Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena czemu od razu torbiel?
mi już 2gi raz zmieniło termin owu ale i tak mam wrażenie, że jej nie było.. jedyne pocieszenie - stuknęło mi dziś -5kg.. aż jestem w szoku. tyle kurna czasu jak sama coś próbowałam zdziałac i nic.. czasem jednak lepiej oddać się w ręce kogoś kto się na tym zna -
aaa no i zagadalam wczoraj do R czy myslal jeszcze o tych badaniach, powiedzial a co tu myslec trzeba bedzie to pojade i zrobie. mowie Aha, czyli nie bedziesz znajdowal miliona wymowek roznych i po prostu pojdziesz jak poprosze? no pewnie.
miejmy nadzieje ze tak bedzie. lub tez miejmy nadzieje ze nie beda potrzebne bo w koncu zaskoczeMonikkk lubi tę wiadomość
-
dzięki Morisku zobaczysz, że potem po wadze zacznie schodzić tłuszcz, tylko potem już wolniej. Ja w pierwszym tyg też najszybciej zleciałam ale jak widać wciąż powoli powoli spada
a co do wagi to z 10 kg minimum.. so 55 nie wrócę już, szczególnie, że wtedy to ja mięsni nie miałam a teraz chciałabym w końcu coś zacząć świczyć i włąsnie nad mięsniami popracować. Ale nie ma bata, do 60 muszę zjechać, tyle miałam wracając z Majorki
no więc tak dla porównania: po lewej: Pyza przed dietą - zdjęcie z sierpnia.
2 kolejne zdjęcia to foty z Majorki - 60 kilo.. było jeszcze co zrzucić i zamienić na mięsnie ale już zajebiscie. i do tego będę dążyć (chyba, że wcześńiej zajdę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:58
-
A ja rzuciłam odchudzanie! Teraz się wypelniam od srodka, a później choćby nie wiem co to zrzuce. I udowodnie tym pieprzonym genom że wrócę chociaz do wagi sprzed ciąży i będę laska jak 150:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nie no Monikkk wiadomo, teraz nie czas na odchudzanie
Morisku oj mam trochę tylko tak bardzo nie widać na zdjęciu. jakby to był filmik z ujęciem jak idę to byłoby gorzej
poza tym chyba jednak te kilometry, które robię na nogach mają wpływ -
Kiedy schudłam,od razu owulacja powróciła i udało nam się począć cud!
Mam problem,kiedy dzisiaj rano karmiłam Małą, strasznie mnie sutki bolały. Mam nadzieję że to mogę zaliczyć do objawów.
Kropka masz najczęstszy rodzaj otyłości, brzuszną.
Jestem więcej niż pewna,że też nie masz owulacji. Tłuszcz zgromadzony na brzuszku blokuje pracę nadnerczy, wiąże się to z zaburzeniami hormonów.Robiłaś test z glukozą? Masz monitorowanie cyklu?
Monikk,rozwija się w Tobie nowe życie,najpiękniejsze co może spotkać kobiete i mężczyznę!
Ja na porodówce zostawiłam 12kg, więc i Tobie się uda schudnąć po ciąży.Polecam też wizualizację!Potrafi zdziałać cuda!
Zaczynajmy zmiany od myślenia. Wszystko siedzi w głowie.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ach....
kr0pka lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
hej byłam po paracetamol dla małego ehh gorączka nie ustaje chyba 3 dniówka . Ale za to kupiłam sobie test iii patrzcie
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/JXp8ZrO_m5FuLb3XXSxlDIyhaa_93U
ciemniejemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:34
kamka, ciri22, Nymeria, Morisek28, kr0pka, D-dawna, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
zabuszka wrote:hej byłam po paracetamol dla małego ehh gorączka nie ustaje chyba 3 dniówka . Ale za to kupiłam sobie test iii patrzcie
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/JXp8ZrO_m5FuLb3XXSxlDIyhaa_93U
ciemniejemy buu cos zdj nie widac;/
Piękny bladzioch:) gratulacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarny Kropku powiem Ci jedno: spierdalaj już z tymi mądrościami..
zmartwię Cię "domorosły lekarzu, psychologu i cholera go wie co jeszcze". Mam owulacje. Nie mam otyłości brzusznej i nie mam otłuszczonych narządów wewnętrznych słoneczko bo poziom tłuszczu wisceralnego wynosił u mnie (i to jeszcze miesiąc temu): 4 w normie 1-10. mam najłatwiejszy do zrzucenia tłuszcz podskórny.
Chcesz coś jeszcze dodać o wyroczni ty nasza najwspanialsza?
Bo ja proponuję się nie odzywać..kamka, ciri22, Monikkk, Nymeria, Karmelek211 lubią tę wiadomość