Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kr0pka wrote:Ajaj to ja bym się bardzo uśmiechnęła
tylko będzie możliwość w przyszłym miesiącu jeszcze? Bo jak w tym powiwm mojemu K źe chce sobie miodzik kupić to mnie chyba z dowu wywali
Tak tylko powiedz ile chcesz to zatrzymamjak już będziesz miała pozwolenie
to się odezwij ogarniemy wtedy wysyłkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nymeria wrote:Tak tylko powiedz ile chcesz to zatrzymam
jak już będziesz miała pozwolenie
to się odezwij ogarniemy wtedy wysyłkę
Morisku ja już dawno słyszałam o tych testach ale nigdy nie widziałam, jakoś nie szukałam specjalniemasakra.. kto to kupuje? Przecież o tak kłamstwo (szczególnie taki) ma krótkie nogi. W ogóle łapanie faceta na ciąże jest dla mnie niepojęte. W takich momentach myślę, że baby to są jednak głupie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaa ja mowilam ze wazunia ma fasolkę!!
strasznie sie ciesze z t ego
W ogole jak ktoras wrzuca test pozytywny to zaczynam krzyczec jest jest albo cos w tym stylu i.R zawszr pyta o co kaman.
Spędziliśmy te kilka dni grilujac ze przyjciolmi. Dziewczyna w ciazy termin na 01.09 i ogladalam jak jej sie brzuszek rusza i dotykalam ♡ ♡
Poza tym boli mnie cycek nie wiem czemu nigdy nie bolaod jutra jade znowu z temp teraz nie bylo sensu bo duzo alko i malo spania bylo :p
ważka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma to jak "wisieć" na telefonie przez 2h i 11 min i 56 s....gdyby nie to, że przycisnęło mnie do toalety to pewnie jeszcze bym nawijała....
Klaudia mnie dentysta czeka jutro...oj coś czuję, że budżet domowy zostanie masakrycznie nadszarpnięty...ja mam świadomość 3 ubytków (w tym dwa to na pewno będą koronki)...ale jak znam swoje szczęście...to do tego dojdzie jeszcze z 5...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 22:18
-
Ja to jestem głupia jednak heh zaczal mnie ten cycek bolec i przeszlo mi przez mysl ze moze jednak jestem w ciazy i jestem jedna z tych co.maja okres w ciazy heh przez ten glupi cien po czasie i niby drugi test był negatyw ale dziwny jakis trefny
Zastanawiam sie czy nie starac sie teraz
Owu bedzie w okolicy urodzin moich i meza i testowalabym okolo 14 wrzesnia a 15 wizyta u endo.