Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:Klaudia N. wrote:Ktos mówił cos o pogodzie ze się na wesele nie udala - to prawda jak wychodzilismy z kosciola to lalo jak z cebra:/
JA pisałam;) Włąśnie jechałam do chrześniaka na urodziny i widziałam weselników pod kościołem, a lało masakrycznie i pomyślałam o Tobie że w niedrzwicy pewnie nie lepiej:( ale jak się wesele udało? zabawa fajna? wyszalałaś się? -
nick nieaktualnyMorisku, nie chcę na razie robić już testów. Poczekam, może niedługo przyjdzie @. Pamiętam że kiedyś tak mnie bolały ok tygodnia przed @ właśnie...a brzuch? wymiotowałam, chodziłam po ścianach, tak bolał. Teraz jest to rzadkością. Do tego skąpy ten okres od dwóch lat przynajmniej. Muszę coś z tym zrobić. Babka powiedziała że najpierw zajmiemy się potworniakiem. Następnie przywrócimy owulację. Zmieniam więc ginekologa, bo jeśli potworniak na razie nie rośnie, wolałabym najpierw zajść w ciążę.
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja już w drodze do pracy. Wizyta 18.30. Mam nadzieje ze uslysze dobre wiadomości. Wczoraj szybki numerek w lazience (choc sie pewnie wszystko wykapalo ) , dzis 15dc, moglabym uslyszec ze nie ma torbieli i pecherzyk pekl. I znow zylabym nadzieja. Ilez mozna... zajrze po wizycie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spoko.. pojechałam na badania medycyny pracy bez skierowania... do kadrowej dodzwonic się nie idzie żeby chcociaz skan wyslała.. ech.. sierota ja, sierota..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny