Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeria wrote:Kamka ty tygodnie liczysz wg usg?
Z suwaczek mi wygląda że tak to pod koniec będziesz datę porodu zmieniać co chwila z tego co patrzę po listopadówkach to waga dzieci waha się od 1,3 do 2,3kg -
Wiem Moris. musimy zrobic cos w tym kierunku ale szczerze mowiac nie mam teraz na to sily i nerwow, moj co chwile w pracy i do tego robi ten garaz a ja mam teraz na glowie obrone (musze zrobic poprawki w pracy jeszcze) a do tego za 10 dni slub i wesele ojca. zobacze jeszcze co wyjdzie z tego cyklu.
-
ciri22 wrote:Karmelku obsawiam chlopaka u mnie w rodzinie zawsze sledz rownal sie chlopak
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Klaudia ja też bym obstawiała zrobienie jak najszybciej badań. Oczywiście nie życzę, żeby coś wyszło nie tak, ale wydaje mi się, że to podstawa! Płynący czas jest zawsze na niekorzyść Rozumiem, że są inne sprawy, codzienne życie, problemy, jednak jeśli chcecie bardzo dziecko musicie koniecznie się pochylić nad tym tematem:)
-
nick nieaktualnyKarmelek211 wrote:Haha Ciri, też mam takie przeczucie;) Dla mnie to i tak nie ma znaczenia, syn, córka, byle by dziecko było, zdrowe i całe:)
U mnie cora ;p juz potwierdzona
tez przeczucie od samego poczatku i odkad wreszcie jem czyli gdzie ok 1,5 tygodnia to owoce owoce owoce i to takie nawet za ktorymi normalnie nie przepadamKarmelek211, D-dawna lubią tę wiadomość
-
Moris... Twoja teściowa znów mnie zwaliła z krzesła...
A w ogóle faceci mnie denerwują - nie pójdzie to to do lekarza, nie przebada się... a przecież nawet młody facet raz na 2-3 lata powinien zrobic podstawowe badania...
a potem jest płacz i zgrzytanie zębów...
Karmelek211, Morisek28 lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Polecam Seks tantryczny, dużo poczęć jest wtedy,bliskość i ten magnetyzm emitujący z drugiego człowieka.
Polecam również Naprotechnologię,z racji tego iż zajmą się tam i mężem i żoną!
My leczymy wirusa,Mia dostała Panadol.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dokładnie Ajka! Faceci myślą w ogóle, że tylko kobiety mają problemy i jeśli chodzi o zachodzenie to przecież baba ma być w ciąży i od niej wszystko zależy, a facet daje tylko(albo aż) plemniki heh
Mojego ostatnio bolał bardzo bark, doszło do tego, że ledwo co nim ruszał i niestety chciał, nie chciał, musiał odwiedzić lekarza. Oczywiście jak wcześniej go prosiłam, żeby poszedł, bo lepiej szybciej i mieć z głowy, no i nie cierpieć z bólu to nie. Dopiero w krytycznym stanie poszedł. Ogólnie przewiało mu ten bark i nie było to nic poważnego. Jednak pani doktor jak już Go miała w gabinecie wykorzystała okazje i dała skierowania na ekg, rentgen płuc, morfologia, glukoza, cholesterol, próby wątrobowe , mocz , TSH. Na szczęście wszystko jest ok, tylko glukoza i cholesterol delikatnie ponad normę. Tym o to sposobem chłop uświadomił sobie jak wpłynęły na niego drobne grzeszki żywieniowe i trochę się przestraszył. Wszystko jest do wyprowadzenia, ale teraz jest mi łatwiej i on sam się bardziej pilnuje:) I ja jestem spokojniejsza:) Myślę, że gdyby nie ten bark to takie badania nie zrobiłby jeszcze przez dłuuugi, długi czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 12:38
Ajka lubi tę wiadomość
-
echh to tak samo jak i mój.. non stop te krwotoki z nosa ale do lekarza iść - nieeee, po co.. dopiero jak mój znajomy z pracy polecił fajną laryngolog (fajna w sensie i bardzo dobra - bo jest iii niezła laskę) to dopiero polazł
heh, dzwonił mój brat czy mu aparat pożyczę, na 2.10 mają zaplanowaną cesarkę <yey będę ciocią już za 2 tyg niecałe>
Natka tak jak napisały dziewczyny, zależy jak miałaś do tej pory ale testuj -
Moje kochane, wpadam do was po krótkiej przerwie ogłosić, że dziś zaczęłam 38tydz i oficjalnie donosiłam ciążę
Byłam rano na wizycie u gina. Oficjalnie gin pozwolił mi już rodzić Szyjka 1,5cm i powiedział, że jeszcze z tydz co najmniej pochodzę w dwupaku
Młody ustawiony już w kanał rodny
Za tydz kolejna wizyta, a w pt ostatnie USG z pomiarami
Jestem przeszczęśliwa i wzruszona !
Trzymajcie kciuki za to, żebyśmy dzisiaj mieli w końcu spotkanie z położną i dostali kwalifikację do DN
No i moja kotka już właściwie na progu porodu:D Przy okazji na fotkę załapał się Tadek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2425e2cf5bc.jpg
Rozsyłam mln wirusków tutaj !!!kr0pka, ciri22, Ajka, Karmelek211, Monikkk, aaagaaatka, Kena1983, Nymeria, AnaAna lubią tę wiadomość
-
Zakocona super zdjecie, czekam na zdjecie kociakow no a potem Tadzia
macie racje z tymi badaniami dziewczyny, tyle ze, mnie chwilowo wszystko przerasta. jak juz dotre do dna to sie odbije i rusze do akcji.