Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnaAna dobrze ze to napisalas bo z tymi testami jak wiadomo jest roznie. No nic trzeba zaczekac te 4dni i jak wykaze minus to minus i juz. A teraz ide udac ze to mnie nie rusza i wyrycEc sie do poduchy
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
3h z życia wyjęte i tylko 18 woreczków mrożonek - mix -pietrucha, marchew, por, seler, nać pietruchy i selera...makabra...ahaa no dwa półkilogramowe woreczki naci selera - ale to dla psiapsióły, która faszeruje się w trakcie chemii różnymi miksowanymi wynalazkami i kolejna niedziela w kuchni....
-
Kurcze, co ja mam robić? Dostałam w pracy propozycję zostania audytorem wewnętrznym i nie wiem jaką decyzję podjąć. Ja chcę po Nowym Roku starać się znów o dziecko, a jak tylko zajdę, to iść na zwolenienie, a nie jeżdzić po Polsce po szkoleniach... Chyba odmówię...
-
Morisek28 wrote:Czemu domówisz? Jak masz propozycje,to korzystaj z niej.
Byłabym dwoma kłębkami nerwów. Teraz jestem tylko jednym kłębkiem. Dostałam nowe zadanie, które trochę czasu mi zajmie, po nowym roku awans i podwyżka... To i tak dużo, musze opanować nowe umiejętności. Ten audytor mi nijak nie pasuje. -
Kena1983 wrote:Mysza Kopę lat
a po 3 miesiącach nie możesz poprosić o zmianę stanowiska?
No, sporo mnie nie było. Nie mogłam się zalgować, zapomniałam hasła do Ovu, ale tez do poczty meilowej którą miałam tutaj podaną.
W końcu udało mi sie po wielu próbach przypomnieć hasło i jestem. -
Moris w thermomixie odmierz 40g
Myszka nie chce aby to zbyt brutalnie zabrzmiało ale nie rezygnuj z lepszego stanowiska dla dziecka , którego jeszcze nie ma ani nie zostało poczete. Jak znajdziesz to będziesz się zastanawiać co zrobić. Jeśli masz inne powody to musisz sama czy z mężem przemyśleć i przeanalizować sprawę. I wtedy podjąć decyzjęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 18:38
Morisek28, Ajka lubią tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Moris w thermomixie odmierz 40g
Myszka nie chce aby to zbyt brutalnie zabrzmiało ale nie rezygnuj z lepszego stanowiska dla dziecka , którego jeszcze nie ma ani nie zostało poczete. Jak znajdziesz to będziesz się zastanawiać co zrobić. Jeśli masz inne powody to musisz sama czy z mężem przemyśleć i przeanalizować sprawę. I wtedy podjąć decyzję
To nie ze względu na dziecko, którego nie ma i być może nie będzie. Poczytałam sobie o tym, czym zajmuje się audytor wewnętrzny i ja nie chcę się tym zajmować. Na początku chciałam, ale chyba sobie odpuszczę. Ja nie jestem typem karierowiczki, nie chcę zmian. A teraz i tak ze względu na awans będę musiała sporo nowych rzeczy ogarnąć. -
Nymeria wrote:Jeśli masz inne powody to musisz sobie przeanalizować sytuację w domu i wybrać najlepszą opcje.
A czemu czekasz ze staraniami do nowego roku?
Ja nie wiem, czy po Nowym Roku zaczniemy się na pewno starać. Myśl o ciąży przyprawia mnie o drgawki. Jak pomyślę, ze znów będę musiała iść na USG, to aż mi się płakać chce. Nie czuję się gotowa, nie wiem, czy w ogóle chce. -
Nymeria wrote:Hmm widać że nadal boli cie to co się działo wcześniej, być może po nowym roku coś się zmieni, odblokuje i będziesz miała siłę dla nowych starań i tego ci życzę. Narazie nic na siłę
Trzy razy na USG usłyszałam już "Przykro mi, serduszko nie bije", chociaż za trzecim razem, na poprzedniej wizycie biło... Chociaż codziennie robiłam sobie zastrzyki, które miały pomóc. Eh.