Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... byliśmy u lekarza...
M. sterta badań do zrobienia... (było do przewidzenia), dodatkowo M. ma zapalenie prostaty - antybiotyk i prawdopodobnie żylaki powrózka(do potwierdzenia przez USG) - byc może uda sie podrasować nasienie, ale naturalnie będzie pewnie ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:08
2020
2023 -
Kropka moj M. kazał mi wcisnąc lubię to na Twoim poście o oscypku z żurawiną
M. ma podobne uczucia w stosunku do oscypka z żurawiną
Tyle, że u M. to juz nie etap zakochałem się, tylko prawdziwa miłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:11
2020
2023 -
Hej! Klaudia witaj w klubie, ja za tydz mam dentyste. Boje sie panicznie a dziś ułamał mi się ząb który miałam leczony kiedyś kanałowo. Bardzo sie boje ze nie bedzie miala mi do czego dobudowac
a na implant nie chcialabym wydawac teraz kasy, remont przeciez ale jak sie jebie to wszystko wiec pewnie i @ przylezie. Ja widzialam wczoraj tylko jedna gwiazde, pomyslalam zyczenie
teraz pije piwo rebel jablko i rabarbar i mam wszystko w d... to pierwszy cykl jak po ovu pije, i to nie pierwszy raz ale ja spokojnie, piwko lub lampka wina. Dobrze ze jutro ptk...
-
Ajka wrote:Dziewczyny... byliśmy u lekarza...
M. sterta badań do zrobienia... (było do przewidzenia), dodatkowo M. ma zapalenie prostaty - antybiotyk i prawdopodobnie żylaki powrózka(do potwierdzenia przez USG) - byc może uda sie podrasować nasienie, ale naturalnie będzie pewnie ciężko
Może nie będzie lekko - ale się uda! super , że szybka diagnoza jest i odpowiednie leki - zobaczysz już po 3 m-cach będzie dużo, dużo lepiej!
uszy do góry Kochana, przykro mi, że musiałaś dołączyć do nas - tych, które ćwiczą swoją cierpliwość ale finalnie zostanie nam to wynagrodzone! -
Kena, coś już wiemy (to co widać na pierwszy rzut oka)... ale jeszcze przed nami badania... do lekarza mamy isc za mniej wiecej miesiąc z wynikami i nowym badaniem nasienia...
Już cos mówił, żeby sie na żółtaczkę szczepić...
Kurde wiecie, że ja tego mojego pytałam ileś razy czemu jedno jajko ma niżej, a drugie wyżej... a ten że tak może być... że niektórzy faceci tak mają...2020
2023 -
Madlenka, ale czemu w czarnej dupie... ja bym chyba wolała się dalej zastanawiać, czemu nie wychodzi, ale żeby tylko M. był zdrowy... ehhhh
Nie ma co w życiu zawsze pod górkę...
Morisek... rozumiem, że ten laryngolog na NFZ... bo jak nie... to bym chyba....2020
2023 -
Przyśnęlo mi się ciutkę
u nas miała byćć burza i nic
Ajka ale jeżeli to żylaki to no stress. Jeśli okaże się tylko to jest powodem tych wyników to przecież szybko ogarniecie
Widzę, że nie ja jedna pokochałam oscypki z żurawiną -
to fakt Ajka, niektórzy faceci tak mają....
ja mam standardowy poślizg u swojego lekarza...choć chodzę prywatnie...ja mam wizytę na 9.00 przyjeżdżam na 10.30 i czasem jeszcze czekam
Ech, Ajka widzisz....życie lubi kopać po dupie....i co możemy zrobić? zakładać ewentualnie grube majty co by mocno nie bolało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:27
-
Ajka no wiem, wiem, jak to jest niestety. Mój póki co tylko ten androvit boerze, jal wrócimy to znowu macę zacznę mu dawać. Miał się teraz zabrać za siebie, ćwiczenia. Miejmy nadzieję, że coś to da. Jal trzeba to zainwestujemy w Fertil ale wiadomo jak to z lekami/suplementami jest - jednym pomogą innym nie..
Zrobimy burzę mózgów i coś wymyślimy, jak nie my to kto?
Woow, odezwała się do mnie ta koleżanka, która pytałam o gina dla Ciri.. szkoda, że nawet nie była łaskawa odpowiedzieć na moje pytanie, ale wiadomo - sama czegoś potrzebuje to znalazła drogę.. ech jak ja kocham takich ludzi.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaj Morisku przepraszam za narobienie smaka
Mój ma 23.08 konsultację i zobaczymy co jego laryngolog powie o tych jego zatokach i przegrodzie bo dostał niby skierowanie na cito. Przynajmnien wiemy skąd te krwotoki z nosa ale już ja widzę jak on pójdzie na operację, yhyy..
Też czekam z niecierpliwością na rozwój sytuacji u Ważuni
Jestem obolała i niewyspana.. niewygodne te łóźka.. a na dodatek to już ostatni dzień i jutro powrót, buuuuuu -
hej!
Wy o oscypku - a ja obudziłam się z takim parciem na twarożek ze szczypiorkiem, że jak nigdy przemyłam tylko twarz, ubrałam się i do sklepu po twaróg...
chyba zaczęłam hodować nową torbiel...tempka skoczyła a jakichkolwiek objawów ovu brak - małż kupił testy, których nijak nie potrafię odczytać, ale od dwóch dni chyba negatywy....one kozie death - od jutra dupek...
Ważusia, jak tam?
Ana - odezwij się - zdaj relację jak tam pierwsze dni w małżeństwie