Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z Twojej wypowiedzi wynika, że raczej do gina idziesz drugi raz a nie na monitoring. Poza tym jak drugi raz to chyba też wiesz przez co się go robi.
Nevermind..
Morisku jestem coraz bardziej za.
Cebulka tulę, leż i odpoczywaj, uda Ci się dotrzymać do terminu
U nas miało padać, burze mi nawet rano prognoza pokazywała i do tej pory nic, zupełnie. Pochmurzyło się rano i tyle
Cebulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się nauczyłam regularnie i dość dużo pić dopiero 2 lata temu jak zaczęłam biegać. Jednak jak piłam regularnie to mniej mi się chciało w czasie biegu. Choć i tak zawsze biegam z bidonem. A mimo regularnego picia i tak u dietetyczki się okazało, że mam za niski poziom nawodnienia, minimalnie a jednak
-
Kropuszka błagam nie komentuj to jedyna szansa, że się odczepi.
I tak sprzedajemy nasz miodek, ale on jest taki suuuuper:D, że wśród znajomych najbliższych i rodzinie jak rozpowiedzieliśmy to schodzi nam jak świeże bułeczki, więc nie bawimy się w hurt czy detal
U mnie do południa pogoda była spoko, ciepło z chmurką, a po 12 znów upał, ale na szczęście jaśminek obrobiony, i na dziś prace na ogrodzie zakończone bo pot leci ze mnie i czerwona się zrobiłam, boję się że nie wytrzymam -
nick nieaktualny
-
U mnie kedzenie co 3 godz przestało działać ale może ze względu na porcje
no i jednak zdarza mi się podjadać, szczególnie słodkie.. no ale dziś ostatni dzień dowolności posiłków, od jutra ścisła dieta wg jadłospisu więc może coś ruszy. Szału nie ma w tym menu ale pierwsze 2 tyg u koleżanki też były takie sobie, potem już lepiej. W każdym razie od cholery sałatek będzie
ale jak ja wytrzymam bez słodyczy zupełnie to nie wiem, przecież ja będę jak narkoman na głodzie
-
nick nieaktualny
-
Oby tylko były te efekty
Jedna babka z kilku osiedli dalej odchudzala sie u Gacy, nie pamietam ile czasu ale lacznie ponad 50kg, wiec efekt wow