Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:rozwiń...
Proszę bardzo...
wybryk natury ze mnie w znaczeniu, że moj nie musi się w ogole starać, gra wstępna niepotrzebna, wystarczy że zrobimy wszystko "po bożemu" i u mnie jest super co najmniej 2-3 razy (nawet jeśli nie mam ochoty)... a jak mój czasem wyjątkowo ślamazarnie działa to tracę rachubę ile razy...
ale w sposób inny niż ten zupełnie klasyczny to nie ma szans żebym doszła... jest miło i w ogóle, ale... to nie to.... mrowienia w palcach u stóp nie poczuję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:14
D-dawna lubi tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:W ogóle chyba przydało by się jakoś te bezpańskie koty i psy napoić
wlasnie mi uswiadomilas ze one sa strasznie biedne teraz:/ chyba naleje troche wody w smietniku, one tam zawsze buszuja
Morisek28 wrote:Ej u mnie rzeczki w ogóle nie ma. Wyschła całkowicie. Wiec deszcz naprawdw by sie przydał.
Klaudia nie marudź tylko sikaj jutro ,wklejaj zdjecia testu my Ci gratulujemy i później zarażasz dziewczyny
okej -
zakocona wrote:Ajka, masz 2-3 orgazmy podczas 1 razu
? Nigdy w życiu tak nie miałam.. Raz to dla mnie i tak sukces, zresztą po 1 orgazmie, to ja jestem zmęczona po prostu
no mam ... zaraz po, przez chwilę nic nie czuję, ale potem....
A w ogóle Mój twierdzi, że to niesprawiedliwe i że kobiety maja lepiej bo on może tylko raz i koniec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:20
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Ja po 1 mówię (w sumie to już nie muszę), żeby kończył, bo mnie dalszy sex po prostu męczy i wolałabym odpocząć sobie i rozkoszować się orgazmem
Choć L zawsze pozwala mi się nim nacieszyć i go nasila, i przeciąga do granic możliwości
Ajka, i każdy orgazm jest tak samo intensywny czy są stopniowane? Mocne są czy takie se? -
nick nieaktualny
-
hmmm kolejne są zwykle lepsze... chociaż po takiej serii czasem mam dość...
a cycki to mnie tylko po owu bolą
i przed i w trakcie i po... moj ma zakaz dotykania...
A w ogole ćwiczyłyście kiedyś mięśnie kegla... bo ja tak...? Może to w tym tkwi sekret.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:41
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Morisku, tak serio serio, następnym razem z zagramanicy wyślę na pewno
Swoją drogą ja dostałam ostatnio pocztówkę z Hawajów, od ludzi, których totalnie nie znampara z bloga Mamasaidbecool pisała na fb, że kilku osobom mogą wysłać i udało mi się załapać, miłe to było, daaawno pocztówki nie dostałam, a nie nie licząc raz z majówkę od przyjaciela K.
Ajka.. zazdraszczam.. ja bym chociaż chciała mieć 1 w trakcie a nie z reguły po, jak już mój skomczy -
Ja już po też się niedotykalska robię, szczególnie "na dole" jak mój jeszcze chce czasem próbować bo może by się udalo 2gi raz.. dla mnie to już wtedy wręcz nieprzyjemne
Ajka a jak ćwiczyłaś? Te kulki gejszy? Bo myślę nad nimi od jakiegoś czasu już ale jakoś zebrać się nie mogę..Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zaciekawily mnie te cwiczenia, tylko ciekawe czy faktycznie napinam to co trzeba, chyba nie bo tam napisane zeby zacisnac na 5 sekund a ja umiem tak tylko na sekunde, kurde, pokickane to wszystko, jakby to nie moglo byc tak jak z bajsepsem np
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej pamietam jak uprawialam pierwszy raz seks z moim G i wlasnie zacisnelam miesnie kegla i tak sie kochalismy przez kolejne 5 minut byl tak zdziwiony bo zadna jego poprzednia partnerka tak nie robila i mowi ze mam puscic bo zaraz dojdzie
ale zrobilam na nim mega wrazenie z tym bo kobiet to on mial cholera wiele a zadna tak nie robila
-
o cholera, musze je znalezc koniecznie, jezeli jest taki efekt to R chyba mijuz w ogole zyc nie da
:D:D:D sa sa sa ^^
ciri22, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość