Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlbo robiac mu "na zlość"
ja tam tez jak on chce sie bawic a ja chce szybko mu dac przyjemnosc to czasem tak zaciskam ze mowi ze boli, taki bol wymieszany z przyjemnoscia
Ale to juz rzaaaaadko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:A no tak racja, ty to masz przerąbane. Ja lubię seks mój tez ( mam nadzieje ze tylko ze mna) nie wyobrażam sobie mieć go raz czy dwa w m-cu nie ma opcji
Najgorsze jest to ze teraz to mi libido skoczylo (choc akurat ten tydzien to pogoda od seksu mnie odrzuca)
-
Moris je tez nie lubie delikatnego seksu, czasem nawet zaboli ale wtedy sie czuje ze sie cos dzieje:D oj baby baby, co prawda byl seks z rana ale tak tu gadamy o tym caly dzien ze znowu mi sie chce, moze bym go napadla w garazu....
ciri22, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Ech, te czasy, gdzie był seksik 2 razy dziennie, a nie 3 razy w tygodniu...
Ja nie lubię w ciągu dnia. Muszę mieć ciemno, żeby cokolwiek przyjemnego poczuć. Wyobraźnia mi musi pracować pełną parą itd.
A w taki upał teraz to mi się nie chce, choć wiem, że trzeba
a ile jestescie razem? to przez staz czy moze inne powody?
teraz troche wyluzowalismy ale pamietam jak kiedys na poczatku ogladalismy jakis film i bez przesady 4 razy go cofalismy bo robilismy przerwy:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Moj obecny wlasnie nie akceptuje tatuaży u kobiety.
Klaudia no cos w tym jest