X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kamka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria wlasnie za mna strasznie chodzilo i w koncu stwierdzilam po rozmowie z nim ze zaspokoje zachcianke ale powiem ci ze pyszne bylo:-) ale to juz raczej koniec alkocholu na cala ciaze...

wg USG +2 dni
    ba2a000b163c3cb7173d75c7702b7262.png
    f2w3pc0zmvsiktz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie toleruje alkocholu i papierosów oraz innych używek przed poczęciem dzieci < zdruzgotana >
    Kiedyś tak było, i weed i wódeczka i seks przygodowy<wstyd> ale ptyś jest najważniejszy.
    Raz nawet był impuls z koleżanką po weedzie i wódce<ciekawośc>
    Jak zrobić ażeby tu Photo było?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    Trzeba uważać na słowa ;)

A na bece z mamuś na forach gównoburza.. wrzucili zdjęcie baby w zaawansowanej ciąży z fajkiem w gębie.. i co? Są jeszcze takie, co jej bronią.. powinno się pomóc, wytłumaczyć, wspierać.. taaa, pogłaszczmy jeszcze po głowie i pochwalmy..
    Powinno się takie tylko lać i patrzeć czy równo puchnie.. masakra..

A ja ostatnie piwko i trzeba się będzie zaraz pakować :( dobrze, ze do pracy "dopiero" od wtorku..

Wymyślcie mi jak się wykręcić z wyjazdu integracyjnego? Nie licząc zajścia w ciążę bo raczej nie zdążę do października ;)
    Albo się po prostu schleje w autokarze żeby mnie ominęla ta częśc oficjalna..

Kropka jesteś supraśna< potakuje> tez nie akceptuje palenia w ciąży < brawo>

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mam dać Photo testu ?
    Zrobiłam go rano a teraz patrzę i jest kreska druga!!!!!!!!!!!!!!!! <przyszła mama >

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Hafte miło cie czytac super ze jesteś.
    Madlenka czuje się ok momentami boli brzuch i lekko piersi takie rozpieranie i w glowie się kręci czasami.
    Mąż już wie, jaj my powiedziałam to zaczął się śmiać że go wkręcam i mi nie uwierzył. Dopiero jak pokazalam test to uwierzył i mnie przytulil.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 00:28

D-dawna, Ajka, Morisek28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wazka mam tez tak . A brodawki sutkowe jakie masz? < ciekawa>

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę spać wrrrr.

• zakocona Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 01:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważka, witaj w klubie. Wczoraj pół nocy nir spałam. Dzisiaj na razie od ponad 1,5h bezsenność męczy :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie śpie... :/ 3 raz do toalety musiałam wstawać :/ tak się zastanawiam czy jest sens robic w 26dc test i sie denerwowac czy poczekac.

Jej, jak mnie drapie gardło.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka mówią że z domowych sposobów dobrze jest płakać woda z solą, lub utleniona, szybko pomaga.

• zakocona Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka, będziesz szła na betę lub test powtarzała? na kiedy się do gina planujesz zapisać?

ja od 6 wybudzona. kolejna połowa nocy nie przespana :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 08:04

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w ogóle za bardzo nie wysypiałam na tym urlopie. Zaduch i niewygodne łóżko :(

Właśnie zdaliśmy klucze (pominę to, że czekaliśmy od godziny) i ruszyliśmy w drogę.. zal wyjeżdżać.. i jestem caaaała w kociej sierści w ilości hirtowej bo jak vzekaliśmy na tarasie aż będziemy mogli zdac klucze to przyszła do nas kicia. Więc Elmirka musiała ją oczywiście wymiziać, wziąc na kolana :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten sposób ważka ale nie wezme do ust świństwa. Raz próbowałam i skończyło się wymiotowaniem :) pije narazie herbate z miodem. A testu postanowiłam, że nie robie. W pon powinna być wredna @. Mam nadzieje, że nie przylezie.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona bety nie robie. Po niedzieli dzwonie do gina.

D-dawna, zakocona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka przesyłam wiruski coby @ nie przyszła ~~~~~~~~~~~~~

• madlenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Madlenka przesyłam wiruski coby @ nie przyszła ~~~~~~~~~~~~~

Dzięki, wyłapałam wszystkie :)
    Może i moje życzenie spadającej gwiazdki się spełni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 09:04

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tego Ci życzę.

• Hatfe Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Hafte miło cie czytac super ze jesteś.
    Madlenka czuje się ok momentami boli brzuch i lekko piersi takie rozpieranie i w glowie się kręci czasami.
    Mąż już wie, jaj my powiedziałam to zaczął się śmiać że go wkręcam i mi nie uwierzył. Dopiero jak pokazalam test to uwierzył i mnie przytulil.

Dzięki Ważka :-) i jeszcze raz serdeczne gratulacje - uważajcie na siebie :-)

Madlenka, nie wiem, jaką herbatę z miodem pijesz, ale na wszelki wypadek - pamiętaj, że nie może być gorąca. Powyżej 40 stopni miód traci wszystkie właściwości. Polecam chlodną wodę z dużą ilością soku z cytryny i miodu - idealne na przeziębienie (swoją drogą jest to tez świetna mikstura przed przewidywanym kacem;-) ). Tylko trzeba uważać, bo niektóre miody podrażniają gardło

ważka, waiting89 lubią tę wiadomość

Droga po pierwszego Potwora;):
    2 poronienia
    1 cb
    3 inseminacje
    Pół ciąży w szpitalu
    Efekt: Zdrowa córka!!! :)))

Droga po drugiego Potwora:
    6 inseminacji
    I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
    2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
    3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Hatfe :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka możesz też syropu z cebuli spró ować

Dopiero odżyłam.. pierwsze 2,5h drogi - meczarnia.. nie mam choroby lokomocyjnej a jednak ciut mnie mdlilo, domyślam się, że z głodu bo wyjechałam tylko o 2 małuch oscypkach o 6. Zaliczyliśmy hotdogi na Orlenieni dopiero zaczęłam się normalnie czuć.. nie potrafię funkcjonowac na głodniaka

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ