Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadlenka wrote:Morisek obyś miała racje. Czasami coś mnie zaboli w piersi. Zawsze jak sprawdzałam śluz w innych cyklach to było tam dużo miejsca a teraz od tych płodnych dni jest tam ciasno, wszystko jakby opuchnięte. Zawsze miałam biały, kremowy śluz a teraz zdecydowanie inaczej, albo malutko albo wcale i czasami białe nitki rozciągliwego śluzu. Dlatego się nakręcam i myśle że może coś jest na rzeczy. A dziś jak się obudziłam o 8 spr temp i miałam 36.92.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:23
-
Piszecie o piwku, rumach - tak bym się napiła czegoś dobrego. Od dwóch miesięcy biorę bromergon i niestety zero alkoholu. Dziś grill, a tu nawet piwka nie można.
Madlenka, trzymam kciuki, oby to był ten szczęśliwy cykl:-)Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
Ok, dzieje się coś dziwnego czego nigdy wcześniej nie miałam. Dwa razy spr śluz i na palcu zostaje mi hmmm jakby kawałki startego białego wosku. Dziwne to jest.. Miała z was któraś tak kiedykolwiek? Może jakieś zapalenie mi się robi. I tak już w stresie żyje, że w czw mam dentyste. To dla mnie za dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 16:03
-
nick nieaktualnyMadlenka trzymam kciuki bardzo mocno
ja tak mialam na poczatku ciazy zero sluzu ale przy badaniu szyjki taki wlasnie zmacerowane biale kawaleczki. Jak pozostalosci gumki myszki tylko biale
jak nie swedzi i bezwonne to bym zbytnio sie nie przejmowala. Trzymam mocno kciuki
-
nick nieaktualny
-
Madlenka trzymam kciuki
My już w domu, po odebraniu psa, jaaaaak się cieszył, aż z wrażenia mu się 2 razy ulało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie co tu tak cicho?
Któraś wie co u Karmelka?
Spacer był jeszcze u moich rodziców krótki, teraz już tylko K wyszedł bo ja się zabrałam za porządki w szafie (w końcu), sporo miejsca odzyskałam
No i dostałam w końcu dietę
U nas w bloku dziś impreza, koleś z 4p ma osiemnastkę, kulturalnie rozwiesił ogłoszenia, przeprosił a jakiś prostak je pozrywał.. skąd się takie chamstwo bierze.. -
Wiesz co, powiem Ci, że u nas typowo młode osiedle, raczej stricte staruszków nie ma.. ale taborety jak widać są..
My jak wywiesiliśmy to też ktoś coś dopisał, już nie pamiętam co a potem i tak ktoś zerwał.. ludzie. -
nick nieaktualny
-
Ech.. masakra.. ludzie to świnie..