X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:30

arturowa lubi tę wiadomość

• arturowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, a ja tak liczyłam że w tym roku urodzę a tu dupa. Nawet w przyszłym się nie zanosi. I tak ok kiedy zaczęliśmy się starać to liczyłam na to że:
    - zajdę do wrześnie ub. r.- powiemy o ciąży rodzinie na Boże Narodzenie,
    - zajdę to grudnia ub.r. - powiemy rodzinie na Wielkanoc (wiecie, świąteczne klimaty i te sprawy,takie wow)
    - błagam, niech zajdę do marca to urodzę w 2015- ch. d. i kamieni kupa
    - wszystko jedno, mogę zajść w wakacje
    - jednak nie, Boże proszę, chcę mieć dziecko w kwietniu 2016
    A czy teraz zmądrzałam ? Otóż nie. Teraz mi się tłucze po głowie myśl:
    - Błagam, błagam o to bym w 2016 została matką.
    Tiaa...

EDIT marzec 2016:
    W 2016 też nic z tego- mam okres.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:00

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa ja cały czas uważam że Bóg ma jakiś plan co do nas i wierzę że gdzieś w jego planie są dzieciaczki dla Was. Zobaczycie, ja to wiem.

• arturowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:31

• arturowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że Ana nie zapomni rano oblać testu :)

I mam nadzieję że go zda na II ;)

Wiem, wiem- kolejny suchar. Mam nieco wisielczy humor a wtedy operuję tylko zasłyszanymi w "Familiadzie" sucharkami. Idę spać, mąż już śpi na 100% więc i na mnie pora...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech.. no ja mam podobnie. Matka mi każe iść, pomodlić się a mnie szlag trafia: co, mam chodzić, prosić się o błagać o to dziecko..? Czy o wszystko trzeba się prosić czy błagaç o cud?!

No i o dziwo pan Bóg nie ma aż tak czarnego humoru jak się spodziewałam i o dziwo teraz na złość sytuacji dziecka też mi nie zesłał..
    Trasycyjnie I, chwilę później zaczęła się @.. także ten..mogłam się jednak wstrzymaç, przynajmniej nie zmarnowałabym testu..

Zaastanawiam się czy tetaz, póki K nie znajdzie roboty to się starać czy wstrzymać :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 07:28

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka nie odkładaj starań ja tak zrobiłam i teraz żałuję. Najpierw z Natalka, bo studia po praca bo mieszkanie bo do mieszkania i wkoncu Natalka urodziłam mając 29 lat. Teraz było tak samo bo praca bo nie stabilnie u itd a potem jak było już ok to nic nie wychodziło i dopiero teraz, więc jak urodze maleństwo będę miała 39. I teraz boję się czy nie za późno czy wszystko jest w porządku, czy zdrowe, nawet męczą mnie głupie sny. Wiec nie odkładaj. Będzie dobrze Bóg nie da zrobić Ci krzywdy mimo że nieraz tak Ci się wydaje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa dzień dobry babeczki

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że jest niedziela ale Ana wstawaj już i sikaj

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewuszki :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!Ana miej litosc;-)
    Zmykam na mszę za dziadków i mam nadzieję,że jak wrócę zastanę tu dobre wiadomości. Kropuś,marne pocieszenie - ale mnie dziś lub jutro też dopadnie...

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi, bo olalam totalnie testy i mierzenie temp. dwa i trzy dni temu zalewal mnie sluz, wczoraj i przedwczoraj (wczoraj szczegolnie) dokuczal mi klujacy bol jajnika lewego, wiem tyle tylko ze jakos wlasnie w okolicach tego weekendu powinnam miec owulacje. waszym zdaniem kiedy ona mogla wystapic?

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej baby I'm alive ! Jest wi fi i czytam z nadzieją na info od any a ona leci w kulki! Odezwe sie znowu jak będę miala chwile. Ana czekam na info na tele;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez co chwile zaglądam

• madlenka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana zlituj sie!

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 3majcie za mnie jutro o 18.30 kciuki. Mam lekarza i mam nadzieje że tam u mnie w środku wszystko jest ok.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka - wszystko będzie ok :)
    ja już będę po wizycie, więc będę się łączyła z Tobą duchowo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna tłusta krecha :( ehh...trudno. Najwyraźniej znów powróciły nieregularne miesiączki. Idę w Polsce do gina! niech mi przywróci owulację bo uduszę!!!! nawet nie wiem czy ją mam haha, zabawne wręcz. Nawet nie przejęłam się tą jedną krechą...mam jeszcze czas. Przynajmniej popracuję sobie dłużej.

Biorę się za bigos. Szefowa nie potrafi gotować i błagała mnie żebym jej troszkę przyniosła :)

Od rana sprzątam mieszkanie, nie mam nawet kiedy tego zrobić odkąd pracuję. Odpocznę dopiero wieczorkiem. Zajrzę też do was w wolnej chwili.

Madlenka, kochana będę trzymać kciuki!!! Napewno wszystko w porządku w Twoim brzuszku!!!

Klaudia, przepraszam za brak smsa! możesz mnie ukarać haha.

Miłego dnia dziewczyny!!!!

‹‹ 797 798 799 800 801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ