy alfa w domu, a teraz wie ze ja na pierwszym miejscu i jak tule sie do G to ona musi sobie znalezc miejssce gdzies nizej bo ja jestem wazniejsza :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja tez sie zegnam :) Dobrej nocki:D

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów!

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    e7b0afeda0175fecmed.jpg

Woooow!! Ekstra! Sama bym sobie co prawda takiego nie zrobiła - za mało odwagi + za gruba (po co mieć coś czego w żaden sposób mie można pokazać) ale u innych mi się podobają.

Ja kolczyki teoretycznie mam 4 - 3 w lewym uchu i 1 w prawym ale już od jakiegoś czasu rzadko kiedy noszę bo od razu mnie uszy bolą, ropieją.. czasem się przemęczę raz na ruski rok

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatuaż troche boli ale tylko momentami i jest to bol do zniesienia wg mnie. Zależy tez gdzie i jaki rodzaj. Tak jak ja mam to musiał mi jechać pare razy w jednym miejscu i troche bylo czuć :)

Sasiadka przyniosła mi kulki rybne i kulinarny orgazm mialam :D a cały dzien brak apetytu mialam a to o to mi chyba chodziło. ^^

Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ropiejace uszy kupcie sobie kolczyki z bioplastu. Po nich max dwa dni beda sie brudzic i koniecznie wysterylizowane potem jak juz sie podgoi znienicie na kolczyk taki ktory wam bedzie odpowiadal. ;) a co do tatuazu to uwierz ze teraz jestem jakies 15kg ciezsza a bede jeszcze wieksza i ciekawa jestem jak ten tatuaz to przezyje

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Tatuaż troche boli ale tylko momentami i jest to bol do zniesienia wg mnie. Zależy tez gdzie i jaki rodzaj. Tak jak ja mam to musiał mi jechać pare razy w jednym miejscu i troche bylo czuć :)

Sasiadka przyniosła mi kulki rybne i kulinarny orgazm mialam :D a cały dzien brak apetytu mialam a to o to mi chyba chodziło. ^^
    Noo blagam mnie to po milion razy w tym samym miejscu robil. Dobra jest jedna rzecz ktora mega bolala wypelnianie bialym na wielkiej ranie. Wow bol tako ze zestac sie mozna ale to na 6 godzine pracy to nuz wszystko boli ale to ja jestem hardcotem. Ogolnie to mowi ze zrobil mi najszybcien cale plecy bo nako jedyna tyle czasu siedzialm przez 6 godzin mialam jedna przerwe 15 minut i 3 po 5 wiec ogolnie calu czas praca ;) lubilam to. W planach mam neszcze caly rekaw sobie zobic ;)

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo, o kolczykach z bioplastu nie słyszałam, ciekawe, przydałoby się coś bo chciałabym w końcu kolczyki nosić szczególnie, że 2 dziurki robiłam sobie sama i mi się moja praca marnuje ;)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupisz je w sklepie z piercingiem takim typowym. Na akurat zamawiam w sklepie w warszawie i albo do domu zamawiam albo w wawie odbieram i tam mozna kupic wlasnie juz wysterylizowane. I ceny tez maja w miare przystepne. Kup subie te z bioplastu i przemywaj octaniseptem nie spirytem bo wysusza i nie woda utleniona bo dluzej sie goi. W ostatecznosci masc nagietkowa. Po tygodniu to juz takie total max powinno przestac calkiem bolec (ucho musi sie znow rozciagnac bo znajac zycie dziurka bedzie zwezona i dlatego tak boli i ropieje)

Sklep masz arif.pl

Kolczyk 1,2mm szerokosci najmniejszy chyba ze 1mm bedzie mozesz miec trudnosc z wlozeniem to wtedy mascia nagietkowa posmarowac gwint i wepchnac na sile ;p najlepiej bierz labret na gwint zakrecany z kulka 3mm to najlepiej sie trzyma i nie zgubisz ;)

kr0pka lubi tę wiadomość

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tescior negatywny. Ale jakis dziwny on kreska kontroli jakas taka jakby do polowy widoczna. Mam zdjęcie potem pokaże. Ide spać pol nocy nie spalam.

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOo jak kontrolna nie jest cala to ja bym mu nie wierzyla :P

• madlenka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ale naskrobałyście dziewczyny... doczytałam i już zapomniałam o czym miałam napisać. Co do tatuaży to marzy mi się na nadgarstku lub na boku tuż pod biustonoszem. Co do testów po czasie to ja się kilka razy nabrałam. Tak samo jak sprawdzanie pod światło. Poźniej okazało się, że w teście pod paskiem jest taki dodatkowy paseczek z plastiku i to on pod światło był widoczny. Poza tym dlaczego czekanie po ovulacji tak strasznie się ciągnie....

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mowilam nadgarstek to sobre miejsce nie jest to jest ladne i slodkie na chwile do max 5 lat potem zaczyna sie rozplywac mala powierzchnia i cienka skora (boli) widzialam wiele takicj co za moda podarzyly i teraz maja plame zamast napisu czy tez rysunku (powazny tatuator jawet nie robi takich rzeczy odmawiaja bo wiedza jak to sie skonczy) pod biustem mega ale tez musi byc odpowiednia wielkosc noo i tez baaardzo boli. Zebra to najbardziej bolesne miejsce. Na ciele.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do testow tez mnie raz oszukal byla rozowa poswiata od razu ja tescie a za dwa dni @ ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana kim ja nie jestem ;p zaczelam od charakteryzacji i stylizacji potem panstwowy egzamin na masazyste z podstwami fizjoterapi a potem kosmetyka. Myslam ze jak bede miala takie zawody ze soba powiazane to latwiej mi bedzie prace znalezc chociazby w spa na zastepstwo... Aha szukam od 3 lat nikt sie nie odzywa bo zero doswiadczenia..
    I zazdroszcze Ci tych ekscesow ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    e7b0afeda0175fecmed.jpg

Ale jaja jaki ten światek mały! Marta!!! nie wiedziałam że ty już w ciązy!! tak czytam posty i patrze na tatoo i mówię no nie wierzę! Martuśka!

Ja dwa dni po jajeczkowaniu i mam ból piersi :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow to widze ze wszystkim podobnie. Ja za to bardzo lubilam charakteryzacje noo ale wiadomo to tylko po znajomosci co do masazu ja to nie z endomendy a z ze wwiekszonej lordozy w odcinku ledzwiowej mam problem stanie 5 minut w jedej pozycji to dla mnie katorga a co kosmetyki niesty lecz uznalam ze to jednak nie dla mnie znaczy np byc tylko zajmowanie sie paznokciami caly dzien robic to samo do wyrzygania a przekonalam sie bedac na jednej rozmowie o prace. A co do pracy niestety lecz pracowalam w sklepie a potem tam gdzie teraz bo moglam sobie ustawiac robote do dwoch szkol tak zeby bylo dla mnie dobrze a siedze na smsach... Wiec nic porywajacego...
    Ale moim marzeniem zawsze bylo zostac aktorka albo kims zwiazanym z medycyna psychiatra (chcialam z dziecmi ze schizofrenia pracowac) albo byc ginekologiem (marzenie jeszcze z podstawowki) ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęsciara 26 wrote:
    Ale jaja jaki ten światek mały! Marta!!! nie wiedziałam że ty już w ciązy!! tak czytam posty i patrze na tatoo i mówię no nie wierzę! Martuśka!

Ja dwa dni po jajeczkowaniu i mam ból piersi :-)
    A z kim mam przyjemnosc bo ja cos nie teges nie rozumiec ludzi ;p

‹‹ 585 586 587 588 589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ