Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie myślę tez o tym ze wzgledu na to jak to sie składa z moim cyklem po wizycie umowimy sie pewnie na jakąś kontrolę a jak nie zgra się to z cyklami a zajde to bede sie martwic do wizyty
Dlaczego tyle trzeba czekac na wizyte nawet prywatnie skoro tyle ludzi na to xhoruje?? -
Nic nie wspominajcie o denyscie. Przeciez czeka mnie wizyta w czwartek i zesram sie za przeproszeniem ze strachu. Ja jeszcze nie spie i jutro mam na 7, juz czuje ze bedzie masakra. Mam gosci na noc i ogladaja filmy a ja nie zasne jak nie ma ciszy. Taki to minus mieszkania w kawalerce, na szczescie jeszcze tylko dwa tygodnie i przeprowadzka. Dobrze ze nie testowalam bo bym tylko zmarnowala test. Sluz zrobil sie mleczny i bardziej wodnisty wiec @ nadciaga. Dobranoc, do uslyszenia jutro. Ps. Co z ta grupa na fb? Moris wspolczuje ...
-
moje kochane mezatki, powiedzcie mi gdzie mam sie zglosic w zwiazku ze zmiana nazwiska? w pracy juz zglosilam, dzisiaj ide zrobic zdjecia i zlozyc wniosek o dowod, idziemy odebrac akt slubu, pozniej jak juz bede miala nowy dowod ide do banku zglosic, cos jeszcze?
-
Hej! Ja dziś zerwalam się rano, bo miałam iść na troszkę do pracy, ale w ostatniej chwili przełożyli mi na jutro. Nie lubię takich sytuacji.
Madlenka, jeszcze nic nie wiadomo, ja taki śluz mialam , a potem wyszedł mi pozytywny test. Także, nie nastawiaj się na nic, bo jeszcze wszystko może się zdarzyć
U mnie też Urząd nie był tak miły, sama musiałam wszystko załatwiać. Jej, u mnie niedługo rocznica ślubu- bardzo szybko zleciało.Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Jesli chodzi o zmianę nazwiska, to Skarbówkę, ZUS itd zawiadamia pracodawca... (płatnik składek) - dowiadywałam się w zeszłym roku... wiec jestem na świeżo
Domina Ty zawiadamiasz pracodawcę, urząd miasta/powiatu - zmiana dokumentów (dowód osobisty, prawo jazdy, ewentualnie dowód rejestracyjny, paszport) - musisz mieć do tego akt małżeństwa, bank(i) ew. ofe -jak będziesz juz miała nowe dokumenty, jak masz lekarza pierwszego tez zawiadamiasz... są jeszcze inne miejsca... ale bez pośpiechu, resztę możesz zawiadomić jak Ci sie przypomni
W każdym razie najważniejszy jest pracodawca i nowe dokumenty (pracodawca będzie chyba potrzebować nowego numeru dowodu, więc zaczynasz od dokumentów)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 10:03
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
D-dawna, witaj:-)
U mnie niby pracodawca informował US, ale okazało się później, że też musiałam coś tam zawozić, bo wczesniej jeszcze się przemeldowałam i nie ogarnęli. Mój pechDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny