X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżem dobry :)
    no nie pospałam za dużo..
    Padłam wczoraj, zasnełam na kanapie i o 1wszej dopiero poszłam do wyra a o 3 się obudziłam. Odruch - temperatura 36,74. Wróciłam spac, pospałam te 3 godziny co powinny być do pomiaru - i 36,98.. hmmm..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób testa za dwa dni

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku nie mogę czy ty codziennie musisz coś zrobić? Hahaha

• Ajka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj Morisek....

Ten Twój to jednak tolerancyjny... M. by mi nie pozwolił...

2020 :)
    2023 :)
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A natka pietruszki... Ja do wszystkiego dodaje

Morisek28 lubi tę wiadomość

• Ajka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre... Może Twojemu facetowi matka juz wcześniej pochłaniacz bólu kupiła... Kto wie może nawet na depilacje brazylijską by nie zareagował :P

• perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 26 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny! jakiś czas temu witałam się z Wami, wcześniej podczytywałam, teraz jestem po fioletowej stronie i pomyślałam, że napiszę, co u mnie stanowiło problem w zajściu w ciążę.
    Staraliśmy się ok. 1,5 roku, na oko wszystko wydawało się w porządku tj. moje cykle były regularne, owulacyjne, wyniki też, przebadaliśmy mojego M. i miałam zrobić HSG, przed którym gin zrobił mi posiew z kanału szyjki macicy, okazało się, że mieszkają tam sobie bakterie z sąsiedniego przewodu pokarmowego e.colie i przed hsg muszę wziąć antybiotyk. Zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po zakończeniu leczenia.
    Nie miałam stanu zapalnego ani żadnych objawów, które mogłyby mnie zaniepokoić.
    Na ostatniej wizycie lekarz powiedział mi, że miał w ostatnim czasie jeszcze dwa identyczne przypadki.

Wiem, że jest Was tu sporo z diagnozami i innymi poważnymi problemami, ale myślę, że jeżeli chociaż jednej z Was uda mi się pomóc, to warto było to pisać :-)

trzymajcie się ciepło!

kr0pka lubi tę wiadomość

f2w3j6yxdenijlur.png
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Ja dziś z rana spadłam ze schodów kostka skrócona chodzić nie umiem zresztą nie umiem ruszyć stopą masakra jakaś więc chyba nici z imprezy dzisiaj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 11:52

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:57

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.

Wysłany: 26 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U was też taka piękna pogoda?:) my sobie odpoczywamy dzisiaj u teściów na wsi:) Zaraz idziemy z P zobaczyć czy grzyby są do lasu.

Wysłany: 26 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jeden wilkolak ten co ze mną na grzyby idzie:))

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello....z prawdziwej wsi...;)
    wczoraj padłam jak dziecko...nie miałam siły nawet włączyć peceta u teściów...
    wykopałyśmy z teściową marchew i obcinałyśmy z niej chyba ze 3 h nać...
    a dziś od rana znów wykopki...tzn. w sumie tylko dwa rządki ziemniaków wybraliśmy...jeszcze 5 zostało...ale je rekreacyjnie będziemy robić co weekend - do listopada mamy czas...nabijam się dziś cały dzień, że koniecznie musimy wymienić auto na takie z większym bagażnikiem...bo jak stąd wracamy to nie mam już miejsca na zakupy..;)
    ale generalnie por, seler, pietrucha, marchew, cebula, czosnek...wszystko swojskie i w tym roku wyjątkowo bez chemii (teściu zapomniał o oprysku) - tak więc wiozę sobie do domu zajęcie - będę robiła mrożonki tzn. jak co roku przygotowuję sobie kilkanaście zestawów gotowych warzyw na zupę :D
    noooo i kochana teściowa posiała specjalnie dla mnie drugi raz koperek...bo jakoś totalnie zapomniałam w sezonie o zerwaniu i zamrożeniu...ale...dziś zerwałam świeżutki :) jeszcze tylko obiad, zakupy...i do domu...a tam rozdysponowanie zadań dla małża - a sama chcę skoczyć do wujka do mieszkania i mu trochę ogarnąć pod jego nieobecność...więc zajrzę do Was pewnie bardzo późnym wieczorem....
    no bo kurcze chcę zobaczyć dwie krechy Any :)
    a się rozpisałam...no dobra spadam....

Wysłany: 26 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my juz po grzybach, działo się oj działo:))

Właśnie Ana co jest?! Zapomniałam totalnie

• arturowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:58

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana miej litość. Dawaj testa

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie gdzie ana? hm miala dac na znac

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 20:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice mnie Pozytywny wyszedł w 18dpo

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 26 września 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANA! ANA! ANA! :) czekaaaaamy :)

Właśnie sprawdziłam wyniki hormonów u K bo dziś robił. TSH i LH w normie, testosteron niby też choć niski, ale FSH poniżej normy a prolaktyna no dość mocno podwyższona.

W ogóle byliśmy dziś u dietetyczki, ja na kontroli, K na pierwszej wizycie bo zaczyna teraz ze mną.. no to u niego jest spoore otłuszczenie narządów :/ no i baaardzo marny poziom nawodnienia więc pewnie tak jak przewidywałam od tego ciągle te bóle głowy.. ale postawiłam przed nim butelkę wody, wykład miał ile pić i jak i nic.. grrr..

Idę się zabrać za poprawki mgr...

PS. Perła Ziemi gratuluję i dobrze wiedzieć, w sumie to nam chyba zlecili w Invimedzie posiewy różne, pora w końcu je zrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 18:31

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 14:29

‹‹ 795 796 797 798 799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ