Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No a u mnie tylko pogrzmiało i sobie gdzieś poszło...
A w ogóle to, konczyłam właśnie coś do pracy i przy okazji zaczełam oglądać jakiś dziwny horror o krwiożerczym noworodku mordercy...
właśnie trwa obława na maleństwo z kłami i szponami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 00:18
2020
2023 -
Gdzie wy w tej warszawie mieszkacie bo ja nic nie widzialam i nie slyszalam Poza tym brzuch mnie boli nadal, nici z wczorajszych serduszek byly bo zasnelam taka zmeczona. Dzisiaj to dopiero byla pelnia bo budzilam sie co godzina dzis 14dc niby ovulacja wg innego programu ale na serduszka nie mam sily. Pozostaje wiezyc ze ptk i sob wystarcza. Spadam bo na 8 mam do pracy a jeszcze musze poodkurzac i umyc podlogi. Padam na ryj.
-
Dżem dobry
Madlenka ja tak właściwie to pod Warszawą bo w Ząbkach i u nas waliło równo. Krótko ale baardzo intensywnie. Za ogrodzeniem mam "las" (a raczej kawałek lasu) i namiętnie waliło tam. Bałam się nawet, że się zacznie palić bo po tym jak huknęło koło nas to aż spalenizne było czuć w mieszkaniu. A pies serio chyba się boi bardziej niż ja.. co chwilę uciekał do K. Do drugiego pokoju i albo mu na kolana wskakiwał albo chował się pod biurkiem biedak
A mnie od rana tak brzuch napiernicza.. jak śniadanie robiłam to mnie prawie w pół zgięło
A miałam nadzieje, że jednak ta cholera nie przyjdzie.. czasem się zastanawiam czy to kiedykolwiek się uda.. jak widać u mnie spadające gwiazdy nie podziałały
Swiją drogą chyba u mnie jednak czasem psychika działa mam wrażenie.. takie przypadki jak dzieciak za nami wczoraj na meczu działają na mnie jak antykoncepcja nawet K.wczoraj stwierdził, że w takich momentach zastanawia się czy nie lepiej adoptować już jakieś odchowane..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 07:32
-
nick nieaktualny
-
u mnie powiedzmy, ze drugi dzień bo w sumie rozkręciła się wczoraj o 11 wieczorem.. ech.. tulę Rafaello, Kena
też niby nie liczyłam za bardzo na ten cykl ale jakoś.. smutno..
A Ty Klaudia jeszcze się nie przejmuj, dopiero 9dpo to jeszcze może Ci skakać ta temp -
Morisek28 wrote:Witajcie
to i ja się nie wyłamię z marudzącego towarzystwa, boli mnie szczęka jak cholera. W dodatku też brzuch mnie zaczyna nawalać na @.
lekarz dopiero na 15 nie wiem jak ja do tej godziny wytzrymam...
nic jesć nie mogę, to jedyny plus
Kropka mnie też niektóre dzieci do szału doprowadzają.
przyjechała na kawę kuzynka K. co z tego że 31 tydzien, faja w mordzie musi być.
rozwala mnie takie coś. chcesz się truć, pal nawet 10 paczek dziennie ale kurwa mać no! nie truj dziecka....
po prostu musiałam wyjść z kuchni bo miałam ochotę jej przypierdzielić
Ja bym nie miała ochoty jej przypierdzielić ja bym jej przypierdzieliła. Rozwalają mnie takie matki, ale znając życie dziecko będzie super zdrowe -
no w sumie moze za bardzo narzekam... w ogole jaja babeczki znowu cien po czasie widze, na tym wczorajszym tescie.... taka naprawde cieniutenka kreseczka bardzo blaada
-
no moja bratowa też paliła na początku.. myślałam, że przyjadę do nich i jej przypierdzielę w końcu zrobił to chyba brat.. skoro nie działała siła argumentów to chyba jednak czasem trzeba użyć argumentu siły... masakra..
-
n właśnie chyba nie docierało.. a tak bardzo i od dawna podobno chciała.. także ten.. ie rozumiem czegoś takiego.. to ja nawet kawę odstawiłam zawczasu no ale coż..
jak widać właśnie my się chyba za bardzo staramy, dbamy o siebie a niektóre na to leją i cóż -
Klaudia powtórz test rano i odczytaj o czasie. Mi kiedyś po czasie też się pokazała i lipa. Ale wierzę, że u Ciebie będzie inaczej, bo to przecież TWÓJ CYKL
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:
Klaudia pokaż zdjęcie? trzymam kciuki za wysoką betę!
aparat w tele nie daje rady tego zlapac:/ w koncu tescior z 9dpo to i cien slaby heh
agatka - no robilam dzisiaj rano i nic. nie wiem o co chodzi bo przez 7 miesiec nie by lo cieni po czasie a w zeszlym cyklu i tym sa. nie wierze w nie przynajmniej sie staram nie nakrecac beta prawde Ci powieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:40