Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ważko, wieści szybko się rozchodzą
Ogromne gratulacje
Tak strasznie się cieszę, zasłużyłaś na tyle szczęścia
Nudnej i spokojnej ciąży, niech Bóg czuwa nad Wamiważka, Morisek28, D-dawna, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:36
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Dzięki Arturowa... chociaż to że Twoj mąż ma gorsze wyniki, jakoś mnie nie pociesza
Modlę się za Was... Bądź dzielna... musi się Wam jakoś udać
My poszliśmy od raz do lekarza (bo zwolniło się miejsce tego samego dnia) i dobrze bo okazało się, że coś lekarz stwierdził po zwykłym badaniu...
PS Byliśmy u tego Wolskiego, którego poleca Ania84... i raczej dobre odniosłam wrażenie, jakby co...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:47
2020
2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:37
kr0pka, Ajka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
arturowa wrote:
PS. Powinno cię pocieszyć Ajka, zobaczysz że z takimi wynikami ja będę jego dziecko pod sercem nosić
Więc wam tym bardziej się uda
Będziesz, będziesz.... musicie walczyć
Ale pocieszyłoby mnie, gdyby u Was się okazało że to jakiś błąd lab był...
Trzymaj się...2020
2023 -
Arturowa pozytywne podejście
u mnie na zmianę - raz pozytywne, raz w drugą stronę mega dół.. i taka sinusoida.
A ja "spotkałam" dziś ważkę na szlaku, piękna była, mnie udało mi się niestety zrobić zdjęcia
Ważka jeśli spadające gwiazdy rzeczywiście spełniają życzenia to niedługo wszystkie z naszego wątku powinny zobaczyć II. Morisku, tak Ty też, za Ciebie miałam oddzielne źyczenie
Jeśssssu jaka ja głodna jestem, ogarnę się i czas iść coś zjeść bo jak nie to swojego K. zaraz zjem chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny