X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ja dorzucę wiruski!
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kr0pka, D-dawna, Ajka lubią tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie o Tobie myślalam Karmelku, cóż za telepatia :)

Karmelek211 lubi tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Klaudia!! Byłaś w Legnicy i znać nie dałaś?! Osz Ty!! Toż ja mam rzut beretem do Legnicy! Jakaś szybka kawka by była;)
    Zdolny z Ciebie kierowca:) Zdolna Bestia;) Ja też lubię jeździć autem i autolawetą. Czasem jeździłam z mężem i prosiłam , żeby dał mi poprowadzić i lecialam sobie;) A jak w maju jechałam po siostrę do Londynu to sama walnęlam 700km, aż brat był ze mnie dumny:) Dla mnie takie 400-500km to w ogóle pestka hehe

3277f92879.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 20:36

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    A ja właśnie o Tobie myślalam Karmelku, cóż za telepatia :)
    Zaglądam tu, zagladam Kr0peczko:) Ostatnio trochę gorzej się czułam, tzn bolał mnie dość mocno brzuch i mało się udzielałam. Na szczęście już jest lepiej:)
    Dziś byłam u endo na kontroli, miałam usg tarczycy. Wszystko gra:) TSH 0,20, pięknie spadło. Zmniejszam dawkę do pól tabletki dziennie i za m-c kolejna kontrola. W piątek badanie prenatalne, a za dwa dni II trymestr jak dobrze liczę.

Trzymam cały czas za Was wszystkie kciuki:) Bardzo bym chciała, żeby zaświeciło nad Wami wreszcie słoneczko!

kr0pka lubi tę wiadomość

3277f92879.png

• Czarny Kropek Koleżanka

Wysłany: 15 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski! Ok,chcecie in vitro to wasza decyzja.Mam na myśli to że według mnie to bez sensu. Słuchałam audycji w której wypowiadała sie Pani Trelikowska,polecam.

Niepłodność jest do wyleczenia! Należy szukać przyczyny,a nie "załatwiać" sprawę na skróty przez in vitro.
    Arturowa również jak Ty jestem za dofinansowaniem napro! Naprotechnologia leczy,znajduje problem,często też pomaga psycholog. Jesteśmy tylko ludźmi,psychika nas czasem zagania w ciemny kąt.
    Jeżeli uraziłam któras z Was,a najwidoczniej tak to PRZEPRASZAM

D-dawna lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relgh371079b5eve.png[/link]
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Kropka, a poznałaś dziewczyny tu i wiesz, że one na skróty idą i chcą in vitro? A Pani Terlikowska mówiła jak zwiekszyć poziom AMH np? Są jakieś specjalne medytacje, które zwiększą rezerwę jajnikową? Albo jak powstrzymać bezpowrotnie rozwój endometriozy, a może jak wyczarować magicznie większą ilość plemników? Mam męża popukać 3 razy w głowę i powiedzieć: drogi mózgu mojego męża odblokuj się i ześlij mu około 4 mln zdrowych , pięknych plemników! A może wie jak udrożnić i uleczyć niedrożne, ledwo zipiące jajowody? Uderzyć głową w brzuch i powiedzieć: pozytywnie myślę i odblokowuje Was moje jajowody!
    Leczenie niepłodności naprotechnologią swoją drogą, ale nie w krytycznych stanach chorobowych.
    Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, tak jak każdy ma prawo o decydowaniu o własnym zdrowiu, własnym życiu i prawo o decydowaniu o sobie. Dlatego ja takich osób jak Pani Terlikowska słuchać nie będę, bo nikt nie będzie mówił co mam robić!... Sorry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:44

Ania_84, kr0pka, Morisek28, ważka lubią tę wiadomość

3277f92879.png

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko i córko...Pani Terlikowska to jedna z ostatnich osób w Polsce, którą chciałabym słuchać....

kr0pka, Morisek28, aaagaaatka, Karmelek211 lubią tę wiadomość

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    Kena!!! bluza idealna dla Ciebie :P http://ebutik.pl/product-pol-152325-Szara-bluza-z-nadrukiem-TO-BE-OR-NOT-TO-BE.html

To Ty o tym pisałaś? Nic nie pomyliłam?:D

Hehe,, Aagaatka tak - ja :) szkoda tylko, że rozmiaru na mnie nie ma :/

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney nie nie byłam mieszkam na wsi i niestety nie mam laboratorium w pobliżu a takie wyjażdżki muszę planować wcześniej bo dziecka z kim zostawić nie mam. Zrobię test z rana a dalej zobaczymy jak ładne kreski wyjdą poczekam do terminu okresu i jak nic się nie podzieje to do lekarza . Raz poroniłam to teraz wole ostrożnie podchodzić. A to gdzieś <bo nie wykryło ovu> ok.10 dni

Dziękuje kochane moje za wsparcie;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 19:53

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyje, nie czulam nic:) teraz jak znieczulenie puscilo to lekko czuje tego zeba ktorego plombowala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek popieram Twoja wypowiedź.
    Może to dziwnie zabrzmi ale nie znam Pani Trelikowskiej i z tego co słyszę chyba nie chce poznać.

ciri22, Karmelek211 lubią tę wiadomość

Wysłany: 15 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie. ale od trzech dni boli mnie glowa:(

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm.. a ja jeszcze nigdy nie miałam znieczulenia u dentysty.. czasem mnie ciekawi jak to jest :D
    raz wybitnie źle wspominam i żałuję, że wtedy nie miałam jak mi jedynki robiła.. Chyba jedyny raz jak się aż popłakałam :/

mnie dentystka czeka 30 września.. w czwartek 'ortopedał', gin, medycyna pracy.. się nalatam trochę do końca miesiąca

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo na zmianę pogody, ja zawsze tak miałam, a od kiedy jestem w ciąży boli mnie cały czas raz mniej raz bardziej

Wysłany: 15 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozliwe ze z nerwow. mam nadzieje ze jutro nie bedzie bolec.

balam sie ze znieczulenie bedzie bolec, ale najpierw posmarowala mi jakims zelem dziaslo a dopiero potem zastrzyk i nie bolalo nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek psychiatra chyba już nie pomoże.
    A mnie drugie dziecko zabiorą bo mamy tylko 54 m

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mozesz leczyć nogi, gdy na glowe za pozno

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważka wrote:
    Zawsze mozesz leczyć nogi, gdy na glowe za pozno

otóż to :) Moris...chyba Ci potowarzyszę...;)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak tylko szybko - bo jestem zjechana jak koń po westernie...jutro też powrót dopiero ok. 18.30 do domu...
    dziś kolejny negatyw ....ale pojawił się śluz...ok...jajnik napierdzielał...wiec chyba jajo, które nie mogło się bez piku LH wydostać - się obijało gdzieś tam we fragmentowych czeluściach jajnika...i krzyczało - WYPUŚĆCIE MNIE! - ...ale już się uspokoiło - pewnie zobaczyło potworniaka i pomyślało "pierdolę zostaję"....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:06

‹‹ 765 766 767 768 769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ