Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Bodyguard
nie wiem, który już raz to oglądam
No właśnie mnie też wystraszył, wierzę, że wszystko jest OK ale wolałabym, żeby się odezwała ale nie chce jej nagabywać privMorisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest cudownie! zbyt duzej zmiany nie odczuwamy, bo mieszkamy od dwoch lat razem, w zwiazku jestesmy 7lat, ale jest super:) podroz tez wspaniala, widoki, wspolne wieczory we dwoje, duuuuzo rozmow:))) a na lotnisku, nic trudnego, nie ma sie czego obawiac:)
-
hej,
U mnie dziś ochłodzenie, więc lecę na ogród wykorzystać pogodę i troszkę pogracuję koło jaśminków
Czuję się normalnie jak na niekończących się wakacjach na tym zwolnieniuW ogóle zostało mi 99dni do terminu porodu, chyba niedługo zacznę się bać
ale dostałam książkę o porodzie więc przeczytam, może parę spraw mi się rozjaśni
Miłej niedzieli kobiety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiuńki!!!! Ja załamana dzisiaj rano krew na stringach miałam i bole miesiączkowe<załamana> nie wiem czemu sie nie udało! Ja zdrowiutka ptyśko zdrowiutki. A bobaska nie ma. Umawiam sie na wizytę ginekologiczną <nadzieja> niech nam pomoże! Tak bardzo chce bobaska <płacze>
Ptyś na syna ale nie widuje sie z nim tylko alimenty płaci nie wiem po co!!! Mogłaby jego ex do roboty iść!!! -
Domi, ni wnikaj, nie konwersuj, po prostu olewaj Słońce, tak lepiej
z trollami lepiej nie dyskutować...
Cieszę się, że podróż poślubna się udała, nawet zazdraszczam
Nymeriaaa, a Wy sprzedajecie może miód ze swojej pasieki czy niet?
Ja zasiadłam do magisterki.. czarno to widzę, no ale ekhem.. obym tomoddała do końca września bo mi jeszce kurna Prezes podwyżke cofnie... -
nick nieaktualny
-
Jak przestaniesz się tak zachowywać i pisać jak niepełnosprytna 14tka.. nie wiem ile masz lat ale patrząc na niektóre wpisy to psychicznie jakieś 20 za mało żeby myśleć o dziecku.
-
nick nieaktualny
-
Nie o treść chodzi (choć w sumie też) a o formę, no ale co ja będę tłumaczyć.. szkoda czasu <załamana>
-
nick nieaktualnyJak juz pisały i pytały o to dziewczyny na innym temacie,powtórzę sie. Jak na forum w wizażu tak wpisujesz to emotki wychodzą. Mam tak juz to nabyte ze tak wpisuje
Pragnę aby już było po okresie i do ginekologa-położnika idę <stresuje sie> to moja druga wizyta. Oby mi tego usg w myszkę nie wsadzałWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:26
-
Oo, no to bardzo regularnie chodzisz.. chyba, że masz 19 lat to ma prawo byç Twoja 2ga wizyta..
A usg proponuje przez ucho..ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny