X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję D-dawna

• Ajka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... byliśmy u lekarza...

M. sterta badań do zrobienia... (było do przewidzenia), dodatkowo M. ma zapalenie prostaty - antybiotyk i prawdopodobnie żylaki powrózka(do potwierdzenia przez USG) - byc może uda sie podrasować nasienie, ale naturalnie będzie pewnie ciężko :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:08

2020 :)
    2023 :)
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka moj M. kazał mi wcisnąc lubię to na Twoim poście o oscypku z żurawiną ;)
    M. ma podobne uczucia w stosunku do oscypka z żurawiną
    Tyle, że u M. to juz nie etap zakochałem się, tylko prawdziwa miłość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:11

• Befff Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ubóstwiam oscypki ;-) kiedys mowilam ze oddam sie za oscypka z zurawina ;-)
    Niestety teraz nie moge sobie na nie pozwolic bo te prawdziwe sa z niepasteryzowanego mleka :-(

Always look on the bright side of life.

km5s9vvjz35pb937.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Klaudia witaj w klubie, ja za tydz mam dentyste. Boje sie panicznie a dziś ułamał mi się ząb który miałam leczony kiedyś kanałowo. Bardzo sie boje ze nie bedzie miala mi do czego dobudowac :/ a na implant nie chcialabym wydawac teraz kasy, remont przeciez ale jak sie jebie to wszystko wiec pewnie i @ przylezie. Ja widzialam wczoraj tylko jedna gwiazde, pomyslalam zyczenie :) teraz pije piwo rebel jablko i rabarbar i mam wszystko w d... to pierwszy cykl jak po ovu pije, i to nie pierwszy raz ale ja spokojnie, piwko lub lampka wina. Dobrze ze jutro ptk...

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka przynajmniej wiecie na czym stoicie i mozecie dalej dzialac, wychodzic na prosta. A ja nadal w czarnej dupie. Ale teraz to zab musze zrobic a po przeprowadzce sie wezmiemy za siebie.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka wrote:
    Dziewczyny... byliśmy u lekarza...

M. sterta badań do zrobienia... (było do przewidzenia), dodatkowo M. ma zapalenie prostaty - antybiotyk i prawdopodobnie żylaki powrózka(do potwierdzenia przez USG) - byc może uda sie podrasować nasienie, ale naturalnie będzie pewnie ciężko :(

Może nie będzie lekko - ale się uda! super , że szybka diagnoza jest i odpowiednie leki - zobaczysz już po 3 m-cach będzie dużo, dużo lepiej!
    uszy do góry Kochana, przykro mi, że musiałaś dołączyć do nas - tych, które ćwiczą swoją cierpliwość ale finalnie zostanie nam to wynagrodzone! :)

• Ajka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena, coś już wiemy (to co widać na pierwszy rzut oka)... ale jeszcze przed nami badania... do lekarza mamy isc za mniej wiecej miesiąc z wynikami i nowym badaniem nasienia...

Już cos mówił, żeby sie na żółtaczkę szczepić...

Kurde wiecie, że ja tego mojego pytałam ileś razy czemu jedno jajko ma niżej, a drugie wyżej... a ten że tak może być... że niektórzy faceci tak mają...

• Ajka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka, ale czemu w czarnej dupie... ja bym chyba wolała się dalej zastanawiać, czemu nie wychodzi, ale żeby tylko M. był zdrowy... ehhhh

Nie ma co w życiu zawsze pod górkę...

Morisek... rozumiem, że ten laryngolog na NFZ... bo jak nie... to bym chyba....

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyśnęlo mi się ciutkę :) u nas miała byćć burza i nic

Ajka ale jeżeli to żylaki to no stress. Jeśli okaże się tylko to jest powodem tych wyników to przecież szybko ogarniecie :)

Widzę, że nie ja jedna pokochałam oscypki z żurawiną :D

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fakt Ajka, niektórzy faceci tak mają....
    ja mam standardowy poślizg u swojego lekarza...choć chodzę prywatnie...ja mam wizytę na 9.00 przyjeżdżam na 10.30 i czasem jeszcze czekam ;)
    Ech, Ajka widzisz....życie lubi kopać po dupie....i co możemy zrobić? zakładać ewentualnie grube majty co by mocno nie bolało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:27

• Ajka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tia... grube majty...i twardy tyłek trzeba mieć :)

Kropka, oby tak było... ale to nie jest przesądzone...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 22:47

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka no wiem, wiem, jak to jest niestety. Mój póki co tylko ten androvit boerze, jal wrócimy to znowu macę zacznę mu dawać. Miał się teraz zabrać za siebie, ćwiczenia. Miejmy nadzieję, że coś to da. Jal trzeba to zainwestujemy w Fertil ale wiadomo jak to z lekami/suplementami jest - jednym pomogą innym nie..

Zrobimy burzę mózgów i coś wymyślimy, jak nie my to kto?

Woow, odezwała się do mnie ta koleżanka, która pytałam o gina dla Ciri.. szkoda, że nawet nie była łaskawa odpowiedzieć na moje pytanie, ale wiadomo - sama czegoś potrzebuje to znalazła drogę.. ech jak ja kocham takich ludzi..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna spadająca gwiazda zechciała bym ją ujrzała i szybciutko życzonko pomyślałam. :-D

• Ajka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważka, a kiedy Ty w końcu zatestujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce jutro tzn dzisiaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 01:12

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaj Morisku przepraszam za narobienie smaka :)

Mój ma 23.08 konsultację i zobaczymy co jego laryngolog powie o tych jego zatokach i przegrodzie bo dostał niby skierowanie na cito. Przynajmnien wiemy skąd te krwotoki z nosa ale już ja widzę jak on pójdzie na operację, yhyy..

Też czekam z niecierpliwością na rozwój sytuacji u Ważuni

Jestem obolała i niewyspana.. niewygodne te łóźka.. a na dodatek to już ostatni dzień i jutro powrót, buuuuuu

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!
    Wy o oscypku - a ja obudziłam się z takim parciem na twarożek ze szczypiorkiem, że jak nigdy przemyłam tylko twarz, ubrałam się i do sklepu po twaróg...
    chyba zaczęłam hodować nową torbiel...tempka skoczyła a jakichkolwiek objawów ovu brak - małż kupił testy, których nijak nie potrafię odczytać, ale od dwóch dni chyba negatywy....one kozie death - od jutra dupek...
    Ważusia, jak tam?
    Ana - odezwij się - zdaj relację jak tam pierwsze dni w małżeństwie :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o chrapanie...to mojemu małżowi chyba będę musiała przywalić, żeby zdecydował się na operację przegrody, bo sam się nie zdecyduje ( tak sobie myślę,że się boi)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka napisałam tak, że lepiej wiedzieć dlaczego się nie udaje bo można zacząć działać w kierunku poprawy. A ja jeszcze badan wcale nie robiłam i dlatego jestem w czarnej d...

Gdzie ta ważka bo zaraz jajko zniose.

qdkk2n0ao2txirxa.png
‹‹ 619 620 621 622 623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ