X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Hatfe - witam ponownie :)
    Madlenka, mam nadzieję, że skutecznie załapałaś wiruska od Ważki.
    No,Morisek, dobrze, że @ przylazła...A! właśnie - kiedy uderzamy do AA :D ?

Ja się wczoraj nabijałam do teściowej, że będę musiała poczekać na kolejne spadające gwiazdy...czyli może za rok - a ta, po godzinie przychodzi i mówi, że teraz były perseidy, a w październiku będą drakonidy i coś tam jeszcze, później raz coś w listopadzie i grudniu...biedna kobita...myślę, że przykro jest jej z myślą, że nie zostanie babcią dzięki pierworodnemu...
    co prawda małż ma jeszcze brata...ale od 6 lat nie ma z nim kontaktu...wyprowadził się gdzieś i totalnie olał rodzinę...tym bardziej przykro...
    heh wczoraj nawet przeszło mi przez myśl, że może jest już babcią a nawet o tym nie wie...
    znów szykuje się popieprzony cykl - tempka szaleje...testów nie potrafię zinterpretować...bo znów nie te małż kupił...z kichania nici...bo małż zaniemógł...tak więc daję sobie spokój...

dobra mam od rana doła - ale już Wam nie smucę - zanim zabiorę się za obiad...zaszywam się z książką i nie ma mnie dla nikogo - miłego dnia Kochane!

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris :*
    to ja jeszcze przed odwykiem,wieczorkiem z teściem białego rumu z sokiem pomarańczowym się napiję...a co...

• madlenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak myślę o jutrzejszym testowaniu ale jutro będzid 26dc więc nie wiem czy nie za wcześnie. Zobaczymy...

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku bo jakoś nie czuję, żeby z tymi wynikami coś siè dało, dopiero jak się poprawi (i o ile się poprawi), plus ten cykl raczej na straty bo przy zmianie klimatu (możeni tylko Bieszczady ale mi i tyle wystarczy czasem) pewnie się porozregulowuje. Jak do przodu to pól biedy, gorzej jak w drugą stronę bo od środy do piątku małża nie będzie bo wysyłają go do Rumunii..tiaa.. może spadające gwiazdy będą łaskawe, zobaczymy :)

A na wyjazd bym kurde pojechała gdyby to był bardziej nieoficjalny.. bo ta imprezowa część - OK. Jak się jest jedną z 3 kobiet w otoczeniu jakieś 60tki facetów :D ale kurna te zajęcia i w ogóle.. w zeszłym roku z gry na bębnach po prostu uciekłam w pewnym momencie do hotelu :) teraz nasza cudowna koleżanka z PR razem z drugą z BHP jak sądzę wpadły na genialny pomysł - będziemy mieć 1,5h szkolenie z pierwszej pomocy.. zaiste integrujące zajęcie.. a ja nie znoszę takich "zabaw" i "całowania się" z fantomem na oczach jakiś 30 chłopa (bo w grupach)..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalce i rodzinie powiemy dopiero po wizycie u lekarza, chociaż tak mnie korci bo wiem jak będzie się cieszyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    Tak myślę o jutrzejszym testowaniu ale jutro będzid 26dc więc nie wiem czy nie za wcześnie. Zobaczymy...
    A ile dni po ovu.

• madlenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Ciezko stwierdzic bo nie sprawdzam temperatury a jedynie zaznaczałam śluz. Ovu po śluzie występuje tak? Płodny miałam od 8 do 12 dc. Chyba za bardzo się nakręcam. Ale czasami mam myśli, że ten cykl będzie szczęśliwy. Pewnie znów po dupie dostane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:41

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze, zobaczysz i tego się trzymajmy.

Morisek28 lubi tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek obyś miała racje. Czasami coś mnie zaboli w piersi. Zawsze jak sprawdzałam śluz w innych cyklach to było tam dużo miejsca a teraz od tych płodnych dni jest tam ciasno, wszystko jakby opuchnięte. Zawsze miałam biały, kremowy śluz a teraz zdecydowanie inaczej, albo malutko albo wcale i czasami białe nitki rozciągliwego śluzu. Dlatego się nakręcam i myśle że może coś jest na rzeczy. A dziś jak się obudziłam o 8 spr temp i miałam 36.92.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny myslicie ze z wynikiem 3.5 progesteron w fazie lutealnej moge byc w ciazy?

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis 34 d.c. okres co 32 dni wczoraj test negatywny. strasznie sie czuje nie moge funkcjonowac taka bezsilnosc. w 17 d.c mialam jednorazowe plamienie nie wiem co to bylo ?

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nic nie przyjmuje tydzien temu robilam badania i w srode dopiero mam lekarza mam nadzieje. ze mi cos przepisze

• Ajka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane... a ja mam wielki plan na ten weekend odgruzować mieszkanie... pewnie umrę z upału, ale trzeba to w końcu zrobić... pierwsze pranie wstawione, a M. idze wynieść "segregowane suche"...

Wpadnę pewnie dopiero wieczorem...

2020 :)
    2023 :)
  • beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki zle przeczytalam w 25 d.c badalam

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owul.byla 22d.c czyli po 3 dniach od owul byly badania

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy mam zrobic ponownie zeby sprawdzic czy jest ok. ?

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam 2 m-ce z rzedu obserwacje i dwa razy z rzedu w 22 d.c teraz na owul te same objawy tylko nie wiem co znaczylo plamienie brunatne:/

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ,ze nie w tym celu tylko sama z siebie poszlam zrobic badania wszystkie zeby sprawdzic czy cos jest nie tak z hormonami, bo moj lekarz chyba rozklada juz rece w srode ide do niego ostatni raz.Poszukam specjalisty od nieplodnosci bo mam dosyć glupich badan obserwacji itp.

• beti87 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kilka razy zdażyla sie torbiel, ktora sie sama wchlonela może przez to znowu spoznia sie okres

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiaa, moi rodzice chyba się przyzwyczaili za bardzo do piesa :) dostałam smsa, że możemy go odebrać jutro albo nawet w poniedziałek :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ