Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oż... Co za świat
A u mnie dla odmiany dwie kreski- właśnie zrobiłam test owu O_o5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
No bez jaj.. ale, że jak to no... o_O
Madlenka trzymma kciuki! Ja jutro też mam wizyte popoułudniu i mialam mieć cytologię a tu dupa.. kurna a juz w lipcu powinnam zrobić.. ciągle miałam te problemy z nadżerką, żeby się coś kurna nie zrobiła z tego dziadostwa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 11:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa Dominika- myślę, że dobrze jest stosować cały czas metodę serduszkowania co drugi dzień Słyszałam o przypadkach, które w ciągu całego cyklu współżyły tylko w dni płodne i nie mogły zajść w ciążę, aż nagle pewnego wieczoru spontan i... zaskoczyło:) Okazało się, że wcześniej źle obliczali owulację.
Ale ja się właściwie nie znam, bo sama nie umiem zajść i też mi ciężko ocenić, kiedy mam owu. Przed tym monitorowanym cyklem starałam się żeby współżycie było regularne aż do tych trzech wyższych temperatur.
Co do śluzu to przy tej owulacji, którą miałam w tym cyklu (monitorowanym)miałam naprawdę sucho, aż ciężko było o starania:) A jednak wykres wyraźnie wskazuje, że owu była i ginekolog też powiedział, że owulacja wystąpi:) -
nick nieaktualny
-
Eh ciężko mi w to uwierzyć ana, ale nie ma tego złego, pojedziesz do Polski się podleczyć i będą dwie krechy na teście. Trzymaj się
Ja od jakiś dwóch tygodni zaczęłam mocno czuć że jestem w ciąży, gorzej chodzę, sypiam, znoszę niestrawne jedzenie i odczuwam uciski na wnętrzności wiec najczęściej można mnie zastać w wyrku:-P
Trzymam kciuki za wasze wizyty, obu wszystko było po waszej myśli :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 14:17
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje ci kochana schmetterling ze odpisalas po prostu nie wiem czy ten test co zdemontowalam uwazac za wiarygodny to byl elektryczny test i moze on po prostu nie wyczul tej bladej kreseczki ja juz mam synka w grudniu konczy 7lat i tak teraz zachowuje sie jakby mialoby to byc pierwsze dziecko po prostu zapomnialam nadzwyczajniej jak to bylo i teraz jestem maniaczka testow
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Tak to byl test ciazowy clear blue digital po niecalej minucie wyszedl minus wiec go zdemontowalam i wyciagnelam pasek z niego i tam jest kreseczka gruba jak ta kontrolna tylko blada wiec moze dlatego ten paskudny elektryk tego nie wykryl
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤