Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze ja dorzucę wiruski!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&kr0pka, D-dawna, Ajka lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie o Tobie myślalam Karmelku, cóż za telepatia
Karmelek211 lubi tę wiadomość
-
Aaaa Klaudia!! Byłaś w Legnicy i znać nie dałaś?! Osz Ty!! Toż ja mam rzut beretem do Legnicy! Jakaś szybka kawka by była;)
Zdolny z Ciebie kierowca:) Zdolna Bestia;) Ja też lubię jeździć autem i autolawetą. Czasem jeździłam z mężem i prosiłam , żeby dał mi poprowadzić i lecialam sobie;) A jak w maju jechałam po siostrę do Londynu to sama walnęlam 700km, aż brat był ze mnie dumny:) Dla mnie takie 400-500km to w ogóle pestka hehe
-
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:A ja właśnie o Tobie myślalam Karmelku, cóż za telepatia
Dziś byłam u endo na kontroli, miałam usg tarczycy. Wszystko gra:) TSH 0,20, pięknie spadło. Zmniejszam dawkę do pól tabletki dziennie i za m-c kolejna kontrola. W piątek badanie prenatalne, a za dwa dni II trymestr jak dobrze liczę.
Trzymam cały czas za Was wszystkie kciuki:) Bardzo bym chciała, żeby zaświeciło nad Wami wreszcie słoneczko!kr0pka lubi tę wiadomość
-
Laski! Ok,chcecie in vitro to wasza decyzja.Mam na myśli to że według mnie to bez sensu. Słuchałam audycji w której wypowiadała sie Pani Trelikowska,polecam.
Niepłodność jest do wyleczenia! Należy szukać przyczyny,a nie "załatwiać" sprawę na skróty przez in vitro.
Arturowa również jak Ty jestem za dofinansowaniem napro! Naprotechnologia leczy,znajduje problem,często też pomaga psycholog. Jesteśmy tylko ludźmi,psychika nas czasem zagania w ciemny kąt.
Jeżeli uraziłam któras z Was,a najwidoczniej tak to PRZEPRASZAMD-dawna lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Czarna Kropka, a poznałaś dziewczyny tu i wiesz, że one na skróty idą i chcą in vitro? A Pani Terlikowska mówiła jak zwiekszyć poziom AMH np? Są jakieś specjalne medytacje, które zwiększą rezerwę jajnikową? Albo jak powstrzymać bezpowrotnie rozwój endometriozy, a może jak wyczarować magicznie większą ilość plemników? Mam męża popukać 3 razy w głowę i powiedzieć: drogi mózgu mojego męża odblokuj się i ześlij mu około 4 mln zdrowych , pięknych plemników! A może wie jak udrożnić i uleczyć niedrożne, ledwo zipiące jajowody? Uderzyć głową w brzuch i powiedzieć: pozytywnie myślę i odblokowuje Was moje jajowody!
Leczenie niepłodności naprotechnologią swoją drogą, ale nie w krytycznych stanach chorobowych.
Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, tak jak każdy ma prawo o decydowaniu o własnym zdrowiu, własnym życiu i prawo o decydowaniu o sobie. Dlatego ja takich osób jak Pani Terlikowska słuchać nie będę, bo nikt nie będzie mówił co mam robić!... SorryWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:44
Ania_84, kr0pka, Morisek28, ważka lubią tę wiadomość
-
Kourtney nie nie byłam mieszkam na wsi i niestety nie mam laboratorium w pobliżu a takie wyjażdżki muszę planować wcześniej bo dziecka z kim zostawić nie mam. Zrobię test z rana a dalej zobaczymy jak ładne kreski wyjdą poczekam do terminu okresu i jak nic się nie podzieje to do lekarza . Raz poroniłam to teraz wole ostrożnie podchodzić. A to gdzieś <bo nie wykryło ovu> ok.10 dni
Dziękuje kochane moje za wsparcie;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:53
-
nick nieaktualny
-
Hmm.. a ja jeszcze nigdy nie miałam znieczulenia u dentysty.. czasem mnie ciekawi jak to jest
raz wybitnie źle wspominam i żałuję, że wtedy nie miałam jak mi jedynki robiła.. Chyba jedyny raz jak się aż popłakałam
mnie dentystka czeka 30 września.. w czwartek 'ortopedał', gin, medycyna pracy.. się nalatam trochę do końca miesiąca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tak tylko szybko - bo jestem zjechana jak koń po westernie...jutro też powrót dopiero ok. 18.30 do domu...
dziś kolejny negatyw ....ale pojawił się śluz...ok...jajnik napierdzielał...wiec chyba jajo, które nie mogło się bez piku LH wydostać - się obijało gdzieś tam we fragmentowych czeluściach jajnika...i krzyczało - WYPUŚĆCIE MNIE! - ...ale już się uspokoiło - pewnie zobaczyło potworniaka i pomyślało "pierdolę zostaję"....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:06