Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj strasznie pokłóciłam się z mężem. Na podłodze wylądowało wszystko co było w zasięgu mojej ręki, np. mój tablet, kilka rzeczy M...nie pozostał mi dłużny. Mianowicie rzucił moim telefonem o ścianę w złości. Wyświetlacz nie działa, tablet przeżył. Nerwusy z nas haha. Na szczęście pogodziliśmy się
I tym oto sposobem przekonałam męża do swoich racji, teraz jest spokój, mam nadzieję że na dłuższy czas. Bonus...nowy telefon Ależ ja wredna jestem.
Ogarniam się i lecę do pracy, miłego dnia dziewczyny
-
No cóż, bywa.. ten cykl to jeden z tych: zwisa mi i powiewa.. chyba się po prostu pogodzę z tym jak jest i tyle.. teraz i tak co innego nam w głowie.
A, no i K idzie na wojnę ze swoją firmą, był wczoraj z Teściową u prawnika. No i będą walczyć o odprawę itd bo jednak mu się nie należuly ale generalnie postąpili niezgodnie z prawem i tyle.. więc będzie wesoło..
Ps ja w czasach "młodości" tak kiedyś czymś rzuciłam jak mnie matka wkurwiła, że zrobiłam dziurę w ścianieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:32
-
Cześć baby:) kropka szkoda ze tak wyszlo ale wciaz mamy nadzieje prawda?
Ponieważ bede z dala od domu a neta w tele nie mam to Ana z neta mi napisze esa jaki wynik tesciora ale ja i tak chyba wiem :p co do statystyk to nie wiem czy cos we wrześniu mi pokaze czy jeśli juz dopiero w pizdzierniku
Trzeba wziac się za prasowanie i pakowanie i moze uda nam sie jeszcze dzis odwiedzić kumpele i jej maluszka:) -
nick nieaktualny
-
Hejka ja po wizycie, młody waży 1910g , wszystko jest ok, tylko kazała więcej pić bo wody plodowe przy dolnej granicy normy.
Trzymam kciuki za wasze starania i rzucam wiruski do lapania na ten i nowe cykle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~madlenka, ważka, Fufka30, Ajka, AnaAna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja mam dla was coś takiego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/33262ab525f8.jpg
a żeby tak miło nie było to od wczoraj mnie z boku boli pod żebrami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:35
Fufka30, ciri22, Morisek28, ważka, Nymeria, AnaAna lubią tę wiadomość