Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj to ja jeszcze młódka. Chociaż fakt faktem ze dużo sposobów ze studiów działa, tzn jak z dzieckiem:)
Ja jak krzyczę to mój M staje przede mną nic się nie odzywa a na końcu pyta "skonczylas?" I mnie przytula, czasem mnie siłą trzyma tak długo aż mi mięśnie popuszczą. I jak żyć?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Muszę spróbować, chociaż mam nadzieję że przez najbliższe kilka miesięcy nie będę musiała.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
no u nas też musi byc opiernicz raz na jakiś czas albo nawet wojna to na jakiś czas jest zmiana.. na jakiś czas..
my wlasnie wyciągnęliśmy z pieseła 3 kleszcze.. nie ja wcale nie panikuję.. nic a nic.. Swoją drogą sama też się dziś chyba dokładnie obejrzę po tych naszych leśnych spacerach -
No kropka koniecznie się obejrzyjcie bo teraz tyle tego dziadostwa goni, że szkoda czegoś złapaćNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
no niestety.. lipiec sierpień był spokój a teraz znowu wysyp dziadostwa a my praktycznie tylko po lesie chodzimy.. powinni robić jakieś opryski kurna żeby się cholerstwa pozbyć
-
No dokładnie. U nas całe wakacje nornice sobie hasaly i teraz jak sievchodzi po ogrodzie to trzeba strasznie patrzeć pod nogi bo dziura za dziurą, aż się takie spore kawałki zapadająNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
haha nasz Niko chyba na nornice właśnie poluje, albo na cokolwiek innego co ma tunele i nory wzdłuż nasypu pod ekranami na Żołnierskiej.. ja to mam ubaw jak wsadza pysk w każdą dziurę i tak skacze od jednej do drugiej ale boję się, że kiedyś coś naprawdę upoluje
-
He he musi to faktycznie śmiesznie wyglądać. Dobra babki idę spać. Miłych snów Wam życzę i nie tak głupich jak moje:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualny
-
Czesc u mnie raczej nie przespana noc cos malego zlapalo niby caly dzien byl normalny tylko cos jesc nie chciał a tu o 19 ~ 39 stopni ponad. O i teraz juz rosnie nic bede zbijać a jutro jak co do lekarki . ale ta jest taka głupia ze sie rece załamują.
-
Hejka!!!
Zabuszka uważaj teraz na siebie, zebyś od szkraba nie złapała. Gorącą herbatę z cytryną i miodem sobie zaaplikuj.
997....poczekajmy aż teściowa Moriska coś znowu wymyśli, to wątek kryminalny napewno się pojawi.
A w ogóle to wogóle się dziś nie wyspałam, tak mnie cyce bolą że masakra!!! Suty mi chcą wystrzelić w kosmos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:54
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~