Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka wiesz bo zamieszanie z tym remontem, mieszkam u szwagra. Zmeczona na maksa i jak sie tu starac w takim zmeczeniu. Teraz plodne a w pon lekarz. Zaczne na nowo jak juz bede mieszkac u siebie. Bo sie wykoncze tym ze tu plodne a ja zamiast dziecko robic to usnelam na wiadomosciach o 19. Wrrr
Tazke kropka twoja kropka ma sie tu pokazac we wrzesniu i koniec kropka!!!Ajka lubi tę wiadomość
-
no jutro chyba zatestuję ale wiem czego się spodziewać.. no ale dobra, zobaczymy
AnaAna, Mirabelka30, Morisek28, ważka, aaagaaatka, Kena1983, arturowa lubią tę wiadomość
-
heh, ale to, że wiem czego się spodziewać nie oznaczza, że spodziewam sie 2 kresek niestety.. już widzę, że zaczynam "nabierać" wody przed @, i mam chcicę na słodkie więc no.. ale zatestuję, żeby nie było
-
Kropka czekam na krechy!
oddalam prace do dziekanatu!!!!! czekam na obrone (nie wiadomo kiedy bedzie) ii lece do pracy, musialam z kuli dziekanatu i pracy odwolac dwie godziny zajec, 80 zl w plecy ech -
No ale mialam zalatwiac wszystko jutro na spokojnie a nie dzisiaj w pośpiechu i odwołując zajecia no ale z glowy:)
Idziemy z mężem na basen bo stwierdził ze jest grubas :p chyba zona go dobrze karmi hehe -
Moris Ty już chudniesz
u nas w sumie ciepło było, teraz wieczór już chłodny ale jeszcze ta pogoda taka całkiem fajna jest. tylko ciemno coraz wcześniej
a w ogole to znalazłam ćwiczenia na zlikwidowanie drugiego podbródka.. kurna muszę chociaz to robićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:57
-
Hello!
No Kropka! liczę na pozytywne rozpoczęcie weekendu.
Klaudia jestem z Ciebie dumna!
Madlenka - do roboty - jednej i drugiej! (You know what I mean)
U nas względnie ciepło....ale ojciec rozpoczął już wczoraj okres grzewczy - tak więc siedzę w krótkich spodenkach i bluzce na ramiączkach...
Moja bratanica złamała w poniedziałek nogę....codziennie podrzucam jej lekcje do domu i dziś mnie zaskoczyła totalnie...mieli za zadanie napisać baśń o "zamiaukanym kotku"...pierdyknęła 9 stron w zeszycie...od razu na czysto...jest w 4 klasie...
co prawda pół godziny poprawiałyśmy błędy - ale były tylko 2 ortograficzne - reszta to interpunkcja.
Po przeczytaniu całości - spytałam tylko - dziecko co ty ćpiesz... ? Tak popapranych rzeczy dawno nie czytałam No i wyszło - brat oddawał dziś krew i dostał czekolady i ogr wciągnął całą...No, ale generalnie chodzi o to, że potrafiła bez większego problemu tyle nabazgrać...
szkoda, że z matematyką jej tak dobrze nie idzie
-
I know...Madlenka...I know...
no więc generalnie przed chwilą zauważyłam,że <tfu...tfu..tfu..> moje gupiki w akwarium nie mają problemów z rozmnażaniem...a wręcz przeciwnie...robi się problem dla mnie...jak przez parę lat nie mogliśmy żadnej parki utrzymać bo zaraz padały...tak teraz od roku jakaś masakra...już przestałam odławiać maluszki do "kotników"...a te i tak przeżywają pochowane w trawsku...
czyściłam teraz pompkę i patrzę - o - jedne zwłoki - podniosłam pokrywę...o! a tam z 20 nowych maluszków - tak więc wskaźnik przyrostu naturalnego na dużym plusie... -
domi, wstępnie jutro nie wiem po co ale jak mma testy a w domu a niestety mam to sobie sikam rekreacyjnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wynik oczywisty - taki sam jak zawsze.
Ja tam Ana czekam aż Ty nam pokażesz w końcu te swoje 2 krechy :] -
nick nieaktualny