Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprosze ;D noo ja moje bmi swieci sie na czerwono na stronie fioletowej ;D

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja urodziłam córkę mając 30 lat. Dodam że pierwsze dziecko i jestem normalna co potwierdza wszyscy co mnie znają. Tym co piszesz obrazasz innych zastanów się co piszesz, a ile masz lat?

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...(grożę palcem) Ciri mam nadzieję, że poglądy Ci się zmieniły...nie wiem czy kiedykolwiek będzie mi dane, ale...
    ...teoretycznie biorąc pod uwagę to jaka jestem popieprzona teraz to po urodzeniu dziecka automatycznie musieliby mnie zamknąć w psychiatryku...:D
    dobra, nieważne...
    jak już wyżej wspomniałam jestem popieprzona, a dziś po raz kolejny ujawnił się bezmiar mojej głupoty....bo ogarnięciu domu, upichceniu 2 ciast...postanowiłam wyjść na dwór i zaczęłam przenosić (w pełnym słońcu)kostkę brukową, która została niewykorzystana....po 15 minutach oblał mnie zimny pot....i po ścianie wracałam do domu....
    już myślałam, że po mnie....szybko pod prysznic...lekko ciepła woda....później więcej zimniejszej...i w końcu lodowata....w głowie przestało się kręcić, ale mam takiego buraka na twarzy jakbym poparzona była.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważusia :D
    jak ja Cię dawno nie "czytałam"...ale Twój wykres podglądam codziennie ;) bardzo mi się podoba...tfu tfu tfu...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to już chyba możemy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej zle mnie zrozumialyscie jak pisalam to bylo moja takie przeswiadczenie iles lat temu. Czlowiek ma inne spojrzenie na wszystko i czlowiek lat 35 to juz dla niego w srednim wieku. Ja poatrzylam na kobiety ktore mnie otaczaja i widzialam jak bardzo sie zmieniaja na niekorzysc po urodzeniu dziecka i te majac lat 20pare wiec nie, na tej podstwie swoj poglad ukladalam. I jak mowilam dawno zmienilam na ten temat zdanie. Wiem ze moglam kogos tym urazic i przepraszam ale przeciez nie powiem ze nie mialam takiego zdania kiedys skoro mialam. W tej chwili znam wiele kobiet ktore urodzily po 30 roku zycia i sa normalnymi matkami i znam wiele takich co maja 2pare lat i juz takie nie sa. Po prostu mnie jako czlowiekowi rozwijajacemu sie iukladajacemu sobie jakis swiatopoglad trafily sie takie ewenementy. I juz nie twierdze ze wiek ma znaczenie jesli o to chodzi.

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    picgifs-93-8feabbc217a2fad21208dd83bcbd51043db42375.gif
    picgifs-93-ba5cc3e841fc6b63cd5f71868718cfc512213789.gif

Klaudia N., Morisek28, kr0pka, Ajka, aaagaaatka, Nymeria lubią tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprosze! Mieliśmy z małżem wstąpić do costa coffe na mrożoną kawę ale chciałam najpierw pozałatwiać sprawy remontowe i kawa przepadła bo będziemy grilla robić. W taki upał to bez grilla sie kielbasa zrobi :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D-dawna wrote:
    Ciasta mniam... ^^ Co w końcu zrobiłaś, Kena?

A więc zrobiłam "Zebrę" i coś w stylu sernika na zimno (cholernie kwaśny wyszedł - bo do serków dałam galaretkę cytrynową, na wierzch jagody i zalałam galaretką agrestową)

D-dawna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ciri22 lubi tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pycha :)

Powiedzcie mi jak się teraz ma sprawdzanie codziennie rano temperatury jak sa takie upaly?

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena spoko mnie chyba tez beda musieli zamknac ja mam depreche i do tego nerwice teraz mi sie ladnie to unormowalo przy moim facecie ale kto wie czy po porodzie jak dziecko bedzie plakac nie usiadr na podlodze obok niego i nie bede plakac razem z nim ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 16:13

• Kena1983 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    Ja poprosze! Mieliśmy z małżem wstąpić do costa coffe na mrożoną kawę ale chciałam najpierw pozałatwiać sprawy remontowe i kawa przepadła bo będziemy grilla robić. W taki upał to bez grilla sie kielbasa zrobi :)

Madlenka - wczoraj kumple mieszkający na 7 pietrze wieżowca próbowali usmażyć jajecznicę na balkonie - po 20 minutach - apetycznie to nie wyglądało (przynajmniej na zdjęciach)ale finalnie udało im się ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O prosze, w takim razie brykiet zaoszczędzony :)

Morisek28 lubi tę wiadomość

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Ważusia :D
    jak ja Cię dawno nie "czytałam"...ale Twój wykres podglądam codziennie ;) bardzo mi się podoba...tfu tfu tfu...
    TFU TFU TFU

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kena spoko mnie chyba tez beda musieli zamknac ja mam depreche i do tego nerwice teraz mi sie ladnie to unormowalo przy moim facecie ale kto wie czy po porodzie jak dziecko bedzie plakac nie usiadr na podlodze obok niego i nie bede plakac...

to mi przypomniało sytuację ze szpitala....przyjaciółka przed poważną operacją...zestresiona...ja też...siedzimy na schodach pomiędzy piętrami i ryczymy....przechodzi lekarz pyta czy wszystko w porządku...etc...my, że luz....po 15 minutach ten sam lekarz wraca a my brechtamy jak głupie...takiego napadu śmiechu dostałyśmy, że było nas słychać na 2 piętrach...w drodze powrotnej do domu odbieram telefon - i słyszę, że krótko po tym jak od niej wyszłam, do sali przyszedł psycholog...porozmawiać...i generalnie to jakbym chciała to też mnie do siebie zaprasza..;)

kr0pka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was codziennie robaczki moje kochane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ