Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:Kropka (jak sie pojawisz to mam pytanko)
Masz jakieś namiary USG w Wawie(szukam dla mojego M.)?
Jestem i w miarę czytam ale dziś mam takie "wolne" ze nie mam czasu się w dupe podrapać a jeszcze do magisterki nie siadłam
Ajka mój byl w LuxMedzie, facet go bardzo dokładnie zbadał + porządne USG, poszukam wieczorem wyników i dam Ci znać jak się nazywałchyba ze znajdę w systemie zaraz bo mam dostęp
Ajka lubi tę wiadomość
-
Dobra, mam z systemu - Zbigniew Kubicz
Ajka lubi tę wiadomość
-
Madlenka oby druga opcja
Ja po drodze w Bieszczady i powrotnej widziałam łącznie ponad 10 bocianów, tylko żaden nade mną nie latał co prawda. no ale w tym cyklu to raczej i całe stado krążących nie pomoże -
Nie ma za co
a Ty Madlenka siiiikaj
-
O, kurcze, dopiero po Waszych wskazówkach zakumałam o co chodzi z Karmelkiem...
mam nadzieję, że to jednak były fałszywe objawy i wszystko jest ok.
Coś czuję, że Madlenka potrzyma nas w niepewności, jak Ważka...i będzie to miało szczęśliwy finał
Melduję wykonanie pierwszej naprawy w moim otworze gębowym...na szczęście (póki co)skończyło się na ogromniastej plombie w siódemce...w czwartek ratujemy ósemkę...choć dentysta nie pała optymizmem...
a później....totalna masakra - będę miała spiłowane dwie jedynki pod koronę....bo żeby był dobry efekt...najlepiej zrobić dwie na raz...
na jakiś czas z pewnością uśmiech zniknie mi z twarzy -
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:O, kurcze, dopiero po Waszych wskazówkach zakumałam o co chodzi z Karmelkiem...
mam nadzieję, że to jednak były fałszywe objawy i wszystko jest ok.
Coś czuję, że Madlenka potrzyma nas w niepewności, jak Ważka...i będzie to miało szczęśliwy finał
Melduję wykonanie pierwszej naprawy w moim otworze gębowym...na szczęście (póki co)skończyło się na ogromniastej plombie w siódemce...w czwartek ratujemy ósemkę...choć dentysta nie pała optymizmem...
a później....totalna masakra - będę miała spiłowane dwie jedynki pod koronę....bo żeby był dobry efekt...najlepiej zrobić dwie na raz...
na jakiś czas z pewnością uśmiech zniknie mi z twarzy
No to Cię będzie trochę kosztować...2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nade mna 2 razy krazyl bocian bodajzew w czerwcu i nic;/ w lipcu szedl po chodniku i przejezdzalam obok autem, byl tak blisko ze widzialam nawet bloto na dziobie!
zobaczcie coz to ja kupie przyjaciolce jako prezent na narodziny, JARAM SIE NIM JAK MARZANNA NA WIOSNE!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e9445b273d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54d72ce80d60.jpg
to duze to taka mata/kolderka/rozek mozna dac to do lozecvzka i do tego poduszeczka i na niej bedzie naszyte ZUZIAi ten napis bedzie z tego fioletowego lub rozowego w te drobne kropki
zgadnijcie ile za to zaplace! -
Ajka, niestety wiem, że trochę mnie to pociągnie...na szczęście mój dentysta nie należy do strasznych zdzierców i nawet jest na tyle w porządku, że poczeka na płatność do kolejnej Matki Boskiej Pieniężnej
ale zanim odważę się zabrać za jedynki - muszę zrobić porządek z ósemką...wyrwanie nie wchodzi w grę...