Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlenka, przykro mi:( Ale w końcu się uda!! Musi!
Co do bocianów - podczas urlopu cały czas widzieliśmy - nad nami (na latarni) gdy jechaliśmy drogą, na poboczu, podczas spaceru tuż obok nas. Mimo, że nie jestem przesądna cały czas gadałam, że to musi być znak;) Jak się okazało rzeczywiście w tym cyklu się udało, choć w ciąży byłam raptem chwilęI ciekawe, jak moja podświadomość zadziałała, bo dziś mi się śniło, że bocian mnie strasznie dziobał i drapał, a ja go złapałam i złamałam mu dziób:P Trochę przerażające, ale rano aż mi się chciało śmiać z mojej nocnej zemsty:P
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
Też właśnie stwierdziłam, że skoro bociany mnie zawodzą, to teraz czas uderzyć w kapustę
Tylko pytanie, jak to działa - trzeba hodować, patrzeć, jeść, kisić? - kurde, skomplikowane:P
D-dawna, kr0pka lubią tę wiadomość
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
Bociany bocianami
Mewy tez działają
Przynajmniej ja wysnułam sobie taki wniosek.
U mnie o bociana ciężko, ale kilka dni zanim dowiedziałam się o ciąży jechałam z mężem na zakupy. Przed maska nagle pojawiła się nam mewa, jakas tak skołowana, odlatywała i wracała a my hamowaliśmy co chwile ostro i mało brakowało a uderzylibyśmy w nią.
Teraz śmiejemy się, że bociany bocianami, ale mewa niedoszła samobójczyni tez nam dała znakDostała cynk od bociana
kr0pka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cóż, biorąc pod uwagę moje doświadczenia z bocianami, Twoje z kapustą, to chyba jednak trzeba szukać tej mewy samobójczyni - jakoś najbardziej efektywna
W środę jadę do Gdyni - poszukam;)
kr0pka lubi tę wiadomość
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny,dorzucę dwa słowa do waszego wątku.
Wracając z urlopu widzieliśmy gniazdo bocianie z 2-ma bocianami. wczoraj robiłam test i 2 kreseczki, po długich staraniach. dzisiaj b-hcg 2922,72. Boję się cieszyć, bo miałam już dwa poronienia. Życzę wszystkim kobietkom upragnionych dwóch kreseczek:)
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hatfe wrote:Też właśnie stwierdziłam, że skoro bociany mnie zawodzą, to teraz czas uderzyć w kapustę
Tylko pytanie, jak to działa - trzeba hodować, patrzeć, jeść, kisić? - kurde, skomplikowane:P
Hatfe, a mi właśnie coś głupiego przyszło na myśl...napisać do poczty polskiej o zmianę listonoszaD-dawna, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
D-dawna wrote:Urlop czy wyjazd w delegację
?
U Ciri był bocian samobójca, więc może po prostu samobójca styknie, rodzaj i rasa obojętne
Kena, ze tez ja o tym nie pomyślałam- dumam nad kapustami i bocianami, tudzież ptasimi samobójcami, a rozwiązanie może być tak bliskoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 18:53
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny