Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie toleruje alkocholu i papierosów oraz innych używek przed poczęciem dzieci < zdruzgotana >
Kiedyś tak było, i weed i wódeczka i seks przygodowy<wstyd> ale ptyś jest najważniejszy.
Raz nawet był impuls z koleżanką po weedzie i wódce<ciekawośc>
Jak zrobić ażeby tu Photo było? -
nick nieaktualnykr0pka wrote:Trzeba uważać na słowa
A na bece z mamuś na forach gównoburza.. wrzucili zdjęcie baby w zaawansowanej ciąży z fajkiem w gębie.. i co? Są jeszcze takie, co jej bronią.. powinno się pomóc, wytłumaczyć, wspierać.. taaa, pogłaszczmy jeszcze po głowie i pochwalmy..
Powinno się takie tylko lać i patrzeć czy równo puchnie.. masakra..
A ja ostatnie piwko i trzeba się będzie zaraz pakowaćdobrze, ze do pracy "dopiero" od wtorku..
Wymyślcie mi jak się wykręcić z wyjazdu integracyjnego? Nie licząc zajścia w ciążę bo raczej nie zdążę do października
Albo się po prostu schleje w autokarze żeby mnie ominęla ta częśc oficjalna..
Kropka jesteś supraśna< potakuje> tez nie akceptuje palenia w ciąży < brawo> -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Hafte miło cie czytac super ze jesteś.
Madlenka czuje się ok momentami boli brzuch i lekko piersi takie rozpieranie i w glowie się kręci czasami.
Mąż już wie, jaj my powiedziałam to zaczął się śmiać że go wkręcam i mi nie uwierzył. Dopiero jak pokazalam test to uwierzył i mnie przytulil.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 00:28
D-dawna, Ajka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się w ogóle za bardzo nie wysypiałam na tym urlopie. Zaduch i niewygodne łóżko
Właśnie zdaliśmy klucze (pominę to, że czekaliśmy od godziny) i ruszyliśmy w drogę.. zal wyjeżdżać.. i jestem caaaała w kociej sierści w ilości hirtowej bo jak vzekaliśmy na tarasie aż będziemy mogli zdac klucze to przyszła do nas kicia. Więc Elmirka musiała ją oczywiście wymiziać, wziąc na kolana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Hafte miło cie czytac super ze jesteś.
Madlenka czuje się ok momentami boli brzuch i lekko piersi takie rozpieranie i w glowie się kręci czasami.
Mąż już wie, jaj my powiedziałam to zaczął się śmiać że go wkręcam i mi nie uwierzył. Dopiero jak pokazalam test to uwierzył i mnie przytulil.
Dzięki Ważkai jeszcze raz serdeczne gratulacje - uważajcie na siebie
Madlenka, nie wiem, jaką herbatę z miodem pijesz, ale na wszelki wypadek - pamiętaj, że nie może być gorąca. Powyżej 40 stopni miód traci wszystkie właściwości. Polecam chlodną wodę z dużą ilością soku z cytryny i miodu - idealne na przeziębienie (swoją drogą jest to tez świetna mikstura przed przewidywanym kacem;-) ). Tylko trzeba uważać, bo niektóre miody podrażniają gardłoważka, waiting89 lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Madlenka możesz też syropu z cebuli spró ować
Dopiero odżyłam.. pierwsze 2,5h drogi - meczarnia.. nie mam choroby lokomocyjnej a jednak ciut mnie mdlilo, domyślam się, że z głodu bo wyjechałam tylko o 2 małuch oscypkach o 6. Zaliczyliśmy hotdogi na Orlenieni dopiero zaczęłam się normalnie czuć.. nie potrafię funkcjonowac na głodniaka