Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie, wszystko rozumiem. Ok, ja zdrowa, mąż zdrowy, może ktoś mowić, że na głowę byłam chora i nie zachodziłam, no ale o psychice pisać i wykłady dawać to nie kobietom, które mają naprawę poważnie problemy zdrowotne. Psychiatra nie pomoże tylko leczenie, leczenie na wysokim poziomie! Postęp medycyny! Nowe techniki, leki. Ehhh brak słów na ludzi, którzy nigdy nie byli i nie będą w takich sytuacjach... Jeszcze raz napiszę: empatia! Hmm , a może właśnie ludzie nie wiedzą co to empatia. Jest też takie piękne przysłowie: "Najedzony głodnego nie zrozumie". Tyle w tym temacie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:30
-
nick nieaktualny
-
a ja sobie nałożyłam na ryj błotko z Morza Martwego, zrobiłam herbatkę z cytryną, imbirem i pysznym miodzikiem od Nymerii i idę dalej męczyć tabele przestawne i wykresy do magisterki..
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Ja pitole, wsunęłam śledzie jak nienażarta:D W sumie to chyba jedyna moja zachcianka, tzn.coś co zjem ze smakiem, bo raczej apetytu tak nie mam. Jem jak wróbelek, jak to mówi mój mąż no, ale śledziki to chyba o każdej porze ostatnio mogę jeść Ostro haha
Uciekam się kąpać i spać. Dobranoc Babeczki:*ciri22 lubi tę wiadomość
-
Karmelek dobrze, że to nie na zasadzie: "jem jak wróbelek.. tyle ile ważę"
-
nick nieaktualny
-
Hej po badaniu i na quixx jest druga kreseczka fakt mize nie jakos wybitnie mocna ale wyrazniejsza od wczorajszej i nie trzeba sie wpatrywac zeby ja zobaczyc. To teraz oby tak zostalo .@ mam miec 24 do tego czasu bedzie wiekszy stresik.
Nymeria, aaagaaatka, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
No proszę - zielona passa trwa :)Super Zabuszka - żeby nie zapeszać - listę uzupełnimy o kolejnego bociana...tego 24
a ja dziś twardo zaczynam brać dupka....łapię za opakowanie....a tam dwie tabletki... kurna...co za pechowy miesiąc...łyknęłam jedną pigułę i muszę w trakcie pracy zerwać się do rodzinnego i błagać o receptę... -
@ nie będzie, nie ma prawa się zjawiać i koniec
-
Kr0puś - ale dodajmy do tego, że w związku z pozytywnym zakończeniem, a nie np. torbielą....
jestem uratowana...recepta zdobyta...brat dostał zlecenie na wykup, bo oczywiście u nas w aptece leki specjalistyczne tylko na zamówienie;
hahaha tak się w sumie zastanawiam po co się tak spinam...nadzieja matką głupich - ale tak, jak mnie nauczono - każdą matkę należy kochaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 08:55
Ajka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Zabuszka, po cichu gratuluję! Miałam iść dzisiaj powtórzyć betę po 2 dniach, ale lekarz stwierdził, żeby zrobić w przyszłym tygodniu będą wyniki bardziej aktualne i jeszcze progesteron do zrobienia, ale już czuje że to drugie będzie chyba wysoko, bo zaczynam odczuwać już działanie dupka. Nie mogę długo stać, szczególnie z rana bo mi się robi słabo, duszno i niedobrze. Przy Lence też tak miałam to mi ginka mówiła że to właśnie od zwiększenia progesteronu. W każdym razie dziś już śniadanie musiałam robić na raty. Już sie nie moge doczekać soboty i niedzieli jak mój M przyjedzie to go namówie żeby mi zrobił śniadanko:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Zabuszka super hehe
Ja slyszalam wersje nadzieja matka głupich a kazda matka swoje dzieci kocha ;p
Bylam wczoraj u endo szczegóły napisze jak włączę kompa -
wiec tak, pokazalam jej wszystkie tsh i jak zobaczyla ostatni wynik az zaklaskala w dlonie. zielone swiatlo dla staran, od pazdziernika z racji tego ze idzie zima (nie wiem co ona ma do tego:)) mam brac 1,,5 tabletki euthyroxu i jezeli zajde to okolo 8 tyg mam sie zglosic z tsh ft3 i ft4 a jak nie kontrola w grudniu.
uwielbiam ta pania doktor, jest mega mila, zawsze o czyms pogada cos doradzi, zlota kobieta:)Monikkk lubi tę wiadomość
-
Wlasnie sie wkur..... Mialam 10 dostac wyplate moj zaklad stwierdzil ze przejaz mnie zus i do 15 powinny byc a w zusie uwaga 30 dni od zlozenia z10 ktore ja nieswiadoma tego wypelnilam 10 wrzesnia... Jaki wniosek z tego?? To je jestes "panna w ciazy" czy chorym czlowiekiem to im wali ale pastowanca beda kase na czas wyplacali a ja z dzieckim powinnam chyba tynk ze scian jesc... Nie no genialnie sie zaczal 17 tydzien...
-
Morisek28 wrote:No to Klaudia do roboty!
A jak Twoj mąż, przetrawił temat badań ?
szczerze mowiac nie mam do tego glowy ani ja ani tym bardziej on w sumie. nie wiem czy przetrawil czy nie. mamy za duzo na glowie teraz.
22go ide do jakiejs nowej ginekolog. ciekawe co mi powie.