X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Ciri, z tego, co zrozumiałam, to jest taki stukrotnie zdegenerowany Big Brother. Szkoda nawet patrzeć :/
    Dlatego ja wole bajki :D

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej jak oboz harcerski na ktorym poznalam mojego G :D

Pochwale sie :) Moj chlop zaraz mi wiatrak przywiezie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bajki dla dzieci :D Ja to disney i takie dla dzieciakow animowane :P Choc z anime tez troche lubie ale te dla dzieciakow ksiezniczka Mononoke, ruchomy zamek Hauru. i kilka innych. tego rezysera Hayao Miyazaki

A co do kolczykow mam pod warga, w brwi, i w uszach kilka mialam ale wyciagnelam i mam teraz tunele, mialam miec w napletku lechtaczki ale poznalam swojego G i jakos zrezygnowal ze wzgledu na to ze on od razu chcial dziecko ze mna a to musi siedziec minimum pol roku za nim sie dobrze ulozy i nie zarosnie po wyjeciu, noo i sutek mnie rajcuje ale to wykarmieniu :P
    Choc w sutku to juz mialam robic wczesniej i sie interesowalam, wiecie ze mamy ze 24 czy 25 kanalow mlekowych a podczas przeklocia niszczymy tylko 3-4?
    Ale jeszcze sutek to kwestia do przemyslenia bo u mnie w rodzinie to kobiety po odstawieniu cyca czesto maja wlasnie z gruczolami problem i potem sa powiklania...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:05

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam kolczyk w pepku, wiem ze to nie modne ale lubie go:) do tego w wardze i jezyku, w jednym uchu mam 4 dziurki ale cos sie popierniczylo i nie moge nosic kolczykow niewazne jakie ropieja mi te uszy:/ no i mam tatuaz na plecach, lopatkach dokladniej;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To powiem wam lepiej moja mama tatuaz i kolczyk wlanie w pepku zrobila sobie dopiero po rozwodzie z ojcem czyli dwa lata temu w wieku 42 lat. Teraz ma 3 tatuaze, 3 kolczyki w jednym uchu, do tego kolczyk w pepku i nosie. Moj ojciec tez nie toleruje takich ozdob.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to powiem wam jeszcze lepsza historie, wiecie po co byly wymyslone kolczyki w sutkach u kobiet? By podtrzymywac ciezkie suknie :P Albo przepaski na biodrach u tancerek :)
    Ja na temat kolczykow prace do szkoly pisalam :)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, tak to wyglada ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb9eb27841bf.jpg

nie sa ta jakies cuda na kiju ale wg mnie tatuaz powinien symbolizowac cos osobie ktora go ma, tak wiec jest tam smile - bo jestem optymistka co sie czesto smieje i usmiecha, dream bo jestem marzycielka co sie usmiecha jak sie rozmarzy:D a gwiazda - spadajaca spelnia marzenia;)

D-dawna, Monikkk, Morisek28, Kena1983, kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tez wrzucic swoje plecy? :P

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e7b0afeda0175fecmed.jpg

D-dawna, Kena1983, Klaudia N., kr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety lecz to nie to :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:23

Klaudia N. lubi tę wiadomość

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole!!!! Laski, człowiek żyje na zadupiu, internet słaby i nie jestem w stanie za Wami nadążyć. Temat seksu już omawiałyśmy, z orgazmami bywa róznie, chyba nauczyłąm się oszukiwać M i samą siebie. Na zasadzie " no dobra, orgazm to to nie byłale moze być" ale czasem się zdarza normalny. 2 pod rząd też się zdarzyły i potem mi się w głowie kręciło. No i też się zdecydowanie lepiej czuje w całkowitej ciemności, jakoś tak w trakcie się krępuję, mimo że później nieraz lece nagusienka do łazienki i to przy pełnym świetle, ale w trakcie to jakoś nie przejdzie.
    A co do tatuaży....to kocham je, ale mam igłowstręt i wiem że cholernie by mnie bolało i mogłabym zemdleć, jednak mimo to myślę o tym coraz częściej. Tylko teraz się boję żeby znowu czegoś nie złapać, więc jak już kiedyś szczęśliwie zostanę mamą na cały etat to chba jednak sobie zrobie. I mój M też chce, wiec może razem pójdziemy.
    A tak w ogóle to ledwo internet załapał i mężu przyjechał więc chyba znowu będę nadrabiać...

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Nie no, domyślam się ;) Moje skojarzenia po prostu zawsze idą w jednym kierunku.

Ok, mąż wrócił, to lecę posiedzieć z nimi przy bajce, a potem sobie zapuszczę jakiś serial, żeby młody zasnął :)
    Dobranocki wszystkim :*
    Wszyscy mowia ze oko saurona :P ale jest to oko tego smoka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikk tatuaz nie boli :P I jak wybierzesz odpowiednie miejsce to w ogole nic nie czuc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee tam skoczysz zlapiesz w imadlo swoj czelusci i nie ma wyjscia :P Musi sie poddac :)

Noo moj obecny facet ma tatuaz, kolczyk i dredy, ale wiecie to nie byl wymog tak sie akurat trafilo, nigdy nie bylo tak ze skoro ja mam tatuaz to tacy faceci mnie kreca czy cos, choc na kolczyki to jako 12 latka to mialam ciagoty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:46

‹‹ 583 584 585 586 587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ