Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Kiedy powinnaś mieć @?
W piątek powinnam dostać, tak wyznaczył of. To był 14 dzień wyższych temp. i drugi dzień bez duphastonu. Dziś już czwarty bez duphastonu a 16 wyższych temp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 19:56
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane...
Cały dzień mnie nie było... łaziliśmy z M. po starówce, dostałam róże i jadłam najlepszą zupę dyniową w życiu... dziś nasza pierwsza rocznica ślubu...
Zaraz bede Was nadrabiać, chociaż nie wiem czy dzis zdążę..
Wiadomo co z Aną?
Edit: Juz doczytałam.... no nie wierzę, Ana tak mi przykro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 20:14
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myszaaa!
ja bym na Twoim miejscu nie brała tego stanowiska.. jeśli tak jak napisałaś, nie chcesz, nie jesteś typem karierowiczki, będziesz dwoma kłębkami nerwów, no to chyba jasna decyzja
My dziś zalatany i nerwowy dzień przez tą moją cholerną magisterkę.. w ogóle oczywiście jak zwykle jeden pendrive mi nawalił, w ogóle ledwo zdążylismy do xero, rozjechały mi się strony, dojechaliśmy na sggw a mojej promotorki oczywiście nie ma.. k**a mać.. zostawiłam tę pracę i kurna nie wiem kiedy i na kiedy mi sprawdzi, jak jeszcze jakieś poprawki to nie dam kurna rady tego złożyć do 30.09 ;( ;( masakra..
Jeszcze mailowo jej musiałam wytłumaczyć czemu nie wprowadziłam niektórych zmian.. dch.. boję się, że nie dam rady tego złożyć, mam już dość..
Jeszcze tak mnie brzuch napied**al, że masakra.. -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny...
Ważka - ale fajnie w takim razie też Wam życzę wszystkiego naj...
Kropka nie panikuj będzie dobrze... nospę jakąs łykni czy coś... i nie myśl o magisterce na razie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 20:58
ważka lubi tę wiadomość
2020
2023 -
No dziś już się relaksuje ale od jutra powtórka.. Boże chce mieć to już za sobą..
Przesądnie nie dziękuję
Aa i Morisku nie ma za co koleżanka sama zaproponowała nawet żebym Ci przesłała
I zobaczysz, że będzie Ci spadać, moja kolażanka ma ten problem, że jej waga nie spada ale tylko dlatego,że dużo ćwiczy. I wagowo jest prawie bez zmian ale poziom tłuszczu jej spadł z ponad 30% do 17%
Ja właśnke sprawdziłam swoje wyniki i u mnie z 34% do 27% póki co. Ostatnio to u mnie gorzej bo pozwalam sobie jednak na jakieś słodycze
Aa, no i Ajka, Ważka - NAJLEPSZEGO!! Zdrowia, miłości i Ajka Tobie goszka (bo Ważunia już się doczekała )Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:06
Ajka, ważka lubią tę wiadomość
-
Lurwa.. no po prostu kurwa no.. umawiam się z Promotorką, że w nd jest w godz 10 - 17 na uczelni.. przyjeżdżam, nie ma.. a teraz dostaje właśnie od niej maila, że uwaga uwaga: była w swoim pokoju 11 - 12.. no ZABIĆ TO KURWA ZA MAŁO. Podniosła mi skutecznie cisnienie...
-
Dobry wieczór kochane. Obiecałam Was nadrabiać ale nie ma szans. To moja 3 ciąża i 3 raz jest zupełnie inaczej, w tym wypadku fatalnie. Analizując ze w ciągu 2 lat małżeństwa jestem trzeci raz w ciąży to ktoś sobie może pomyśleć, że u nas to niezła patologia. No a wracając do sedna to strasznie napuchlam, brzuch wypchalo, a to przecież początek, ale najgorsze są mdłości... męczy mnie całymi dniami a jak nie mogę spać to również w nocy. Zauważyłam, że szczególnie szkodliwe są dla mnie właśnie bodźce z tv, laptopa i telefonu. Nie mogę dłużej wpatrywac się w ekran bo zaraz ból głowy i heftki, a że mam dosyć duża wadę wzroku, to silne okulary wszystko potęgują - choć bez nich nie jestem w stanie funkcjonować. Żeby było mało to znów zmagam się z ekstremalnie niskim ciśnieniem. Więc generalnie staram się dużo leżeć żeby w końcu się gdzieś nie przewrócić ( a najprędzej przy muszli).
No to ponarzekalam:/
A w ogóle to jutro mam wizytę i mam nadzieję że zobaczę zdrowe, bijące serducho, więc trzymajcie kciuki.
Liczę na to że w drugim trymestrze się lepiej poczuje i będę z Wami na bieżąco.
Myślę o Was każdego dnia:*Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny