Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Morisek dziękuję dzięki tobie wklejam.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/293da0bfc335c831.htmlWażka, słońce Ty nasze:* GRATULUJĘ! I cieszę się niesamowicie:)
ważka, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:A bo niektórzy ludzie mają nierówności pod kopułką
Tylko niektórzy? Powiedziałabym, że większość.. przynajmniej ostatnio często odnoszę takie wrażenie..Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem aspołeczna, nawet bardzo.. mój K tego nie rozumie ale on w ogóle żyje w utopijnym świecie.. tylko gry, gry, zero pojęcia o prawdziwym życiu, regułach.. ech..
Morisku zdaj relacje, współczuję Teściowi takiej baby, serio.. -
nick nieaktualny
-
Nie, on nie, ja mam wręcz alergię na ludzi, szczególnie głupich a mam wrażenie, że sporo takich dookoła. Na dodatek potrafię dość głośno i dosadnie wyrażać swoje zdanie aż mnie K musi czasem uciszać
D-dawna, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
Oooo ważunia jest sierpniowe ciąża
super extra!! Gratulacje, spokoju i zdrówka życzę
Jaaaa jak to fajnie jak co chwila któraś z nas ma dwie kreseczki na teście:-D cieszę się bardzo
Ja byłam w szczecinie od środy do dziś bo gin (u którego wszystko w porządku) i dziś rano krzywa cukrowa, o ile wypicie nie było takie złe, to duchota na korytarzu mnie dobila i prawie zemdlalam, ale zdążyłam dojść do pokoju pigul i kazaly leżeć na łóżku pod klimatyzacja i jakoś dokończyłam badanieuf jak dobrze ze juz po wszystkim
ważka lubi tę wiadomość
-
Ważusia aaaaaa gratulacje
super! Ja u lekarza bylam w 6t6d i bylo serduszko juz
wczesniej balam sie ze zobacze sam pecherzyk i bede sobie puste jajo wkrecac. Ale badz co badz od razu poszlam po tescie po recepte na duphaston.
ważka lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny